reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
.Hej wieczorem;-).

.Dostałam dziś na płytce fotki i 3 filmiki z różnych spacerków przedszkolaków:-) ale super mi się oglądało Lenkę w towarzystwie innych dzieciaczków:-).

.Daria ostatnio uśmiechnęła się do swojego odbicia w lustrze:-) haha,mniej wiecej w tym wieku kiedy zrobiła to po raz pierwszy Lenka:-D.

.izoldzia
KAROLINNa w razie czego daj znac:))
ok:tak:.

.mokkate
Karola, Iza- a może tak jakiś spacerek?
Dawno się razem nie włóczyłyśmy...:-)
bardzo chętnie ,może sobota koło południa? bardzo by mi pasowało:blink:. A mam do ciebie pytanko,a propo waszego zielonego auta;-) jaką ma pojemność silnika? I masz chyba dobry humor skoro tu tak często teraz przebywasz:baffled:;-). Jak Martynka i Daria? pozdrowionka dla nich.

.cosmolady niestety ,słyszałam tylko o przyjęciach na kopalnie właśnie;-). Mam nadzieję że szybko się tu zadomowisz,może jak przyjedziesz na kilka spotkań z bb będzie ci łatwiej:happy2:.

.baska i bodzinka bardzo wam dziękuję za informacje:tak: . Bodzinka a jak usypiałaś w tym Karolka to jak go potem przekładałas do łóżka? nie wybudzał się? Musze o tej chuście pogadać z P,moze go namówię;-) a do kiedy to tak mniej więcej służy?.

.iza no to z tymi butami to masz:dry:. Tak ,pasta i szczotka zostają,a no i na początku jest trochę wydatków związanych z ubezpieczeniem ,komitetem rodzicielskim no i ta wyprawka,wiec trochę kosztów jest;-).

.Miłego wieczoru.

Karolinna popieram Baśke wiązana najlepsza:tak::tak:Ja sobie taką kupie na 100%:-):-)
No i wiązana może słuzyc dłuuugo..Znam laseczka, która 3 latka w niej nosiła:tak::tak:Kieszonka, ta która mamy my, jest dla dziecka do wagi 15 kg.Ja Lolka jeszcze w niej czasem nosze:tak::tak:
Ja małego przekładałam tak,że pochylałam się nad łóżeczkiem, Lolo kładłłam, delikatnie wysuwałam się z chusty i przykrywałam go nia..Nie wiem czy zrozumiałaś...
To my zachustowani w zoo w sierpniu

No i biecaął się poprawić z fotkami Młodego
Weselny

Spacerowy

0483734955.jpg

Elegancki Lolo

Z chrzesnymi

brudasek i pozujący Lol

Mały Kubica i dośc na razie'

CoSMOLADY no to faktycznie kawał odemnie a do parku często jeżdzimy Fifi uwiellbia zwierzatka a godzinami mógłby stac przy kaczkach i wołoąc KOKOKOKOKOK heheeh

Ja jestem dzis happy udało mi sie dokonac super zakupu
usmiejecie sie pewnie jak mozna się z tego cieszyć ale będąc w Silesi w Tesco kupiłam Zuzi paczkę gigant pampersów za 35zł całe 100szt a dlatego ze była rozerwana ale kompletna:)

POzatym szukałam leżaczka dla Zulki ale nie spotkałam nigdzie takiego jak chce wiec zostakje mmi zamówic na allegro:)

Miłej nocki kobietki:))

Mokkatko ja bardzo chętnie na spacerek, ale niestety sobota mi nie pasuje :baffled:. Za to w poniedziałek i wtorek mam wolne, ze względu na debiut małej w przedszkolu, więc spacerek dopiero po południu, nie wiem czy Tobie i Karoli by to pasowało.

Bodzinka super fotki :tak:.

Karolinna gratki dla Darii za pierwszy uśmieszek :-). Fajny taki filmik, nie wiedziałam że coś takiego robią w przedszkolach. A co do opłat to o ile dobrze zrozumiałam dyrektorkę dostanę książeczkę opłat, które będę musiała regulować do 10-tego każdego miesiąca.

Ollka no dużo się dzieje! Trzeba tu regularnie zaglądać :-D więc zapraszam :tak:.

Wstawiam Wam fotkę magicznych butków za 105 zł :dry:. Dodam że w innym sklepie były podobne za 200.

hej kochaniutkie

Ale nas coś mało na wąteczku ostatnio pisze :-( ja cały weekend byłam na kursie i było suuuper :-) koleżanka była moją modelką i robiłam jej na pazurkach :D efekty juz niedługo pokazę ;-)

A Ja wczoraj ćwiczyłam kwiatuszki i dorwałam się do ściany u dzieci w pokoju farbkami akrylowymi :D

100_7179.jpg

100_7169.jpg

100_7170.jpg

100_7171.jpg

100_7172.jpg

reklama
Cześć Wam Mamuśki, ja ostatnio troszeczkę mniej się tu udzielam ale jednak coś tam podklikuje do Was...więc i tym razem pozdrowionka ślę i niestety znowu znikam.Czytam pilnie co piszecie więc niestety już mi brakuje czasu na to żeby każdej z Was odpisać. Kolejny raz powiem ogólnie że życzę zdróweczka, słoneczka i ciepełeczka na dzisiejszy dzień.....
P.S. Mam nadzieję, że ktoś to zauważy :tak::-D

Do góry