reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285

Monysia może Milence się nastrój świąteczny udziela i stwierdziła, że musi dać Ci posprzątać przynajmniej ?:-)

A może, może :-D
Zdjęcia z krasnoludkowa super,
jeszcze lepszy filmik ze świnki :-D
Bardzo mi przykro z powodu chrzestnego M.
moje kondolencje :-(

Dziś Mała trochę marudna ale co włoży coś
do buźki, zaraz płacze, znowu ją cisną zębole ...
Udało mi się upiec troszkę pierniczków :-)

reklama
Cześć
mamaboo , podziwiam a propos samozaparcia ze słodyczami ;))) ja nie potrafię, mam silną wolę, ktora robi ze mną co chce ;-) a do tego jeszcze dochodzą moje "cudowne" porypane hormony, jak przeprowadzimy się to biorę się za siebie bo tak dalej nie można :crazy: non stop spać się nie może przecież chcieć,co?? a roboty to mam powyżej uszu więc mimo tego że nie piekę pierniczków to i tak muszę sprzątać przedświątecznie i na starym i na nowym jedyne czego sobie oszczędzę to chyba mycia okna w dużym pokoju stareego mieszkania bo w sobote impra u nas !!:-phehehe ale namieszałam :-D:-D
pozdrowionka i mimo wszystko miłego dnia życzę...dzisiaj montujemy drzwi dlatego zaraz znikam do naszego nowego domeczku :tak:, papappa

Witam !!!

Muszę się pochwalić :-)
Milenka zawołała dziś siusiu i załatwiła się na wc :tak:
wiem że to tylko raz ale jestem szczęśliwa :-p

Heloł,
Monysia,jak ten czas leci jak szalony...nie tak dawno było jak sie Milcia urodziła a teraz już woła siusiu... :tak::-)
Spać mi się chce jak cholera choć wstałam już długą chwilę temu ...
Miłego dzionka i do zoba...
papapa

reklama
monysia widzisz wszytko idzie ku dobremu :-) ja musze sie bic z moim synem o klawiature teraz chyba tez chce do was cos napisac :-D i mnie to podszczypuje !!!
my wstalismy o 8 ale niestety musimy wyjsc z domku za niedlugo obiecialam przyjaciolce ze pojade z nia po prezent ehhh .... obietnice :-D

Do góry