reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285

Monysia może Milence się nastrój świąteczny udziela i stwierdziła, że musi dać Ci posprzątać przynajmniej ?:-)

A może, może :-D
Zdjęcia z krasnoludkowa super,
jeszcze lepszy filmik ze świnki :-D
Bardzo mi przykro z powodu chrzestnego M.
moje kondolencje :-(

Dziś Mała trochę marudna ale co włoży coś
do buźki, zaraz płacze, znowu ją cisną zębole ...
Udało mi się upiec troszkę pierniczków :-)

reklama
Cześć
mamaboo , podziwiam a propos samozaparcia ze słodyczami ;))) ja nie potrafię, mam silną wolę, ktora robi ze mną co chce ;-) a do tego jeszcze dochodzą moje "cudowne" porypane hormony, jak przeprowadzimy się to biorę się za siebie bo tak dalej nie można :crazy: non stop spać się nie może przecież chcieć,co?? a roboty to mam powyżej uszu więc mimo tego że nie piekę pierniczków to i tak muszę sprzątać przedświątecznie i na starym i na nowym jedyne czego sobie oszczędzę to chyba mycia okna w dużym pokoju stareego mieszkania bo w sobote impra u nas !!:-phehehe ale namieszałam :-D:-D
pozdrowionka i mimo wszystko miłego dnia życzę...dzisiaj montujemy drzwi dlatego zaraz znikam do naszego nowego domeczku :tak:, papappa

Witam !!!

Muszę się pochwalić :-)
Milenka zawołała dziś siusiu i załatwiła się na wc :tak:
wiem że to tylko raz ale jestem szczęśliwa :-p

Heloł,
Monysia,jak ten czas leci jak szalony...nie tak dawno było jak sie Milcia urodziła a teraz już woła siusiu... :tak::-)
Spać mi się chce jak cholera choć wstałam już długą chwilę temu ...
Miłego dzionka i do zoba...
papapa

reklama
monysia widzisz wszytko idzie ku dobremu :-) ja musze sie bic z moim synem o klawiature teraz chyba tez chce do was cos napisac :-D i mnie to podszczypuje !!!
my wstalismy o 8 ale niestety musimy wyjsc z domku za niedlugo obiecialam przyjaciolce ze pojade z nia po prezent ehhh .... obietnice :-D

Do góry