reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello !!!

Bodzinka
nie trzeba mieć zdolności,
wystarczy wyobraźnia :-p

Witaj Anian ;-)

Ciekawe gdzie reszta starej załogi ??? :confused:

mój M pójdzie dziś do lekarza po L4
powiedziałam że jak nie to rozwód :-p
bo nie daje rady, same nocki
a Milena znowu wyjca udaje w nocy,
teraz przyszła pora na trójki :zawstydzona/y:

Wogóle wczorajszy dzień i dzisiejsza noc
to była katastrofa :angry:

reklama
STARA BRYGADA CZUWA I OBSERWUJE...:tak:

witam nowe mamusie..... i przypominam się starym.....:laugh2:

:-):-):-):-):-):-):-):-)

i jak tam, pani od informatyki się pracuje?:happy:

monysia, współczuję nocek

agnieszka Patrycji nie daję żadnych witamin. Raz na jakiś czas zje jedną paczuszkę Vibowitu...w kaszkach i mlekach też są witaminy...

miłego popołudnia:happy:

Witam!

U mojej koleżanki już ok, chyba depresja pomału jej przechodzi, gorzej z karmieniem, zrezygnowała z karmienia piersią, na nic moje namowy że warto próbować itp. itd. Jej sprawa...
Karolinka chorusia, byłam dziś z nią w przychodni, ma tylko katar i kaszel ale bałam sie że coś jej się z tego rozwinie. Dobrze że poszłam, bo teraz dużo zachorować typu oskrzelowego i coś mogłoby jej się z tego wykluć.
Ale wcześniej zaliczyłyśmy dzień babci i dziadka w przedszkolu :-), JESTEM DUMNA Z MOJEJ CÓRECZKI JAK ŚLICZNIE WYSTĘPOWAŁA (byłam w zastępstwie drugiej babci :-)). Jak na grupę takich maluszków to występ był SUPER!!! Popłakałam się :rofl2:.

Zapomniałam o najważniejszym dzisiejszym wydarzeniu! Mój mąż ZDAŁ DZIŚ EGZAMIN NA PRAWKO!!!! I to za pierwszym razem!!!!! Jestem z niego naprawdę dumna :tak:!!!
Więcej szczęścia w jednym dniu nie mogło się zdarzyć, jestem dumna z córci i z męża :tak:a wieczorkiem będzie winko :tak:.

Monysiu współuczuję tych nocek :baffled:!

Anian super, że znów do nas zajrzałaś! Co tam u Ciebie:confused:.

Jeśli chodzi o witaminy to jakis czas temu pytałam o to lekarkę, kazała dawać Karolci tran - jest podobno najlepszy, zawiera witaminy i kwasy omega-3, teraz to już nie jest taki tran jak kiedyś, jest dobry, o smaku owocowym i Karolinka chętnie go pije, a czasem nawet sama się upomina.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anian..... masz rację.... pani od informatyki uczy ile się da....teraz koniec semestru..... a także muszę się pochwalić że sesja na studiach też mi poszła zadziwiająco dobrze.... a po za tym..... ale te informacje później...... wszystko układa się rewelacyjnie....

iza1.... gratulacje dla męża.....
Pozdrawiam

Do góry