reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no i koniec dnia - fajnie, że pogoda była ok.
my jutro trasę niewielką robimy.
przeraża mnie trochęduży ruch, ale będzie dobrze.

reklama
Witam Panie ponownie......

witam Panie których jeszcze nie przywitałam......

Justyna... uważaj na siebie.... i nie męcz się tak.....

Iza... gratuluję umowy w pracy

ja ostatnie czasy żyję jak na karuzeli..... jak już myślę że mam trochę spokoju to pojawia się jakiś temat który trzeba załatwić na bieżąco.... jak nie jakaś papierologia... to jakiś konkurs.... albo jakieś święto.... i tak na okrągło.....
Najwięcej emocji było w momencie..... ale poklei.... już jakiś czas temu chwaliłam się Wam że poszłam na studia..... jestem na II semestrze.... cały czas żyłam w głębokim przekonaniu że jestem na GRAFICE.... a ostatnio dowiedziałam się że jednak moją specjalizacją są SIECI KOMPUTEROWE..... jakież było moje zdziwieni..... i nie tylko moje..... teraz z kolegami pracujemy nad odkręceniem tego.... UFFFFFFFFF......
Same widzicie że emocji mi nie brakuje........
Pozdrawiam

nie chcę wyjść na egocentryczkę...ale chyba mój profil został ustawiony na niewidoczny...:szok::-D
Pozdrowionka i miłej niedzielki życzę...
A my dzis pracowity dzień...Duzo się dzieje az nie mam siły opowiadać...prawdopodobnie będziemy musieli się w przyspieszonym tempie wyprowadzać bo mój mąż wysłał ostrzejszego sms-a do właścicielki mieszkania no i chyba trafił w piętę achillesową...choć może wyjdzie nam to na dobre, prędzej sie wyprowadzimy więc i będzie mobilizacja żeby jak najprędzej skończyć domek...mam nadzieję..
Do zobaczenia...

witam :)
pilnie poszukuję kontaktu do dr Rutkowskiego z Wodzisławia śl.
kiedy przyjmuje,czy trzeba się rejestrować..
czy ktoś mógłby mi pomoć?

hej hej !!!

u nas dzis byli znajomi Liwicia zachwycona bo miała kompana do zabawy ! a poza tym cała szczęsliwa bo jutro idzie juz do przedszkola po takiej przerwie a mi troche żal :rofl2: a ja pewnie jutro coś sobie wymyśle bo nie usiedze na dupie :baffled:
poza tym jutro kontrola u lekarza i jeszcze wczesniej zebranie rodzicow w przedszkolu jak zwykle wszystko naraz !!!

Diablica no wreszcie sobie przypomniałaś o nas :-Dale numer z tymi studiami !

Trysia a Ty co z tym niewidocznym co chwila ???? :baffled:

Joola juz Ci na priva odpisałam !!

reklama
Witam włóczęga powrócił;-) Jak zwykle moje rodzinne miasto dobrze mnie nastraja wiec jest ok wkurzaja mnie tylko korki zaliczyliśy taki w drodze powrotnej heheh wrcaliśmy prezz piekaary siemianowice ech zwiedziłam okolice:-)

JUSTYNA ja moge poprasowac ostsnio moje szkraby pozwoliły mni poprasowac niezła sterte byłam w szoku:szok:

IZAgratuluję umowy............

Wiecie ale się zirytowaiśy dzisiaj na cmentarzu szły za nami beretki a Zuzka płakała w wózku i jakie komenatrze leciały typu : co za matka pobujałaby i dziecko sie uspokoi albo opatulone udusi się napewno albo jmeu powietrza brakuje......itp mój męzus się w kurzył i je op...........po oc komentowac?????//czy takie babcie wiedza jaknajleej wychować dizecko?????????????
a ZUZka nawet kocykiem nie była przykryta heeheh o ironio:wściekła/y:

miłej ncki pa

Do góry