oo udało się ... :-) a to nasza sypialnia słaba jakość bo robiłam wieczorkiem z telefonu i bez lampy...to dla fotografow na naszym forum
a to królestwo Maciusia I :-), nareszcie zabawki w jednym miejscu..no prawie...na wieczór chodzę i zbieram to z naszej sypialni to gdzieś tam indziej..ale generalnie cały pierdel jest w jednym miejscu ;-). No i dumna jestem bo śpi w swoim pokoiku w swoim łożu,cudowne dziecko :-)
Kuchnie narazie mamy tymaczasową, taką malutką ale praktyczną wszystko pod ręką ;-)
no i salonik, również jeszcze nie skończony ale na kawkę można już przyjechać bo jest gdzie usiąść ;-)- jeżeli ktoś nie zrozumiał to JEST ZAPROSZENIE !!
Mamy jeszcze bardzo dużo do zrobienia bo praktycznie cały dół jest nieskończony no i korytarz ale powolutku a do celu..mamy gdzie mieszkać i jestesmy mimo ciągłego placu budowy,zmęczenia bardzo szczęsliwi, bo u siebie...no a na wiosnę to zaczną się roboty ziemne czyli zagospodarowanie ogródka i tarasu..no ale mamy na to całe życie jak sobie codziennie powtarzam :-)
A co do odśnieżania to od pewnego czasu jestem od siebie uzależniona i szufla idzie dziennie w ruch ;-)na szczęście nie jeżdżę nigdzie z wózkiem bo Maćko od pewnego czasu juz w nim nie wozi się, za to zamieniliśmy go na saneczki i jemu się podoba i to bardzo ;-) A co do soli na chodnikach i drogach to jest masakra...brrrrr no i oczywiście bezmyślność kierowców i nie tylko nie zna granic ...
Pozdrawiam Was Kochane bardzo serdecznie i znikam bo mam dziś gości więc muszę skończyć małe sprzątanko ktore wczoraj zaczęłam.
Mam nadzieję że Was nie wkurzylam tak długim postem
Będę tutaj częściej bo sytuacja trochę się ustabilizowała no i na pewno zacznę się bardziej udzielać a nie tylko o sobie...ale mam nadzieję, że mi to wybaczycie
Buziaczki i miłego weekendu życzę wszystkim :-):-)