reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Witam .

.czarnulka ale super foteczki:tak: księżniczki pierwsza klasa:tak:.

.monysia gratuluję że mała w 20 min usnęła:tak: napisz jak było dzisiaj.

.mamaboo pytałam o tą szkołę bo ja teraz też zaczęłam zaocznie i to administrację:-D no to się zgrałyśmy z tym samym kierunkiem;-) tylko że ja w cosinusie i mam tam za darmo,ogłaszają się że cała nauka za darmo mam nadzieję że słowa dotrzymają;-) zaczęłam już w poprzedni weekend ale mnie niestety nie było bo P.i Lenka się pochorowali mocno i nie miałam z kim zostawić Daruni,ale mam nadzieję że następnym razem 7-8 luty już tam pójdę:laugh2: też nie mogę się doczekać:-).

.Dziewczyny pomyślcie nad spotkankiem! chociaż przy tej pogodzie to nie ma za bardzo gdzie ale może któraś z was ma pomysł?.

.Pozdrawiam.

witam

monysia gratki dla Milli:) oby tak dalej :)

czarnulka księzniczki bossskie:)

boo jeszcze raz duzo zdrówka dla Oskarka:)

Piszecie o szkole hmmm tez mi ise marzy........tylko nie wiem czy podołam raz ze sporo czasu minęło......latka.......heh

doczytałam ze planujecie jakies spotkanko:) bardzo chciałąbym się równiez z Wami spotkac:)

ja tez sie pisze na spotkanie, jesli oczywiscie mozna sie wprosic :D:D:D

moje malenstwo zaczyna stawiac pierwsze kroczki ale tylko do mnie :-D wyglada to tak ze stawiam go przed soba aon idzie domnie 3-4 kroczki no i juz nie boi sie puscic czegokolowiek i tez idzie do mnie te kilka kroczkow, mam nadzieje ze juz niedlugo zaskoczy ze moze isc na nozkach gdzie tylko chce a nie tylko do mamusi :-D

Karolinna kurdeeeeee, nie mogłaś pisać wcześniej, babo ? ;-) Oj szkoda, noooo.... Ale jakby co to się przynajmniej możemy materiałami wymieniac, bo podobno w Progresie wykładowcy na maila wysyłają :-)
Aga no to już za chwilkę Wiktorek pójdzie w świat a wtedy : matko - miej oczy dookoła głowy :-)
Izoldzia nigdy nie jest za późno !
Co do spotkania to ja również jestem za ! Może w jakieś Figlarni lub cos wty stylu ?

.
.monysia gratuluję że mała w 20 min usnęła:tak: napisz jak było dzisiaj.

No więc dziś też było 20 :-D
ale jak tak zasypia jest słodka
umiałabym ją schrupać :-p
siedze 10 min dłuzej i patrze
i nie mogę się nadziwić że już wszystko
rozumie i jaka jest już duża ...
kiedy ten czas zleciał ...

Monysia to chyba masz jakis stary ;-) wyślę ci na pw :-)

dzięki, miałam ten na który
pisałam z porodówki :-D

Mila zajadała się dziś makaronem z jajem :-)
zostało z zupy więc wbiłam jajo
i zjadła naprawde dużo :-p

te siedzenie w domu mnie też wykańcza,
jak nie leje to Mila ma gorączkę,
nie wiem czy jak ma 37 to mogę z nią wyjść ???
poza tym znowu węzły ma powiększone
a dopiero co wyleczyliśmy :-(
nie wiem czy to z ząbkami ma związek :confused:
bo zaś ją boli i się tym czasie powiększyły :happy:

Ostatnia edycja:
No tak, Karola wróciła i już o spotkaniu... :-p:-):tak:
Ja oczywiście też za. Może Rurapark? :sorry:
Tylko kiedy?

Anian- A Ty wróżka czy co? :-):-D:-)

Czarnulka- piękne panienki! :tak::tak::tak::tak::tak:

Monysia- również gratuluję usypiania. :-)

reklama
mnie to obojetne gdzie to spotkanie, moje dziecie jeszcze i tak nie chodzi :-D :-D
walsnie na nocniku siedzi i zabawki rozwala wszedzie dookola.

monysia ja bym wyszla przy temp 37 jesli to z zabkow ale jak juz wezly powiekszone znowu to posiedzialabym w domu.

Do góry