reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Elo.

.Dziś Lenka została w domu bo się rozkaszlała i coś katarkowo jest,byłam z nią u lekarza ale podobno tylko lekkie zaczerwienienie :rolleyes2: dostaliśmy syropki i mam nadzieję że przez weekend się polepszy i może w poniedziałek do przedszkola?:rolleyes2:.

.Kobietki,zdenerwowałam się,hehe.Byłam już na allgero i szukałam tych chust i po prostu wyłączyłam te aukcje,ehh nie mogłam się zdecydować czy kupić chustę elastyczną wiązaną czy z takim kółkiem:baffled: no i pewnie nic nie kupię bo ostatnio jestem niezdecydowana totalnie:sorry2:.

.mokkate aj,no fakt,w tę sobotę każdy jest zajęty. Mam nadzieję że uda mi się we wtorek,zależy jak się Lencia będzie czuła.

.iza widziałam dziś Karolcię w Lidlu,chyba z twoją mamą?. Ale ładniutko maleńka wygladała:tak:.

.bodzinka super foteczki,a ta jak niesiesz Karolka pod pachę extra:-D.

.mmm nie mieszkasz już w Katowicach?super Grześ Dzielny Rycerz,no w końcu ma 3 lata:-D.

.justyna ja tam nawet lubię prasować;-). Oszczędzaj się,to już tak niedługo:tak:.

.czarnulka extra pazurki,jak zaczynałas przygodę z tipsami?.

.majeczka witaj ponownie,nie wiem czy mnie kojarzysz z wrześniówek,kiedyś was tam zapraszałam na ten wątek;-).

.mamaboo mam nadzieję że między tobą a mężem ok? a egzamin na pewno zdałaś super:tak:.

.izoldzia miłego wypoczynku:tak:.

.ollka dobre ciacho wyszło? ja też dziś piekłam,z Darią na rękach:tak:.

.Jeśli chodzi o znieczulicę to doświadczyłam tego ale też doświadczyłam wiele pozytywnych sytuacji ,mam tylko jedną zasadę ,po prostu nie liczę na niczyją pomoc,ktoś będzie chciał to sam zaproponuje a tak to sama sobie radzę:blink: na ile to możliwe oczywiście;-).

.No ,chyba pójdę zrobić sobie inkę.

.Miłego wieczoru.

reklama
u nas ciasto super, robilysmy kopiec kreta po raz pierwszy:))

im wiecej ciast robie tym lepeij mi to wychodzi... a dopiero neidawno zaczelam wogoel cos piec:))

Karolinna moze gdzies w poblizu w sklepei sa takie husty i moglabys zoabczyc i wtedy latwiej bylo by ci sie zdecydowac??

Karola- Ollka ma rację, musisz na żywca zobaczyć te chusty to i wena przyjdzie..
A jak tam z karmieniem? (to ta inka nasunęła mi skojarzenia:tak:) Mała dobrze przybiera?

Witajcie :-)

MamaBoo świetny ten zestaw :-) i jaki tani :szok:. Dużo zdrówka dla Oskarka!

Mmm ja też długo się zbieram do prasowania zawsze, czasami mama zrobi mi miłą niespodziankę jak jest z małą i mi poprasuje :-). Fajnie że z Grzesia taki mały rycerz, pewnie będzie się opiekował siostrzyczką :tak:.

Justynka biudulko, dbaj o siebie! A prasowanko może chyba trochę jeszcze poczekać co? ;-)

Majeczko witaj! Napisz coś więcej o sobie :tak:skąd jesteś?

Karolinna dużo zdrówka dla Lenki! Niezła jesteś jak piekłaś ciasto z Darią na rękach :szok::-). Nawet nie wiedziałam że mama była z Karolcią w Lidlu :sorry2:, ale teraz już wiem.
A co do chusty, to faktycznie musiałabyś osobiście ją pooglądać w sklepie i wybrać, chociaż Bodzinka chyba pisała że te wiązane są najlepsze.

Mokkate mnie we wtorek pasuje, zależy też jaka będzie pogoda.

Basia jak Kamilek? Czuje się już lepiej?

Czarnulka świetne te Twoje pazurki i malowidła na ścianie! Trzeba przyznać że masz talent :tak:

A ja dziś w dobrym humorku, dziś kończyła mi się umowa w pracy i dostałam nową, troszkę się bałam ze nie dostanę, dlatego tak się cieszę :-). W dodatku Karolinka robi postępy w siedzeniu po turecku, mąż ją nauczył, bo kilka dni temu jeszcze sobie z tym nie radziła, a teraz już siada bez problemu. Staramy się z nią ćwiczyć, podobno dobre efekty daje masaż, delikatne głaskanie nóżek od stópek w górę. Musze o to zapytać lekarza, bo nie chce mi się w to wierzyć że to coś pomaga.

Nie wiem co jeszcze miałam komu napisać, jeśli kogoś pominęłam to przepraszam.

hej hej !!!!

oj baby ale na Was idzie liczyć :rofl2: każda sie wymigała :-D
sie wyprasowało i juz w szafie czeka :tak:

Olka mi tu smaki na ciacho narobiła :-p

Justynka biudulko, dbaj o siebie! A prasowanko może chyba trochę jeszcze poczekać co? ;-)

.

no własnie ja taka durna ze nie umiałabym chodzic obok tej sterty ! a poza tym takie malutkie to fajnie sie prasuje ! męzowego olałam rzeczy i tyle :baffled:

a wiecie jak numer dziś ! poszłam sobie na strych z koszem na pranie wchodze i patrze a tam wiewiórka śmiga po sznurkach :szok: , ja oczywiście w pisk a ona na mnie jak na głupią spojrzała nawet nie zdążyła czmychnąć bo trzasłam drzwiami i tyle mnie widziała :baffled: kurde dobrze ze mam wszystko poprane i pochowane bo bym tam juz nie wlazła ! teraz był tam teść i sądząc bo dzwiękach dobiegających z góry gania po całym strychu to zwierze :rofl2:
wiewiórki są urocze ale na drzewie za oknem a nie na moim praniu :szok: teście wyzbierali w ogrodzie wszstkie orzechy to pewnie przyszła ich szukać gdzie je zkitrał :dry:

a Czarnula jak ma teraz super pazury to żal jej chyba w klawiature klikac czy co??? :baffled:

Karola taki urok przedszkola ! Liwcia chyba w poniedziałęk też pójdzie juz bo zdorwa i juz 2tyg siedziałą w domu a tęskni za przedszkolem ! ale mam jakies opory bo pewnie zaś cos przywlecze ! :dry:

Hej dzisiaj pewnie tutaj nikogo nie będzie, ale obiecałam napisać co u lekarza, więc jestem :-)
Poszłam wydawałoby się z lekkim przeziębieniem, a okazało się, że Oskar może mieć uczulenie na kota, bo ma bardzo często infekcje i ma ciemieniuchę. Nie miał jak był mały, więc wydawało mi się, że może to normalne, ale doktorka powiedziała, że to objaw infekcji teraz pytanie na co....
Poza tym zwróciłam uwagę, że Ozik ma bardzo krzywe paluszki u stóp, więc dostałam skierowanie do ortopedy....
No masakra :-(
Karolinna jest ok, ale wiesz jakie są kobiety... Nigdy do końca nie jest wszystko w porządku, w środku zawsze coś zostaje... Dużo zdrówka dla lenki, mam nadzieję, że w poniedziałek już będzie mogła iść do przedszkola.
Justyna dobrze, że bierzesz jeszcze fenoterol, jakbyś wytrzymała jeszcze z 2 tyg. to byłoby rewelacyjnie :-)
Iza wczoraj byłam w tej hurtowni i oni tam mają np. 5 kolorów ciastoliny za ok. 8 zł. Mają bardzo tanie i fajne rzeczy, Oskar jest zachwycony !
Dobrze, że Karolinka zaczęła siadać po turecku, wiesz często wydaje nam się, że coś nic nie daje, a tak naprawdę najprostsze ćwiczenia mogą zdziałać cuda !

witam dziewczynki
ja jeszcze zdaze cos naskrobac dzisiaj bo na cmentarz to dopieor popoludniu sie wybieramy.

Iza1 super ze umowe ci w pracy przedluzyli.

a tak wogole dziewczyny powiedzice mi nie macie problemow z szefem jak dzieciaczki w przedszkolu sie pochoruja i bierzecie opieke??
mnie czeka to dopiero od wrzesnia,ale juz sie boje jak to bedzie wygladac bo mloda zacznie przedszkole i ja dopiero wtedy moge rozpoczac prace.

justyna to ja zapraszam na ciasto:))

Mamo Boo gdzie jest ta hurtownia??
boten zestawik naprawde super:))

dobra uciekam do kuchni robic obiadek:)

reklama
hej hej !!!!

Ja rozłożyłam sobie te wyjazdy na dwa dni i wczoraj byliśmy u mojej mamy pomimo ze tata mi mówił zebym moze lepiej sobie odpuściła ale jakos źle bym sie czuła i pojechałam ! a dzis mówie jak ok wczoraj było to pojechaliśmy na groby dziadków męza i powiem Wam blisko udało sie zaparkowac na szczescie ale i tak jak wróćiliśmy to miałam tak dosć ze szok lezałam plackiem i tyle ! Potem o 18 poszliśmy sobie pomalutku na msze i tak zleciał ten dzien !!!

MamaBoo szkoda byłoby jakby okazało sie ze to przez kotka !!!

Justa - coś straszyła biedną wiewiórcię :-D:-D:-D:-D

no teraz tak myłśe moze ona przyszła mi pomóc z tym prasowaniem :blink:

a tak wogole dziewczyny powiedzice mi nie macie problemow z szefem jak dzieciaczki w przedszkolu sie pochoruja i bierzecie opieke??
mnie czeka to dopiero od wrzesnia,ale juz sie boje jak to bedzie wygladac bo mloda zacznie przedszkole i ja dopiero wtedy moge rozpoczac prace.

justyna to ja zapraszam na ciasto:))

dzikei za zaproszenie !! a co do szefa to ja sama sobie szefem wiec jakoś problemów nie mam ze soa bardziej z organizacją pracy jak z Liwią musze byc wedy w domu !!! :-)

Do góry