reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
a takie pazurki zrobiłam teraz w weekend na kursie na modelce ;-)

100_7149.jpg

100_7146.jpg

100_7148.jpg

A takie sobie zrobiłam :-)

100_7156.jpg

witam dziewczyny:))

Czarnulka22 pazurki rewelacyjne:)))

fajnie macie z tymi przedszkolami, my w tym roku sie nie zalapalysmy, wiec przygody przedszkolne czekaja nas dopiero od wrzesnai 2009roku:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki, ja też ostatnio bardzo okazjonalnie, ale podczytuję was regularnie :-)
Mam dzisiaj wolne, bo jutro mam konkurs na nowe stanowisko i muszę się uczyć. Oskar w żłobie, babcia odbiera i zabiera do siebie na noc. Smutno mi strasznie bez Niego, ale muszę mieć chwilkę dla siebie, żeby się w końcu nauczyć, a materiału nie mam mało, pełno ustaw i zarządzeń....
Także jutro o 8:15 mocnoooooo trzymam kciuki....
U Nas w sumie nic nowego, tylko ze mną coś nie tak. Ostatnio myślę, ze chyba w depresję popadam, ale nie będę Wam tu smutać...
Czarnulka pazurki rewelacyjne, byłam na blogu. A ZA ILE ROBISZ TAKIE CUDA ?

WRRRRRRRRRRRRRRRR TAK SIĘ NAPISAŁAM I WCIĘŁO WSZYTSKO DZIS NIE TAK

WIECIE JAK CIĘZKO ZAŁATWIAC Z DZIECMI COKOLWIEK A JA SKARBÓWKA W KTÓREJ JESZCZE SIĘ TRZYMAŁAM MIMO KOLEJEK PŁACZU DZIECI I ZNIECZULICY

aLE W SADZIE NIE DAŁAM RADY I ŁZY KRORKODYLA MI POLECIAŁY : CHAMSTWO ZNIECZULICA I WOGÓLE

czarnulka SUPER PAZNKIETY JA TEZ CHCE TAKIE KWIATKI

trysia OBYS MIAŁA MILSZY DZIEN OD MOJEGO

POZDRAWIAM

hej !!!!

ja ogólnie czuję sie do dupy :baffled:
poza tym odstawiłam dzis lek na skurcze i teraz to tylko nogi na krzyż mi pozostało założyć :dry: w poniedziałek do kontroli to sie dowiem co tam słychać !!!

na szczęście Liwia jest ostatnio aniołem :blink: mam nadzieje ze sobie nie zapszyłam !!!

pomaga mi prać i juz mamy prawie wszystko wyprane, takie z nas praczki ! w ogóle jest tak zaangażowana w przgotowania i tak sie cieszy na tego dzidziusia że szok !!! dumna jestem z niej !!!

całusy !!!

witam sie i ja :-)

czarnulka pazurki śliczne :tak:

izoldzia współczuje ciężkiego dnia. Ja tu szok przezylam jak chciałam rodzinne załatwić na dzieciaki, kolejki takie ze stałam około 4h a we wro mnustwo ludzi przyjmuje, super organizacja że się wkurzyłam bo w sosnowcu dużo więcej formalności, że pojechałam i załatwiłam we Wro... w ogóle jakas znieczulica tu panuje jesli chodzi o pomoc kobieie z wózkiem... ludzie uciekaja do innych drzwi żeby tylko nie pomóc
no ale dość uż narzekania :p

mam takiego lenia dziś, że nawet się nie ubrałam tylko od rana w piżamie siedzę :zawstydzona/y:

a co do chust to mi sięnajbardziej ta wiązana podoba, tylko droga troszku

reklama
Cosmolady masz racje jezeli chodzi o kobiety z wozkeim i malymi dziecmi to u nas panuje totalna zneiczulica.i chyba pozostaje sie tylko do tego przyzwyczaic.

a tak wogole to co tam u was dziewczyny??

moje dziecko spi od 20 i sie troche nudze...

Do góry