reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzień Dobry
Ja wstałam przed chwilka i niestety spiaca koszmarnie...No ale u mnie to takie chorobowe jest....Wyprawa wczoraj do mojeje mamy udana.Dostaliśmy pościel i prezenty dla Malutka.Klocki juz dostanie a tor wyscigowy z Wadera pod choinke.Ja tez troszke ciuchów dostałam:-)

reklama
ChomikImage.aspx

hej !!!!

Lilik pojechał z P po gwiazdke na choinke bo Liwia oburzona ze jak to choinka moze byc bez gwiazdki !!! w ogóle choinke bedziem miec czadową bo mowie mojemu zeby nie była wieksza jak w zeszłym roku bo nie zmieścimy jej a on wyskoczył mi z taką wielką :szok: i aż strach ja rozpakowac z tego worka najwyzej będzie na pół pokoju a my pod choinką bedziemy siedzieć !

a mnie juz wkurzają te świeta nawet jeszcze sie nie zaczłęy ! ale ten szał na drogach i wogóle ! najgorsze bo nie chce ciągac małej po markeach i jak zaśnie to biegiem i mam raptem niecałe 1,5 godz w powiewach do 2 zeby cos załatwic zanim sie obudzi no chyba ze P zostaje z nią to moge troszke dłuzej bo w razie czego da jej butle z glukozą i ponosi ! a przy dziadkach to se ne da tak !!

nasz Lenik tez ma bakterie ale ta kałową w moczu nie miałą zadnych objawów tylko tak dla świtego spokoju dałam mocz do badania i wyszła cholera ! w piątek byłyśmy na usg brzuszka i wszystko ok ! poza tym malucha wazy 3680 czyli przez 3 tyg przybrała ponad 800gr!

brawo dla Mili za postępy w nocnikowaniu !!!

fajnie przybiera mala wrecz prawidlowo :-)

Wiki ma kaszelek jakis dziwny od czasu do czasu zakaszle ale to tak jak stary palacz, nie wiem skad to wczoraj niegdzie nie wychodzilismy a on dzisiaj wstal z kaszelkiem, oprocz tego nic ani kataru ani goraczki nie wiem co to znacie jakis dobry syropek ??? moze ???

my jutro o 8 jedziemy do auchana zeby jak najmniej ludzi bylo kurde, po ostatnie zakupy jarzyne itd bo bede salatki robic a w srode po poludniu do moich rodzicow :-)już nie moge sie doczekac.

Hejo,
Bodzia i Justi dziękuję KOchane, Wy wiecie za co :-):-):-) !!!!!
A cicho tu przeokropnie... chyba wszystkie Panie ogarnął przedświąteczny szał...
Pozdrowionka i buźka..
aha..od stycznie nie mam netu więc pewnie nie będzie mnie tu zbyt często..:-:)-(

Cześć! Ja tylko na chwilkę, chciałam powiedzieć że żyje :-D, ale ostatnio totalny brak czasu :zawstydzona/y:, wiadomo ŚWIĘTA :happy:.

Niestety nie mam czasu nadrabiać :zawstydzona/y:.

U nas bez zmian, praca-dom i tak w kółko, no i ciągłe sprzątanie ostatnio :baffled:.

A poza tym Karolinka chyba już miesiąca nie korzysta z nocniczka, tylko z ubikacji, a nocnik schowany :-), w sumie już dawno z niego nie korzysta ale schowałam go dopiero właśnie ok. miesiąca temu :happy:.

No i mamy już choinkę :happy: od kilku dni :happy: oraz szopkę jeszcze bez Dzieciątka, co widać na załączonym obrazku :-D.

Ostatnia edycja:
reklama
A i jeszcze jedno: MamaBoo dziękuję Ci za podpowiedź odnośnie programików do obróbki zdjęć:tak:, zaczynam pomalutku je rozgryzać, na tyle na ile czas mi pozwala :zawstydzona/y:.

Do góry