reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Z okazji świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam wszystkich marzeń spełnienia.
Smacznego karpika,
tłustego śledzika,
barszczyku czerwonego,
a pod choinką prezentu pięknego.
Szczęścia zdrowia i radości,
niech na waszych twarzach uśmiech zawsze gości.
:biggrin2:

OLA I OLIWCIA

reklama
Witam dziewczyny w Wigilie :-)właśnie wróciliśmy od moich rodziców, z dwoma torami pełnymi prezentów i wałówki :-D.

Salik_agnieszka zdrówka dla Twojego maluszka!!!!!

MamaBoo rewelacyjne zdjęcie w podpisie, po prostu coś pięknego!!! Masz talent :tak:.

Miłego świętowania!!!

czesc laseczki,
po wigilii spoko wocilimsy kolo 20 maly padl jak kawka i spal do 8:15 :szok: maly szczescliwy a wujek jeszcze bardziej :biggrin2: :-D radosci bylo coniemiara z nimi, obrzarstwo oczywiscie tez hehe, wiki sprobowal prawie wszystkiego ryba po grecku, uszka, pierogi, barszczyk, salatki a oplatek byl numerem 1. !!! :tak:a potem zjadl caly kawalek sernika mojej mamusi ale byl szczesliwy :blink:

wiki nadal ma kaszelek i katarek ale zachowuje sie jak by wogole nie byl chory, wczoraj zrobil 3 wolne kupki ale to pewnie po tym antybiotyku dziaisiaj cale szczescie jeszcze zadnej.

dzisiaj do mojej ciotki idziemy bo nas zaprosila wiec znowu bedzie wesolo :biggrin2:

Witam Babeczki Moje Kochane :-)
Mam nadzieję, że u Was po Świętach wszystko dobrze, że minęły w wesołej atmosferze.
U nas było bosko, byliśmy w Zabrzu od Wigilii do dzisiaj rana, było tak jak kiedyś : rodzinnie, wesoło. Czuję się rewelacyjnie. A jeszcze dwa dni wolnego - żyć nie umierać :-)
Aga mam nadzije\ę, że Wiktorek czuje się już lepiej. Ja mam nadzieję, że Ozik pójdzie w Nowym Roku już do żłobka - miał prawie miesiąc przerwy - masakra...
Iza dziękuję :-) Może keidyś wybiorę się na jakiś kurs, żeby miec papierek i zając się zawodowo. Ni eukrywam, ze to moje marzenie, póki co pzrerabiam dla znajomych i rodziny :-)
A Ty na pewno dojdziesz do równie rewelacyjnych efektów, ja bawię się zdjęciami od 3 lat, więc masz jeszcze trochę czasu :-)
Mam nadzieję, ze jutro poajwią się pierwsze zdjęcia ze Świąt:-)

Witajcie Kochane po Świętach

Widzę że przyniosły nam one nie tylko prezenty
ale i ... choroby ... zdróweczka dla chorowitków,
Mila i ja też ccoś pokasłujemy ...

My w Wigilie i 1 dzień byliśmy u moich rodziców
a po obiedzie pojechaliśmy do Teściów,
Dziś byli u nas moi rodzice,
było świetnie, bardzo miło
Milenka zachowywała się jak aniołek,
jakby nie moje Dziecko ...
dziś już pokazuje pazurki :-D
W Wigilie poszła spać prawie o 1 w nocy
a w kościele była barzo grzeczna, pierwszy raz :-D

Hej! U nas święta minęły też spokojnie, chociaż cały czas podróżowaliśmy. W Wigilię byliśmy u moich rodziców, wczoraj u teściowej a dziś u mojej siostry.

Ja chyba będę pierwsza z fotkami :tak:, jutro niestety idę do pracy, w niedzielę też, ale za to od poniedziałku tydzień wolnego. Oto mały przegląd naszych świąt:

Karolinka zapoznaje się z Szopką:

Prezent od Dzieciątka pod domową choinką :-D

...

Boże Narodzenie:

http://g.imageshack.us/img222/page6yu6.jpg/1/

Prezent od Dzieciątka spod choinki cioci :-D:

http://g.imageshack.us/img222/page7xq9.jpg/1/

Ostatnia edycja:
super foteczki :-)

a to kilka naszych fotek :-)
my w wogilie bylismy u moich rodzicow a potem to juz wedrowalismy po rodzinie :-D

1- jezdzik ktory wiki dostal od tesciow
2 i 3 - wystroj pokoju rodzicow na wigilie :-D prezentow bylo mnostwo jak widac.
4- ja :-D ;-)
5- Wiktor z tatusiem :-)

reklama
c.d.
6- wiki w berecie po tatusiu :-) w swieta na wspominki nas wzielo :sorry2:
7- u mojej ciotki
8- u mojej ciotki, wiki gotuje na kuchence mojej kuzynki :-)
9 i 10 - wczorajszy spacerek

i to chyba na tyle fotek,

jutro bede musiala isc na kontrole z malym bo antybiotyk sie juz skonczyl a on nadal pokasluje, ma mniejszy katarek ale wole zeby go lekarz zobaczyl jeszcze mimo tego ze juz lepiej z nim ale jeszcze nie do konca przeszlo.

Do góry