reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello !!!

Bodzinka
nie trzeba mieć zdolności,
wystarczy wyobraźnia :-p

Witaj Anian ;-)

Ciekawe gdzie reszta starej załogi ??? :confused:

mój M pójdzie dziś do lekarza po L4
powiedziałam że jak nie to rozwód :-p
bo nie daje rady, same nocki
a Milena znowu wyjca udaje w nocy,
teraz przyszła pora na trójki :zawstydzona/y:

Wogóle wczorajszy dzień i dzisiejsza noc
to była katastrofa :angry:

reklama
STARA BRYGADA CZUWA I OBSERWUJE...:tak:

witam nowe mamusie..... i przypominam się starym.....:laugh2:

:-):-):-):-):-):-):-):-)

i jak tam, pani od informatyki się pracuje?:happy:

monysia, współczuję nocek

agnieszka Patrycji nie daję żadnych witamin. Raz na jakiś czas zje jedną paczuszkę Vibowitu...w kaszkach i mlekach też są witaminy...

miłego popołudnia:happy:

Witam!

U mojej koleżanki już ok, chyba depresja pomału jej przechodzi, gorzej z karmieniem, zrezygnowała z karmienia piersią, na nic moje namowy że warto próbować itp. itd. Jej sprawa...
Karolinka chorusia, byłam dziś z nią w przychodni, ma tylko katar i kaszel ale bałam sie że coś jej się z tego rozwinie. Dobrze że poszłam, bo teraz dużo zachorować typu oskrzelowego i coś mogłoby jej się z tego wykluć.
Ale wcześniej zaliczyłyśmy dzień babci i dziadka w przedszkolu :-), JESTEM DUMNA Z MOJEJ CÓRECZKI JAK ŚLICZNIE WYSTĘPOWAŁA (byłam w zastępstwie drugiej babci :-)). Jak na grupę takich maluszków to występ był SUPER!!! Popłakałam się :rofl2:.

Zapomniałam o najważniejszym dzisiejszym wydarzeniu! Mój mąż ZDAŁ DZIŚ EGZAMIN NA PRAWKO!!!! I to za pierwszym razem!!!!! Jestem z niego naprawdę dumna :tak:!!!
Więcej szczęścia w jednym dniu nie mogło się zdarzyć, jestem dumna z córci i z męża :tak:a wieczorkiem będzie winko :tak:.

Monysiu współuczuję tych nocek :baffled:!

Anian super, że znów do nas zajrzałaś! Co tam u Ciebie:confused:.

Jeśli chodzi o witaminy to jakis czas temu pytałam o to lekarkę, kazała dawać Karolci tran - jest podobno najlepszy, zawiera witaminy i kwasy omega-3, teraz to już nie jest taki tran jak kiedyś, jest dobry, o smaku owocowym i Karolinka chętnie go pije, a czasem nawet sama się upomina.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anian..... masz rację.... pani od informatyki uczy ile się da....teraz koniec semestru..... a także muszę się pochwalić że sesja na studiach też mi poszła zadziwiająco dobrze.... a po za tym..... ale te informacje później...... wszystko układa się rewelacyjnie....

iza1.... gratulacje dla męża.....
Pozdrawiam

Do góry