Hej sloneczka
Bylismy wczoraj u pani doktor , na moje szczescie byla jakas inna doktorka w zastepstwie. Mowie moje szczescie bo po badaniu stwierdzila , ze jest to tylko przeziebienie i wyleczymy je domowymi sposobami. Moja lekarka by juz cala liste lekow zrobila
No wiec mam czyscic nadal nosek na przemian kroplami i sola fizlologiczna , smarowac mascia majerankowa , dawac od picia soczek , albo herbatke malinowa , podawac syropik z cebuli , inhalacje i nawilzanie powietrza . Wlasciwie nic nowego co bym nie wiedziala , ale to z ust doswiadczonej pani doktor
Mam przyjsc jutro , albo pojutrze na kontrole , i tu nie wiem co bedzie bo Oliverek coraz bardziej kaszle. Wszyscy troje penie zabawnie wygladamy ;D same spiki w domu ;D , na stole istna apteka ;D.
Justynka , Oliverek dostal pierwszy soczek , ale to ze wzgledu na no ze sie cieplo uz robilo , tylo nie podaj calego na raz ( tak jak ja ;D) bo malenstwo biegunki dostanie. Wlasciwie obojetne co dziecko otrzyma pierwsze , tym bardziej , ze poczatkowe zupki sa jednoskladnikowe , gotuj tez sama , slyszalam ze dziecikaki sie w pewien sposob " uzalezniaja" od jedzonka sloiczkowego i nie chca potem jesc domowych obiadkow. A firma obojetna mi byla , maly wszystko zjada
Powodzenia
Sandrusia przesliczne zdjecia
Sonia jest slodka . Jej urokowi nawet strupek pod noskiem nie ujmuje . Co do lekarzy to faktycznie zawsze sie znajdzie jakis konowal , grunt to spokoj i silne nerwy ;D , mnie moja lekarka od pozatku podpadla , na wszystkie moje pytania odpowiadala tak samo , obojetnie co sie dzialo byla to kolka .I dowiedz sie tu czegos od lekarza :
Cale szczescie bzdur po tytulem ze jest opozniony czy cos w tym stylu nie slyszalam .
Lilithku bardzo sie ciesze , ze juz sie lepiej czujesz , czs by byl nadrobic zgubione kg ;D
Czekamy teraz na pierwsze ruchy , pochwalisz sie co ? ;D
Powoli sie zbieram na zakupy
najchetniej nigdzie bym nie wychodzila , ale mus to mus . Do zobaczenia pa