reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
jeny wszędzie choróbska !!!!

Czarnula i co byłaś na tym kursie ???

ciekawa jestem jak tam Karola ???

Kaśka ja juz słów do ciebie nie mam :no:

reklama
Witajcie po długim czasie nieobecności. Mam pytanie: czy nie znacie miejsca, gdzie można udać się z dzieckiem na zajęcia taneczno-ruchowe? Mój Mateuszek ma 3 latka. Proszę polećcie coś. Duże buźki.

Hej dziewczyny! Ostatnio znów nie miałam weny do pisania, tylko praca dom i tak w kółko. Dziś mam wolne, ale jutro znów do pracy, zero wolnego przez cały tydzień łącznie w weekendem :-(.

Beata a skąd jesteś:confused:. Ja też myślę o takich zajęciach dla małej jak skończy 3 latka i też muszę się zorientować gdzie takie coś jest. Jedyne co przychodzi mi do głowy to Pałac Młodzieży w Katowicach :sorry2:.

Karolinna co tam u Was:confused:. Domyślam się, że jesteś pochłonięta opieką nad malutką Darią, w wolnej chwili napisz chociaż parę słówek, bo chyba wszystkie tu na forum za Wami tęsknimy.

Tyle na dziś. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie, brzusie i dzidziolki! :-) Pa pa!

hej

Ja wczoraj z koleżanką byłyśmy cały dzionek na warsztatach pazurkowych
icon_biggrin.gif
było suuuuper
icon_e_biggrin.gif
dużo nowego się dowiedziałyśmy i nauczyłyśmy
icon_wink.gif

Justyś

Karola co tam u ciebie ???

Izunia szkoda że masz mało czasu :-( Ale za to co innego zyskujesz :-)

Beata a z kąd ty jesteś?? Bo niestety Cię nie kojaże

witam wieczorkiem i życzę miłego, zmykam i dobrej nocki życzę i zdróweczka, a ja czekam na mężula, ktory wraca z zawodów modelarskich z dużym pucharem zdobytym za I-wsze miejsce :-):-):-):-):-):-):-) ale jestem dumna :tak::tak::-)
Dobranocka i papatki:-)

.Witam:happy:.

.Cóż mogę napisać jak tylko że jestem szczęśliwa i zmęczona...:-D . Gdyby nie te nieprzespane noce to byłoby idealnie:rolleyes2: ,bo Daria budzi się koło 1-2 w nocy i potrafi nie spać parę godzin ,np.wczoraj w nocy około 4 godziny nie mogła zasnąć:rolleyes2:, ehh a Lenka w pokoju z Darią i widzę że też się przebudza a w dzień potem niewyspana,dobrze że w przedszkolu ma leżakowanie:tak: Ogólnie mała śpi i je na okrągło ,tylko te noce... mam nadzieję że niedługo jej przejdzie i będzie budziła się tylko na mleczko w nocy:tak:.

.Co do porodu to nie mogę narzekać;-) ,zgłosiliśmy się w poniedziałek do szpitala (Kolejowego) i przy rejestracji ogólnej pielęgniarki od razu wpisały mnie na leżenie ,ja oczywiście niezadowolona bo nie chciałam leżeć i czekać na poród :sorry2: tylko się dowiedzieć dokładnie co i jak i ustalić jakiś plan;-) ,no ale najpierw położna zrobiła mi ktg,skurcze były ale słabe,potem zbadała mnie ,rozwarcie wciąż na jeden palec no i odesłała do sali,poleżałam trochę i za chwilę kazały mi pójść na usg,po usg wróciłam na salę i za jakieś 15 min przyszedł lekarz (bardzo miły i zabawny facet) i powiedział że robimy za nieługo cięcie,wyobraźcie sobie moje zdziwienie:tak:,okazało się na usg że dzieciątko duże ,niewspółmierne do wielkości mojego ujścia ;-) no i że stan po cięciu :tak: ,no i się zaczęło ,kilka kroplówek ,wypełnianie masy papierów i przewiezenie na salę operacyjną ,kilkakrotna próba wbicia mi się w kręgosłup,trochę bolesne:baffled: no i zaraz było cięcie:tak:jak wyciągnęli Darię pytali co ja jadłam w ciąży że mała taka duża:-D 4,520 :szok: sama byłam w szoku ;-).Dostała 10 pkt. apgar :-) .Słodziutka moja mała:tak:. Ja po cesarce doszłam do siebie szybko o wiele szybciej niż po cesarce z Lenką:tak:,tak ze już w czwartek wypisali nas do domu:tak: .Ogólnie pobyt w szpitalu wspominam w porządku oprócz pewnej kwestii ale było minęło;-).

.No i jak wróciliśmy do domku to Lenka stęskniona ale podobno świetnie sobie radziła beze mnie ,moja dzielna dziewczynka,od razu pokochała Darię:tak: ,teraz co mam ją na rękach albo karmię to podbiega i obcałowuje jej główkę ,i że Daria to ,Daria tamto:-) no i jak karmię to moja kochana Lencia biegnie i przynosi mi wodę żebym mogła się napić( znów strasznie męczy mnie pragnienie przy karmieniu;-)),mam nadzieję że więź między Lenką a Darią będzie się coraz bardziej zacieśniać :tak:.

.No i kikucik nareszcie odpadł:tak:.

.No to się rozpisałam:-p:sorry2: ,mam nadzieję że teraz będę częściej zaglądać.

.Doczytałam że się stęskniłyście za mną:-p super jesteście:laugh2:.

.Dobranoc,trzymajcie kciuki za dzisiejszą noc:eek:.

Karolcia, super że jesteście w domeczku i mozecie sie w spokoju sobą cieszyć :-):-) a Lencia jest boska pomocniczka Twoja mała:tak::-) .
To życzę Ci w takim razie spokojnie przespanej nocki zobaczysz niedługo się to Daruni unormuje.
A co to za epizod o którym wspomniałaś było minęło...?? co się stało??
Wklej jakieś foteczki, czo??
Pozdrawiam i dobranocka:-)

reklama
Karolinka ciesze sie ze nspisałaś :-) Super że Lencia tak cudownie zaakceptowała siostrzyczkę :-) Na pewno będą się baaardzo kochały :-) Buziak dla ciebie i wklejaj jakieś fotki nam tutaj ;-)

Do góry