reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.
mam nadzieję bywać częściej .

trzymam za słowo......:tak::tak::tak::tak::tak::-)

Justa- :-) To może następne spotkanie na lodowisku w Spodku?:-p;-)

Słońce mnie dziś zmotywowało i (że zacytuję Bodzinkę:-)) też "tyłeczek ruszyłam"- wzięłam Martynkę na spacerek. Było fajnie, choć zimno....

Buziaczki dla wszystkich chorowitków- niech te paskudne wirusy wyemigrują na Księżyc.....:tak:

P.S. Ciekawe co u Izy.....:happy:

reklama
:-)Witam kochane :-)

U nas czas biegnie bardzo szybko, czasami az za szybko. Wszystko pod kontrolą:-D
Kuba (odpukać) dłuzszy czas zdrowy:tak:Rozgadany ze hoho.

Mokkate - no działam działam:-) Zlecenia się sypia więc sie ciesze tylko że brak czasu na odpoczynek, ale cos za cos teraz musze renome sobie wyrabiać. Ciesze sie że juz zaczyna działac zasada "łańcuszka" jeden drugiemu :-) A jak tam twoje gwiady?? i co tam slychac u Ciebie jak praca?? Kidy wybierasz sie w nasze strony??

Karolina - a ty gdzie sie uczysz???:szok::-) ja nic nie wiem:tak:

Justyna - całusy dla dziewczynek:-) Fajnie zorganizwac sobie wypadzik. A wy na nartach smigacie tak wogóle??

Mam nadzieje ze jak przyjdzie wiosna to zorganizujemy sobie jakies spotkanie co???

oki całsuki dla wszystkich papapa mykam spac bo rano wstawanko do pracy

Karolinna ten Progres to o kant d... po prostu. Wczoraj dowiedziałam się, ze nie ma grupy. Zrobiłam im awanturę, ze przez nie muszę teraz zapisać się do szkoły gdzie były już 4 zajęcia i czy mają ochotę zdawac za mnie egzaminy. Głupie są w tym sekretaraicie takie, ze szok. Dzisiaj zapisałam się do Cosinusa, ale w Chorzowie, bo mam blizej. Trochę mnie przeraża, że muszę tyle nadrobić, ale jakoś dam radę. Jakby co mam nadzieję, ze psołużysz materiałami ;-)
Choróbska są takie wredne teraz, że szok... Sami mieliśmy akcję w niedzielę, mój brat moją chrzesnicę wywiózł do szpitala, bo starciła przytomność z gorączki, miała sine ręce i dostała drgawek. Strasznie to wyglądało, ale na szczęście już jest ok.
Dawaj zdjęcia z balu !
Abeja witam, mam nadzieję, że tym razem na dłużej zagościsz :-) Gratuluję drugiego maluszka.
Bodzinka ciesze się, ze z nów u nas zawiatałaś.
Pozdrawiam wszystkich, bo muszę zmykać kąpać Młodego !

hej Dziewczynki, wybaczcie moją nieobecnośc ale ostatnio niezbyt wiedziełam nawet jak się nazywam....ale już idzie ku lepszemu.
A tu pare foteczek z naszego domeczku:
my.php
kurcze nie wiem dlaczego ale nie chce mi wstawić zdjęcia..hmmm.. Chciałam wstawić link zdjęcia i też nie daje rady... Nie wiem dlaczego..:crazy: spróbuję innym razem może mi się uda.
Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia :)))

hej !!!

Karola zdrówka dla dziewczyn !!!

Mokatka to moze Ty do Pszowa sie wybierzesz mamy piękne lodowisko :-D

Kubusiowa no było w planie smiganie na nartach ! Liwicia miała spróbować ! no ale plany poszły w ..... Planujemy jeszcze raz zrobić podejście moze mniej śniegu będzie na drogach a na stoku owszem !!!

Trysia :-D szkoda że domku nie widać chętnie bym zobaczyłą to Wasze gniazdko !!!

a nie pisałam chyba Wam że mała dzielna na szczepieniu była !!! wazy juz 5770 !
a w poniedziałek Liwia po przerwie do przedszkola idzie i mają wycieczkę na kulig po lesie !!!

Justyna to ładnie mała waży :-)
fajnie że była dzielna,
my też dziś po szczepieniu :tak:

Trysia ja też nie widzę domku :-(

No bylismy na szczepieniu, jak zwykle ani nie zajękła
w przeciwieństwie do innych dzieci :dry:
ale znalazła sobie faceta :-p
spacerowali sobie razem po ośrodku, chcieli uciekać :-D
po szczepieniu miałam kilka spraw do załatwienia
ale przebić się z wózkiem przez śnieg to masakra,
świnie nie odśnieżają chodników :wściekła/y:

.Hej,hej.

.Mam dość tego chorowania,Lena już zdrowieje super ale Darii doszedł dziś kolejny lek,moja maleńka się męczy,wolałabym ja za nią chorować.

.justynka
dzięki. Kulig super sprawa,fotki z tego pewnie będą świetne :tak:.

.mamaboo czekam na odp na gg;-).

.monysia brawo dla dzielnej Milenki:tak:.

.trysia szkoda ale mam nadzieję że jednak uda się wkleić foteczki:tak:.

.kubusiowa uczęszczam na studium administracji:happy:. Ja też mam wielką nadzieję na spotkanki:blink:.

.Ja tez pytam co u izy ? i u izoldzi ? i salik agi.

.dla reszty pozdrowionka.

no Monysia nawet nie mów ostatnio musiałam iść do apeki i zabrałam dziewczyny i ledwo chodnikiem upchałam ten wózek bo tyle śniegu a potem jeszcze jakaś ..... staneła na chodniku i nie szło przejchać jak sie juz namęczyłam żeby przenieść wózek przez zaspe i nie wysypać dziecka to pi.... jedna przyszła ale nie omieszkłam jej powiedzieć pare słów !!

reklama
Karolka no niestety nie będzie mnie tam dzieci jadą same z paniami :sorry: ale panie robią przez cały rok zdjecia z róznych impez i też w ciągu zajęć normalnie i ponoć na koniec roku kazdy na płytce dostaje zdjęcia ! wiec wtedy sobie zobacze !!!

Do góry