reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Aga ja na zadnej diecie dluzej niz 3 dni nie wytrzymuje, brak silnej woli.
a tej diety nie probowalam nawet.

ale dzisiaj jest paskudna pogoda,wlasnei leci deszcz ze sniegiem.
a ja powoli doprowadzam mieszkanko do ladu bo wczoraj mi sie sparztac nie chcialo.

reklama
Oskar śpi od 12... A mnie się nudzi...
Gorączki już nie ma, dostał rano ibufen, a wy co zrobiłybyscie na moim miejscu z tym balem ?
Szkoda żeby go to ominęło....

Cześć dziewczyny!
Karolinka śpi, dziś położyłam ją później bo byłyśmy na zakupach, musiałam kupic jej nowe papućki bo miała już za małe

Ollka my mamy Tran Norweski Moller's jest w takiej zielonej butelce o aromacie owocowym, zawiera kwasy omega-3 i witaminy A, D i E. Zawiera olej z wątroby dorsza, mamy juz drugą butelkę, jest dość drogi (ok.30 zł a w butelce jest 250 ml). Jak pytałam pierwszy raz o tran w aptece to taki właśnie mi poleciła, potem jak się skończył to mąż kupował i też taki mu poleciła (w innej aptece).

MamaBoo zdrówka dla Oskarka!!!
Nie wiem co Ci doradzić z tym balem, Karolinka miała katar i kaszel jak był dzień babci i dziadka, też się obawiałam, ale zaprowadziłam ją, okazało się że nie tylko ona jest chora, uroczystość była o 9.40, a po wszystkim wzięłam ją do domu (jeszcze zahaczyliśmy o lekarkę). Niektóre dzieci były bardziej chore niż ona, przyszły tylko na występ, a i tak było ich strasznie mało. Grupa liczy chyba 25 dzieci, a jak było 10 to max (nie policzyłam niestety).

Jeszcze tylko jutro wolne i do pracy :baffled:.

hej dziołuszki!! ja po długim okresie niebytności tutaj bo jestem po przeprowadzce... urwanie głowy było że hej..ale powoli wychodzimy na prostą..
Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję że czasami o mnie chociaz pomyślałyście ;-)..
paappapa
Znikam bo jedziemy do trzeciej babci i dziadka, bo wczoraj już zabrakło nam czasu :-)

.Hej:happy:.

.U nas jakoś leci, Daria i Lenka dokazują,Lenka na razie w domku bo po antybiotyku nie chcę jej tak szybko puszczać do przedszkola (zresztą w przedszkolu po 3 dzieci w grupie;-) normalnie około 20) .

.Pytacie o puszczanie chorego dziecka na imprezy przedszkolne,nie obraźcie się ale mnie strasznie wkurzają rodzice które puszczają dzieci chore do przedszkola,nie dość że ich dziecko może się bardziej rozchorować to jeszcze pozarażać inne dzieci:wściekła/y:. Postawcie się w sytuacji rodzica które przyprowadza zdrowe dziecko do przedszkola a tu chore chodzi i zaraża ,można by rzec z premedytacją:baffled:, imprez w przedszkolu będzie jeszcze dużo i to co roku:tak: ,my też kilka ominęliśmy właśnie ze względu na choróbsko:confused2:.

.agnieszka stosowałam tą dietkę ale długo nie wytrzymałam ale to tylko z tego względu że po dwóch dniach okropnie mnie po tym zemdliło .Tobie życzę powodzenia:-).

.iza gratki dla malutkiej no i dla męża:-).

.mamaboo zdrówka dla Oskarka.A kiedyś coś pisałaś że zaczynasz chodzić do szkoły? można wiedzieć gdzie i jaki kierunek? .

.widzę że tu stara ekipa się odezwała:-p pozdrawiam was babeczki i chciałabym się z wami baaaardzo spotkać :tak: ale z "nowymi" mamuśkami też;-).

.pozdrawiam.

reklama
agnieszka ja ugootowałam sobie kiedys te zupkę i zaraz jak zjadłam to mnie zmuliło strasznie takze dosc szybko ja zwróciłam .......ale zycze wytrwałosci ja poki co trezci tydzien smigam na fitnesie jest superrrrr!!!!!!:)

BOO ja rózniez chyba bym nie posłała chorego dziecka wiesz jak to dzieci szaleją ..biegają itp a pózniej -skoro Oskarek jest już w chory moze go rozłozyc bardziej CZego absolutnie Wam nie życzę.........ALe ty jestes mamą i Ty decydujesz Zatem duzo duzo zdrówka :)

Do góry