reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Z okazji świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam wszystkich marzeń spełnienia.
Smacznego karpika,
tłustego śledzika,
barszczyku czerwonego,
a pod choinką prezentu pięknego.
Szczęścia zdrowia i radości,
niech na waszych twarzach uśmiech zawsze gości.
:biggrin2:

OLA I OLIWCIA

reklama
Witam dziewczyny w Wigilie :-)właśnie wróciliśmy od moich rodziców, z dwoma torami pełnymi prezentów i wałówki :-D.

Salik_agnieszka zdrówka dla Twojego maluszka!!!!!

MamaBoo rewelacyjne zdjęcie w podpisie, po prostu coś pięknego!!! Masz talent :tak:.

Miłego świętowania!!!

czesc laseczki,
po wigilii spoko wocilimsy kolo 20 maly padl jak kawka i spal do 8:15 :szok: maly szczescliwy a wujek jeszcze bardziej :biggrin2: :-D radosci bylo coniemiara z nimi, obrzarstwo oczywiscie tez hehe, wiki sprobowal prawie wszystkiego ryba po grecku, uszka, pierogi, barszczyk, salatki a oplatek byl numerem 1. !!! :tak:a potem zjadl caly kawalek sernika mojej mamusi ale byl szczesliwy :blink:

wiki nadal ma kaszelek i katarek ale zachowuje sie jak by wogole nie byl chory, wczoraj zrobil 3 wolne kupki ale to pewnie po tym antybiotyku dziaisiaj cale szczescie jeszcze zadnej.

dzisiaj do mojej ciotki idziemy bo nas zaprosila wiec znowu bedzie wesolo :biggrin2:

Witam Babeczki Moje Kochane :-)
Mam nadzieję, że u Was po Świętach wszystko dobrze, że minęły w wesołej atmosferze.
U nas było bosko, byliśmy w Zabrzu od Wigilii do dzisiaj rana, było tak jak kiedyś : rodzinnie, wesoło. Czuję się rewelacyjnie. A jeszcze dwa dni wolnego - żyć nie umierać :-)
Aga mam nadzije\ę, że Wiktorek czuje się już lepiej. Ja mam nadzieję, że Ozik pójdzie w Nowym Roku już do żłobka - miał prawie miesiąc przerwy - masakra...
Iza dziękuję :-) Może keidyś wybiorę się na jakiś kurs, żeby miec papierek i zając się zawodowo. Ni eukrywam, ze to moje marzenie, póki co pzrerabiam dla znajomych i rodziny :-)
A Ty na pewno dojdziesz do równie rewelacyjnych efektów, ja bawię się zdjęciami od 3 lat, więc masz jeszcze trochę czasu :-)
Mam nadzieję, ze jutro poajwią się pierwsze zdjęcia ze Świąt:-)

Witajcie Kochane po Świętach

Widzę że przyniosły nam one nie tylko prezenty
ale i ... choroby ... zdróweczka dla chorowitków,
Mila i ja też ccoś pokasłujemy ...

My w Wigilie i 1 dzień byliśmy u moich rodziców
a po obiedzie pojechaliśmy do Teściów,
Dziś byli u nas moi rodzice,
było świetnie, bardzo miło
Milenka zachowywała się jak aniołek,
jakby nie moje Dziecko ...
dziś już pokazuje pazurki :-D
W Wigilie poszła spać prawie o 1 w nocy
a w kościele była barzo grzeczna, pierwszy raz :-D

Hej! U nas święta minęły też spokojnie, chociaż cały czas podróżowaliśmy. W Wigilię byliśmy u moich rodziców, wczoraj u teściowej a dziś u mojej siostry.

Ja chyba będę pierwsza z fotkami :tak:, jutro niestety idę do pracy, w niedzielę też, ale za to od poniedziałku tydzień wolnego. Oto mały przegląd naszych świąt:

Karolinka zapoznaje się z Szopką:

Prezent od Dzieciątka pod domową choinką :-D

...

Boże Narodzenie:

http://g.imageshack.us/img222/page6yu6.jpg/1/

Prezent od Dzieciątka spod choinki cioci :-D:

http://g.imageshack.us/img222/page7xq9.jpg/1/

Ostatnia edycja:
super foteczki :-)

a to kilka naszych fotek :-)
my w wogilie bylismy u moich rodzicow a potem to juz wedrowalismy po rodzinie :-D

1- jezdzik ktory wiki dostal od tesciow
2 i 3 - wystroj pokoju rodzicow na wigilie :-D prezentow bylo mnostwo jak widac.
4- ja :-D ;-)
5- Wiktor z tatusiem :-)

reklama
c.d.
6- wiki w berecie po tatusiu :-) w swieta na wspominki nas wzielo :sorry2:
7- u mojej ciotki
8- u mojej ciotki, wiki gotuje na kuchence mojej kuzynki :-)
9 i 10 - wczorajszy spacerek

i to chyba na tyle fotek,

jutro bede musiala isc na kontrole z malym bo antybiotyk sie juz skonczyl a on nadal pokasluje, ma mniejszy katarek ale wole zeby go lekarz zobaczyl jeszcze mimo tego ze juz lepiej z nim ale jeszcze nie do konca przeszlo.

Do góry