reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie z rańca :-)
Anian jak miło że się pokazałaś bo już tak dawno Cie tu nie widziałam, ja stała bywalczyni ;-):-)..no ostatnio prawie stała:-):-D
Justyś, no to fajnie Ci wybrała córcia, Zosia mnie się podoba :tak::-):-):-)
Kaśka, gratki dla Titka z kuli tego szaleństwa basenowego,odważny chłopak z niego :tak::-)
A ja wczoraj odkryłam dwa fajne zapaszki..pojechałam do oszołoma żeby kupić jakiś prezent dla mojego tatula bo dziś ma urodzinki,no i kupiłam..a poźniej poszłam na rekonesans zapachowy so sephory i.. spodobały mi sie 2, o tej samej nazwie, tylko jeden z dopiskiemtouch for women, Burberry, a drugi bez....i mam dylemat, bo czuję jeszcze te dwa zapaszki na nadgastkach i oba mi się podobają bo są podobne a jednak sie różnią..Chciałabym sobie na allegro sprawić,tzn mam na urodziny obiecane ;-)
A gdzie reszta babolców sie podziała???
Pozdro i miłego dzionka

reklama
Dobry laseczki koffane.
Ja mam melancholijnego dołka jesiennego i okrutne problemy ze spaniem a co się z tym wiąze jestem ciagle niewyspana buuuuu

Bodzinka nie można się poddawać nastrojowi,nie można !! ja się ratuję jak potrafię najlepiej,ubieram siebie i innych dookoła kolorowo, palę świeczki w masakrycznych ilościach i gotuję kolorowe strawy dla ciała i ducha jak się okazuje...no i odrobina słodkości do tego:zawstydzona/y::-D:-D
Ale tak poza tym to już mam dosyć tej wrednej pogody :wściekła/y::wściekła/y:.......

Trysia i ja się staram nie poddawać.Kadzidełka mi woniają, słodkosci poukrywane;-);-)Tylko tego snu brak...Chyba meliske trza przed senkiem pić:-D:-D:-D

hej babuszki ja tak na szybkensa:)
Moje młodsze dziecie dzis daje znac o sobie od rana wyje masakrycznie uspokaja sie przy cycusiu no ale je nie jestem moczkiem
A serce mi pęka bo nigdy sie tak nie zachowywała a dzis mamy szczepionke czyzby czuła???????????????

pan od lodówki był napawił mazepę skasował 390zł heehe mnie nie do smiechu bo rano 270zł zostawiłam w aptece heheeh

samopoczucie tez ogólnie do bani ach
ale pochwale siię otóz kupiliśmy Filisiowi kanapę wiec pozegnał się z łózeczkiem i wczorajsza noc przespał moj :dorosły" synus na kanapie hheh tu przynajmniej ma ,iejsce na chodzenie podczas snu bo usypia w bradzo dziwnych pozach:-)

i czekam na bluzeczki dla Zulki które wychaczyłam na allegro

Miłego dnia zajrze wieczorkiem buzka:tak:

witam!
a ja znowu w domu siedzę tylko teraz z Grzesiem. Męczy go kaszel :-( Jedziemy dzisiaj na usg i może coś więcej się dowiemy na temat naszego drugiego dzidziusia :-)

bodzinka w taką pogodę to wszyscy trochę dołują, musimy się jakoś trzymać

nie wiem co miałam pisać skoncentrować się nie mogę, jestem bardziej zestresowana tym usg niż podekscytowana... jejku człowiek bardziej doświadczony, a boi się bardziej niż za pierwszym razem, powiem więcej za pierwszym razem wogóle nie czułam strachu...

trzymajcie się zdrowo

Madziu gratulacje:-):-):-):-):-):-)

ale CI dobrze, teraz tylko kombinuj nad imieniem...

izoldzia, i jak Mała po szczepieniu:confused:przeszło jej:confused:

Bodzinka, główka do góry:happy2:

trysia77, witaj, ostatnio nawet często tu bywasz:-pjak tam domek:confused:

justyna, a tam nogi na krzyż, jak najbardziej rozłożysz to może i szybciej będzie;-):zawstydzona/y:a widzę, że Liwia kombinuje, ciekawe jakie imię wymyśli dla siostrzyczki:happy2:dzięki za komplementa:happy2:

A moja Mała śpi. Więc spokój i cisza i można sprawdzać kartkówki, bo od jutra niezła jazda u mnie. Moja siostra odwozi swe dziecię na studia (smutno mi, że siostrzenica wyjeżdża, bo długo jej nie będzie, a z drugiej zazdrość, że jej tak fajnie teraz będzie) więc do mnie trafia młodsza z psem....biedny pies, bo to "kuzyn" Pati więc go wymęczy, a w domu będzie mega hałas....ale cóż....będzie dobrze:happy2:

reklama
Do góry