reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Co tu tak cicho. Jednak Karolina to byla sila napedowa naszego watku...

Dzis z Sonia mylam podloge. A raczej chcialam ja szybko umyc sama, ale Sonia zabrala mi szmate i musialam znalesc druga dla siebie ;) Podloga sie swieci ;D

Jak tak dalej bedzie sypac, to spotkanie bedzie na sankach
Jak tak sie rano z pieskiem wychodzi, to slicznie jest - wszedzie bialo i lodowato
zmarzluch5zc.gif

Ubierajcie sie cieplo. Duzo zdrowka wszystkim.

reklama
Cześć Dziewczyny!!
Nie wierzę włanym oczom że jestem na bieżąco, postaram się wysłać zdjęcia mojego maleństwa.
Sandros mały pomocnik rośnie, wykorzystaj póki chce mamie pomagać :) bo potem sama wiesz jak jest ;)
aga jak ząbki Olivierka??

obraz0045hw.jpg

Pozdrowienia i buziaki

hej !!
ale weekend!!! wczoraj bylismy na 30-tce u znajomych, mają półtorarocznego Mikołaja i tak go nasza córcia zauroczyła ze nie szło sie od niego opedzić ale Liwcia nie dała sie zwieść - twarda sztuka. A jak wziełam Mikiego na rece to zaczeła tak sie buntowac az w końcu sie rozpłakał - nie wiedziałam że taki zazdrośnik mi rośnie.
A dzis bylismy w Katowicach i nie omieszkałam wejść do Ikei ;D Liwka zachwycoan ozdobami świątecznymi, kupilismy jej fajną pościel. Po powrocie wziełysmy pierwszą naszą wspólną kąpiel ale frajda !! a teraz mój krasnal padł plackiem i chraaaaapie jak tatuś ;D

no no za niedługo bałwana lepimy !!!!!!!!

Witam,

MMM co tak skromnie ze zdjeciami? Nie wiem, czy to takie zdjecie, ale ma fajne uszko szpiczaste, Sonia tez takie miala, teraz juz sie jej zaoraglily, ale wygladala jak elfik :laugh:

Ja weekend nauczelni, nudne wyklady juz za mna, bo caly weekend wykladow, zadnych cwiczen, a do tego wyklady w salach, w ktorych wszystkich widac, wiec nic tylko sluchac i notowac. Gdybyscie mogly zobaczyc moj zeszyt z filozofii - kolega to jakby mogl to by ze smiechu pod lawka sie znalazl - bo ju swirowac zaczelam, kobieta rownie dobrze mogla by po chnsku gadac - nikt nie rozumial jej filozoficznych slow na temat mysli Platonskich i Arystotelesowych.

Dobra nie bede teraz ja zanudzac.

Dzis Sonia zajmowal sie dziadek - bardzo sie obawial - ja nie, wiedzialam, ze sobie poradzi, w koncu dwie corki wychowal i wnuka, wiec co to dla niego ;) Jak przyszlam, to Sonia zajadlala rogalika z czekolada - jak to dziadek - rozpieszcza...

Gdzie sie Aga podziala. Jak zabki Oliwiera?

Pozdrawiam,

Czesc czesc

Jestem , jak zwykle w weekendy maz zajmuje kompa , ja nie mam szans zeby sie do niego dostac .
Dzieki za troske. Oliverek czuje sie dobrze , bawi sie smieje , wszystko tak jakby nigdy nic sie nie stalo. Juz go chyba mniej buzia boli bo lepiej spi i juz probuje podgryzac mamusie ;)
Wyglada na to ze wszystko powinno byc ok , ale mi o wszystko czekam na optymistyczne wiadomosci na czwartkowej kontroli u stomatologa.
A tak po za tym bylismy w piatek na urodzinkach i moj syn nie zszokowal , robil popis wszystkich swoich umiejetnosci , lacznie z opieprzeniem swojej kuzynki ;D
Okazalo sie , ze jak sie chce to sie potrafi robic brawo , pa pa , pokazac misia i jego oczko itd. Nawet raczkoawc nagle potrafi ;D
Ok koncze z tym chwaleniem ;D
Bylismy w sobote na zakupach w Auchanie ... ::)co sie naogladalam zabawek , rany jakie boskie , jedna mi tam wpadla w oko , ale nie na moja kieszen . Dobrze ,ze Oliverek jeszcze nie kuma i na razie nie musze omijac tych dzialow szerokim lukiem . Tak to przynajmniej mama sie pobawila ;D ;D

MMM syncio przekochany , szkoda ze tak molo fotek ;) opowiadaj jak sie Grzes sprawuje .

Sandra ;D taa dziadkowie pomocni i niezastapieni ,ale i tez chetni do rozpieszczania .
A dzieco szybko sie przyzwyczaja do luksusow . Moj tato ciagle mi powtarza " rodzice sa do wychowania , dziadkowie do rozpieszczania " chyba za bardzo sobie wziol do serca ta regulke ;) ;D

Justysia , szykuj pani kolezanko wiano ;D bo zieciow bedzie tylko przybywac ;D

A gdzie reszta hanysek ? ;D , hallo kobitki dajcie znaka ;)

Hello!!

Fotek mało, ale w weekend coś komp słabo chodził i tylko jedno zdjęcie "weszło" ;) i to takie jakieś mało kolorowe ;) W tygodniu postaram się więcej wkleic zdjęć a teraz zmykam do nauki :) Sandros mam nadzieję że chociaż Ty mnie rozumiesz ;) Ja nie mam takich ciekawych rzeczy jak Ty, ale za to z klonowania (przynajmniej teoretycznie) będę przygotowana ;) chociaż nie wiem czy to zrozumię.

Na razie mamusie, duużo zdrówka :)

Witam,

Aga77 to super, ze Oliwier juz dobrze
Jak Ci mowilam, nagle nie wiesz kiedy a zaskoczy Cie niesamowita wiedza, Sonia mi to co jakis czas robi, gdy zaczynam myslec, ze jakos sie opoznia, albo cos ostatnio nie nauczyla sie nic, to wyskakuje mi z mowieniem MNIAM MNIAM i i uderza reka w brzuszek by pokazac jakie dobre.
Masz zdolnego synka, jak to moja mama mowi "nie martw sie, ona ma wrodzana inteligencje, jeszcze wszystich przeskoczy"

MMM rozumiem, a nawet podziwiam, bo ja zrobilam sobie przerwe, nie dalaym rady pogodzic wychowania i nauki - chyle czola

Pozdrawiam,

hej

Co tu tak cicho? :( czyzby nasz watek powoli sie konczyl?
A tak milo bylo ...

Ja dzis siedze w domu , maly chyba odsypia wszystkie te trudne dni. Wprawdzie sie przygotowalam do wyjscia , ale patrzac na zegarek , stwierdzam ze nie mam po co juz wychodzic .
Ok dajcie znak zycia , ja jeszcze tu wpadne ;) Do zobaczenia

witajcie!ja jak zwykle teraz tylko na chwilke:)
calkiem mozliwe ze czuje juz bobaska:) ale musze sie polozyuc uspokoic rozluznic i czasem cos czuje chco sama nei wiem czy to on.tak wiec nie obiecuje sobie niczego!jak poczuje pewniej to dopiero wtedy pozwole by to do mnie dotarlo! a w poniedzialek mamy usg i juz sie nie moge doczekac!!!!
MMM ale sliczne zdjecia(mialam zaleglosci) i tyle szczescia!!!!!
Ciekawe co u Karoliny:):)
No i pozdrawiam was wszystkie!!!!!uciekam!!

reklama
cześć dziewczyny :) w końcu mam net na naszym nowym mieszkanku ;D

jak widać po suwaczku dalej chodzę z małą w brzuszku ::) wczoraj byłam u giny,(zostało mi wtedy 6 dni) i okazuje się że moja mała wcale nie ma zamiaru wychodzić !! żadnych rozwarć itp NIC ::) a wszystko mnie boli,stopy mi puchną (wygląda okropnie) ,coś mi się wydaje że moja mała będzie z grudnia a nie z listopada :)

na mieszkanku mam urwanie głowy,non stop sprzątam,gotuję... na nic nie mam czasu !

lilith jak widzisz nic ciekawego u mnie jeśli chodzi o poród :) życzę powodzenia na usg i czekam na zdjęcia!!

aga już mam net więc będę trochę podciągać nasz wątek do góry :) cieszę się że mały już zdrowiutki :)

mmm zdjęcie super :) synek kochany :)

sandros brzuszek na zdjęciu imponujący :) mój nie jest taki spory ale nawet mi z tym dobrze :)

pozdrawiam :) faktycznie na dworze mróz ale mi się podoba,tak romantycznie za oknem! i miło wracać do domku bo cieplutko w środku :)

Do góry