reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witamy się i my.
My dzisiaj znów mieliśmy wizytę w przychodni, bo Oskar od 7 rano już miał 38 stopni gorączki. Lekarz stwierdził, że póki co nic się nie rozwija i nadal to samo mamy podawać. jezeli jutro będzie miał temperaturę to z balu nici....
Ja się też pochorowałam, łupie mnie w kościach, nawet place mnie rwą. Wypiłam już jeden gripex i troszkę lepiej się czuję.
Anian, Sandros, Mokatte piszcie częściej !
Monysia współczuję tych nocek z Milenką... Nadal nie wiadomo co jej jest czy to ząbki ?
Mokatte a co jest Martynce ?
Aga ja daję Oskarowi od października tran, codziennie 2,5 ml. Choruje często, a własciwie od jesienie ciągle. Ale nigdy nie przeradza mu się w to nic gorszego, po prostu przeziębiene. Poza tym nie wiadomo co by było gdyby go nie pił. Oskar nie pije już mleka modyfikowanego ani nie je kaszki, za to podaje mu vibovit, ale ostatnio zastanawiam się waśnie nad Multi Sanostolem, bo zwiększa apetyt a z Niego ostatnio starszny niejadek się zrobił.
Iza pewnie jesteś starsznie dumna... Ja się obawiam, że się spłaczę jak Oskar pójdzie na bal, bo przypuszczam, że skoro rodzice też są zaproszeni to dzieci też coś przygotowały...

reklama
no mi lekarz tez mowil o multi sanostolu, pozatym moj brat go bierze, poprawia apetyt, perystaltyke jelit no i ma mnostwo witamin. i chyba to bede dawac malemu, ostatnio roznie je raz je raz wogole by mogl nie jesc wiec witaminy bede podawac do lata.

..może wieczorem...:baffled::-p
marzenie ściętej głowy:laugh2::-p;-)
Dobrze, że macie już diagnozę, wiesz jak walczyć

mamoboo zdrówka dla Was

my, do tej pory - tylko raz katar:-):-)a żadnych specyfików nie daję

a teraz próba, kto kogo szybciej wykończy nerrwowo - tata usypia Młodą.....
miłego wieczorku

anian ile twoja corka ma bo na suwaczku nie bardzo widac ???

ja tez nie chaialm podawac malemu nic ale teraz przy tych zachorowaniach i braku jego apetytu dam nie zaszkodzi a moze pomoc, do lata potem beda swierze owoce i wogole to inaczej juz bedzie.

my zaraz do kapieli sie szykujemy tzn ja malego i do spania.

ja jak Oli byal mlodsza to dawalam witaminy w kroplach, ale teraz woli ten sanostol.
a daje jej bo ona praktycznie od 5 miesiaca nie pije mleka, kaszki tez sa dla niej be.

dziewczyny jaki dokladnie tran podajecie?? tzn chodzi mi o nazwe:)

mam takie pytanko- nie ma moze jakas z was namairow na jakiegos adwokata gdzies w okolic katowic- chorzowa??

I ja się witam,
Oskar rano znów miałtemperaturę. Nie wiem co robić z tym balem.... Pojechalibyśmy jutro na 15 a kończy się o 16:30. Ale z drugiej strony boję się, że się zgrzeje i wszystko wróci. A co ztego, zepojedzie na Ibufenie. Do tego może inne dzieci pozarażać.... Sama już nie wiem....
Dzisiaj przychodzi do nas Pan na prezentację jakiegoś sprzętu i za tostaniemy weekend opłacny. Tzn. sam noclego, nie chce mi się nawet go słuchać, bo łeb mam jak sklep, ale cwaniak ma numer zastrzeżony i nie mogę tego odwołać....
Ola my mamy tran firmy LYSI, cytrynowy, kosztował 27,50 ale mamy go już od października....A adwokata też żadnego nie znam. W Terenowych Punktach Pomocy Społecznej przyjmują za darmo.

reklama
Do góry