reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzień Dobry
Ja wstałam przed chwilka i niestety spiaca koszmarnie...No ale u mnie to takie chorobowe jest....Wyprawa wczoraj do mojeje mamy udana.Dostaliśmy pościel i prezenty dla Malutka.Klocki juz dostanie a tor wyscigowy z Wadera pod choinke.Ja tez troszke ciuchów dostałam:-)

reklama
ChomikImage.aspx

hej !!!!

Lilik pojechał z P po gwiazdke na choinke bo Liwia oburzona ze jak to choinka moze byc bez gwiazdki !!! w ogóle choinke bedziem miec czadową bo mowie mojemu zeby nie była wieksza jak w zeszłym roku bo nie zmieścimy jej a on wyskoczył mi z taką wielką :szok: i aż strach ja rozpakowac z tego worka najwyzej będzie na pół pokoju a my pod choinką bedziemy siedzieć !

a mnie juz wkurzają te świeta nawet jeszcze sie nie zaczłęy ! ale ten szał na drogach i wogóle ! najgorsze bo nie chce ciągac małej po markeach i jak zaśnie to biegiem i mam raptem niecałe 1,5 godz w powiewach do 2 zeby cos załatwic zanim sie obudzi no chyba ze P zostaje z nią to moge troszke dłuzej bo w razie czego da jej butle z glukozą i ponosi ! a przy dziadkach to se ne da tak !!

nasz Lenik tez ma bakterie ale ta kałową w moczu nie miałą zadnych objawów tylko tak dla świtego spokoju dałam mocz do badania i wyszła cholera ! w piątek byłyśmy na usg brzuszka i wszystko ok ! poza tym malucha wazy 3680 czyli przez 3 tyg przybrała ponad 800gr!

brawo dla Mili za postępy w nocnikowaniu !!!

fajnie przybiera mala wrecz prawidlowo :-)

Wiki ma kaszelek jakis dziwny od czasu do czasu zakaszle ale to tak jak stary palacz, nie wiem skad to wczoraj niegdzie nie wychodzilismy a on dzisiaj wstal z kaszelkiem, oprocz tego nic ani kataru ani goraczki nie wiem co to znacie jakis dobry syropek ??? moze ???

my jutro o 8 jedziemy do auchana zeby jak najmniej ludzi bylo kurde, po ostatnie zakupy jarzyne itd bo bede salatki robic a w srode po poludniu do moich rodzicow :-)już nie moge sie doczekac.

Hejo,
Bodzia i Justi dziękuję KOchane, Wy wiecie za co :-):-):-) !!!!!
A cicho tu przeokropnie... chyba wszystkie Panie ogarnął przedświąteczny szał...
Pozdrowionka i buźka..
aha..od stycznie nie mam netu więc pewnie nie będzie mnie tu zbyt często..:-:)-(

Cześć! Ja tylko na chwilkę, chciałam powiedzieć że żyje :-D, ale ostatnio totalny brak czasu :zawstydzona/y:, wiadomo ŚWIĘTA :happy:.

Niestety nie mam czasu nadrabiać :zawstydzona/y:.

U nas bez zmian, praca-dom i tak w kółko, no i ciągłe sprzątanie ostatnio :baffled:.

A poza tym Karolinka chyba już miesiąca nie korzysta z nocniczka, tylko z ubikacji, a nocnik schowany :-), w sumie już dawno z niego nie korzysta ale schowałam go dopiero właśnie ok. miesiąca temu :happy:.

No i mamy już choinkę :happy: od kilku dni :happy: oraz szopkę jeszcze bez Dzieciątka, co widać na załączonym obrazku :-D.

Ostatnia edycja:
reklama
A i jeszcze jedno: MamaBoo dziękuję Ci za podpowiedź odnośnie programików do obróbki zdjęć:tak:, zaczynam pomalutku je rozgryzać, na tyle na ile czas mi pozwala :zawstydzona/y:.

Do góry