reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Salik - nie mam zwiekszonego apetytu na kiszone, ale slodkosci za duzo nie moge. Chcialabym synka, mam juz w koncu coreczke, wiec fajnie byloby miec parke, ale zobaczymy.

Jestem po pierwszej jezdzie - swietna sprawa. Co prawda mam male problemy z ruszaniem i hamowaniem, ale kwestia wyczucia, przy pierwszych jazdach to malo kto plynnie rusza i hamuje. Po za tym instruktor stwierdzil, ze poszlo mi naprawde dobrze, byli znacznie gorsi ode mnie.

Pozdrawiam,

reklama
Salik na rodzeństwo jeszcze za wcześnie :-p
i myślałam że to małego braciszek :-D

Sandros super że było super :baffled::-D

Byłam właśnie saneczkami z Milcią w Biedronce
bo skończyły nam się pampersy :sorry2:
a myślałam że mam jeszcze w zapasie :happy:
Mila nie chciała wrócić do domu,
nie mogła się napatrzeć na bałwana zrobionego
przez dzieciaki pod blokiem, walała się na śnieg :-p
a potem sama wlazła na 2 piętro :-D

Teraz smigam nakładać kartofle,
smacznego !!!

Myśmy wrócili z saneczkowania w parku, wytarzaliśmy się w sniegu, pozjeżdzaliśmy z górek, Lolo się wyśmiał a teraz śpi a ja obiad szykuje:tak::tak::tak:

dzien dobry kobietki:)

bardzo przepraszam za nieobecnosc ale cierpie na brak czasu a i sił do siedzenia przy kompie:( Praca daje mi popalic tyle tam zmian nowisci ze masakra az sie nie chce tam jechac:crazy::no:A jak przychodzę po pracy to dzieciaczki takie spragnione mego towarzystwa ze nie sposób im sie oprzec a wieczorkiem to padam na pyszczek............

trysia super domeczek.......wiem jak cieszy kazda chocby najdrobniejsza rzecz tez do tej pory tak mam:-)

karolinna zdróweczka dla córeczek:-)

boo powodzenia w szkole:)

iza super łózko ........bierdoneczka cudna:)

sandros super ze juz pierwsze koty za płoty....prawko zawsze sie przydaa:)

aga trzymam kciuki za przetarg :)

Co do wózkowania w tę pogodę masakra ja jeżdzę z dwoma szkrabami i wersją trzykołową :szok::no: tragedia ......

włąsnie przymierzam sie do chusty tylko nie mam pojęcia od czego zacz:no:ac ???? dostaam numer do dziewczyny z chorzowa która jest w klubie kangura i tam mozna popglądac pozyczyc wypróbowac.......

Ja wczoraj wybyłam z kumpelami z pracy na ostatki.........super było i nawet mamuska zaszalała i piwkiem sie uraczyła rany jak smakowało pychhaa:-)
w zeszłym tygodniu byliśmy na zabawie karnawałowo- walentynkowej tez było zajedwabiscie...wytańczyłam się za wszytskie czasy:)

U mnie w pracy totalna nędza jak pisałam wyzej wiec kombinuje czy moze nie isc na wychowawczy???? ale pod warunkiem ze załapę się na jakąs kaskę........bo inaczej to kapa........

Dziecxaczki zdrowe no moze z lekkm katarkiem ale do przezycia......Zulka ma juz 4 ząbki Filkowi ida 5 :szok::crazy: Zuzia wcina juz moje zupeczki:) ale nadal na cycusiu.......Wazy 8200g i tez nie załapaysmy sie na 3 dawką wzw brakło :( wiec czekamy................

no to chyba tyle postaram się zaglądac w miarę mozliwosci

buziaczki ogromne i duzo duzo zdrówka dla chorowitków

witam dziewczyny:))
ja na biezaco podczytuje ale w tym tyg nie mialam sily pisac...
Iza super fotki, biedornka rewelacyjna:))

Trysia domek rewelacyjny

ja wczoraj bylam u bartowej, zrobilysmys obie ostatki, no ale dosc szybko zakoncozne bo dzieciaczkami trzeba bylo sie zajac.

Aga Salik mam nadzieje ze uda wam sie z tym mieszkankiem

reklama
Do góry