reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej

U Nas również katarkowo (córeczki) :-( będę musiała przejść się po tą maść majerankową bo już nie mam ;-)A Jutro jak dobrze pujdzie z opieką do niuniek to jadę na kursik pazurkowy ;-)

reklama
hej !!!

Czarnula :-D

Asiowo no to mała oby ospy nie dostała ! :baffled: teść mój tez półpaścca miła ale akurat jak mu sie zaczynało czyli jak zarażał to byłyśmy tydzień u dziadka i potem 3 tyg czekałam czy Liwia bedzie czy nie będzie miała ospy ale nie załapała sie !!!

no a ja zachwalałam maśc majerankową Wam a w mojej apteczce brak :baffled: alez ja wiarygodna :zawstydzona/y::-D musze dzis kupić bo na prawde dobrze sie spisuje !

Ja się już podpisałam
icon_wink.gif
http://www.ratujmaluchy.pl/index.php?op ... e&Itemid=1

a mi tak jakoś nie teges, na diecie ok, ale ja to chyba chciałąbym nie wiem jak spektakularnych efektów, a prawda jest brutalna - diametralnie mi ciałą ta dieta nie zmieni.

a ja sobie szukam po necie pościeli dla dziewczyn i jutro Liwia wybierze dla siebie i siostry :-D
dzis przyszła i odsłania mi brzuchol i cos tam szepta i szepta a ja sie pytam co Ty tam tak szeptasz temu dzidzisiowi a ona " tajemnica " :-D w ogóle cały czas jak komuś opowiada albo do nas cos mówi o dziecku to mówi ten "nasz dzidziuś" :-D

reklama
Milena też nadal z katarzyskiem i katarkiem
dziś ma przynajmniej swoją temperaturkę
bo 2 dni nie miała ani 36 kresek,
osłabiona strasznie a jeszcze lekarz(nie było naszego)
przepisał na katar antybiotyk :crazy:
i nie daje, żeby mi jeszcze bardziej
lała się przez łapy nie ma mowy...
kupiłam w aptece nasivin, zobaczymy,
syropó za skarby nie chce pić, walka 3x dziennie:angry:
i znowu usypianie, bujanie, no ale cuż,
jak trzeba to trzeba

Do góry