reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
cześć,
Z tą znieczulicą to powiem Wam, że mam troszeczkę inne doświadczenia, generalnie ludzie mi pomagali, jak jeszcze wszędzie ruszaliśmy się z wózkami, czy to wejść do autobusu, czy w drzwiach do sklepu przytrzymywali aby spokojnie można było wejść czy wyjść..hmmm...może to ja miałam takie szczęście że trafiałam na tak uczynnych ludzi :happy:
Justynko, i jak się czujesz ???? trzymajcie się dzielnie Kobitki
Czarnulka, no pazurki to robisz czadowe, ale ja już nie dam sie namówić na te cudeńka bo to później przekształca się w nałóg no i kupa kasy na to idzie...stawiam na naturalność...mam nadzieję że nikogo nie uraziłam :rofl2:;-):-)
Izoldzia powiem Ci że ja do urzędów z moim Maćkiem zawsze chodziłam bo jakoś tak łatwiej wszystko można było załatwić np panie w skarbówce się uśmiechały co niezbyt często im się zdarza ;-):tak: ja to chyba naprawdę jak do tej pory mam fuksa...:zawstydzona/y:
Kurcze ale tam wieje za oknem..takie cudne słonko ale ten wiatr....brrrrrrrr....cos przyniesie, czuję to...:crazy:
Pozdrowionka ślę i miłego dzionka życzę,papapapaa

reklama
TRySIA no zdazają sie ludzie anioły z usmiecham pomogą ale po wczorajszych doswiadceniach ech a dzis w sądzie rozmawiałamz paniąltóra trafiła w skarbówce do tego samego chłopaka co ja i tez suchej nitki na nim nie zostawiła..........................

MIłego dnia ja zmykam na dłuzej jade do rodziców odetchnąc od tego parszywego miasta przepraszam ze tak pisze ale ja wciąz nie mogę sie przyzwyczaic do miejsca ludzi i wogóle ............

witam dziewczyny:))
co tak amlo dzis piszecie??

no, wiatrzysko to bylo nieziemskie... jak wyszla z domku to jeszcze ok, ale jak bylam w Czeladzi to tragedia...

Trysia77 to faktycznei mialas szczescie do ludzi:))

Izoldzia milego wypoczynku u rodzicow...
a swoja droga to ja ogolnei nei przepadam od jakiegos czasu za Sosnowcem...

dzień dobry...ale tu cichoooo....:szok::szok:
Wiatr ustał....cisza za oknem...:-)
Miłego dnia życzę,no i pogodnego weekendu...zmykam bo niedługo jadę odwiedziedzać moich przodków...;-)
papapapaa

A my w domku, Oskar znów CHORY. Wczoraj na egzaminie nie poszło mi najlepiej, nie jestem z siebie zadowolona, zobaczymy jaki będzie wynik, ale nie jestem dobrej myśli....
Napiszę coś więcej jak wrócę od lekarza.
A ! Kupiłam Oskarkowi taki zestaw artystyczny dla dzieci, nic specjalnego, bo stwierdziłam, ze nie ma sensu wydawać 40 zł jak on to będzie miał góra na miesiąc :-) Dodatkowo facet mieszka w Katowicach i dzisiaj po to jadę, nawet nie robiąc mu przelewu tylko dając pieniążki do łapki. :
ZESTAW SZKOLNY ARTYSTYCZNY 68 ELEMENTÓW SUPER!!! (466851411) - Aukcje internetowe Allegro

hej hej !!!

ja jakos doszłam do siebie :-) poza tym wróciłam do fenoterolu bo skurcze sie chciały rozchulać i gin kazał jeszcze wrócić ! w pon do kontroli to dowiem sie jak to z tamtej strony wygląda :baffled:
dodatkowo mam zebranie w przedszkolu i tez w pon wiec jakos to musze obskoczyć !!!

dzis jade na groby bo juro przy tym naale to bym musiałą daleko człapać !! szczególnie w Rybniku daleko sie parakuje od cmentarza !

no i ostatnią partie prania dzidziowego zniosłam ze strychu i teraz tylko poprasować !! :baffled: moze jakaś dobra koleżanka chce mnie wyręczyć ??????

Mamaboo zdrówka dla Oskarka !!!

Justa- oj...oj......:-(
Wszystko dla Ciebie jestem w stanie zrobić, wszystko!!!
...oprócz..... .....prasowania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Trzymaj się dzielnie i nie daj skurczom....:-)

Witaj Majeczka!!:-) Widzę, że też masz sporą różnicę między dziećmi... :-)

Karola, Iza- w sobotę nie dam rady, bo jedziemy na cmentarze. (A mam tego sporo)
Może wtorek po południu? Dajcie znać czy pasuje....

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hejka!

Z tym Sosnowcem jest coś nie tak, sama pamiętam jak narzekałam na znieczulicę, kto pierwszy zajmie miejsce w tamwaju, a njabardziej byłam wściekła na spaloną windę na dworcu, potem jeździłam towarową. Ale teraz mieszkam na wsi... :tak:

justyna widzę że zabrałaś się ostro do roboty, u mnie prasowanie zawsze długo zalega... należę do tych trudno zabierających się za tą czynność...

witam nowe mamusie :-)

mamaBoo zdrówka dla Oskara, a z tą rozmową nie było pewnie tak źle jak Ci wydaje :tak:

a ja dziś do 18 w pracy, już nie mogę się doczekać końca...

Grześ jest na etapie, że chce być dzielnym rycerzem, mamy niezły z tego ubaw. Opowiada jak będzie łapał łobuzów i jak będzie z nimi walczył, a z przedszkola przynosi rysunki, na których rysuje potwory. Wczoraj byli na spacerze na cmentarzu i palili znicze. Jednak różnica między żłobkiem a przedszkolem jest ogromna :tak:

uważajcie jutro na drogach

reklama
witam wieczorkiem:))

Mamo Boo duzo zdrowka dla synka:))

mmm ten Sosnowiec to jakich pechowy
a gdzie teraz mieszkasz??

a tak wogole to Oliwcia jzu spi, dzis mialysmy bardzo pracowity dzien, rano pomagala mi sprztac, pozneij zrobila ze mna zakupy. po c
i nawet ciasto pomogla mi upiec wieczorkeim:))

Do góry