reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam !!!

Dziś Maleńka jest fajniutka :tak:
jak narazie :-D
bawi się cały czas na kocyku i w łóżeczku
a ja siedziałam tak żeby mnie widziała i czytałam gazetę
kurcze nawet nie wiecie kiedy ostatni raz czytałam jakieś
czasopismo :happy2: nie ma kiedy :blink:
Narazie śpi już 40 min i pewnie niedługo wstanie ...

Byliśmy z nią dziś pobrać krew na te ob,
mam nadzieje że będzie spadało ...
potem na zzakupy i złapała nas taka ulewa że szok,
nie desz, ULEWA !!! :zawstydzona/y:

Kobitki prześliczne te Wasze królewny :tak:
i jakie duże :-)

Czarnulka ciesz się ciesz Mężem
póki możesz ;-)

Dziś ostatni dzień diety :-D

reklama
cześć dziewczyny! piszę tylko by powiedzieć że żyję :) byłam chora teraz sprzatam a pozatym nie mam na nic ochoty :( dopadło mnie cosik i odechciewa mi sie wszystkiego :( jak z tym zwyciężę znów bede się udzielała narazie odechciewa mi się wszystkiego całe życie do bani :( pozdrawiam was :)

Monysia daj znać szybciutko jak tylko będziesz miała wyniki...
Gwioluś co z Twoim humorkiem...ej nie daj się temu przesileniu wiosennemu...a ja jutro będę w Żorach więc może wpadnę do Ciebie na chwilunię..;-)
Czarnulka ja nie wyobrażam sobie dnia bez mojego mężula...cięzko mi zawsze jak gdzieś wyjeżdża i nie wraca na noc..nie potrafie bez jego chrapania zasnąć :-D:-D

A ja mam coś z uchem...żeby nie powiedzieć że z głową...boli mnie ucho..a właściwie co prawa połowa głowy,karku ...ehhh..ide jutro do laryngologa bo dziś załatwiłam skierowanie a jutro właściwa wizyta.Ciekawe co mi powie...Ostatnio zauważyłam że jestem przygłuchawa na prawe ucho więc mi się to nie podoba.Co będzię na starość...:szok::szok:
Trzymajcie się cieplutko,papap

Kubusiowa,Justyś,Luczynka,ollka,betti i te o ktorych zapomniałam meldowac mi się tutaj..!!!!!!!!!!

.Cześć.

.Dziś taki dziwny dzień,sama nie wiem... brak mi mobilizacji do czegokolwiek :baffled: najchętniej siedziałabym cały dzień w domu.Jutro lub pojutrze muszę ruszyć pupkę i iść z Leną do lekarza na bilans dwulatka,wiem ze trochę późno ale nie miałyśmy wcześniej możliwości;-),muszę iść z Małą do fryzjera. Jeszcze dzwonić do pracy bo coś tam schrzanili z pitem a chciałabym sie już rozliczyć:dry:. Normalnie nic mi sie nie chce:rolleyes2:.

.iza świetna foteczka w podpisie:tak:.

.gwioleta dawno cię nie było;-).

.monysia słodko musiałyście wyglądać jak śpiewałaś Milence:tak: .

.ewcik lepiej już w relacjach mąż-żona:confused:.

.trysia czasem korzyści z niedosłyszenia są całkiem spore;-).

.czarnulka spox że tak fajnie spędzasz czas z Radkiem:tak:.

.sandros bardzo fajne fotki z Sonią:tak:.

.Miłej nocy,ja może się zmobilizuję i zrobię sobie inkę;-).

odechciewa mi się wszystkiego całe życie do bani :(

A co to za podłu humor :angry: smutki prosze precz :-p
e no masz 2 wspaniałych Dzieci, masz dla kogo żyć,
nie poddawaj się przesileniu ;-)
poprawy humoru życzę :tak:

Monysia daj znać szybciutko jak tylko będziesz miała wyniki...

pewnie że dam, raczej już jutro :tak:

Karolcia dzięki :-D:-D:-D

Moja Perła była dziś przekochanym Aniołkiem
Cały dzień się super sama zabawiała
dałam jej próbke mleka w saszetce
i bawiła się nią prawie godzinę:confused: :-D

A na kolacje zrobiłam jej pierwszy raz
Krupiczke- kasze manne z nestle,
zabaczymy ile prześpi :blink:

Ale mnie już wkur...... ta reklama z heyah :wściekła/y:
strzela i strzela wrrrr

Patrzcie co znalazłam na naszym forum :-D

Twoje ubrania:

Pierwsze dziecko:
Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę
Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.
Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ SIĘ Twoimi normalnymi ciuchami.

Przygotowanie do porodu:

Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy.
Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.
Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży

Ciuszki dziecięce:

Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.
Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.
Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?

Płacz:

Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.
Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.
Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.

Gdy upadnie smoczek:

Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu.
Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.
Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.

Przewijanie:
Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.
Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.
Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.

Zajęcia:

Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp.
Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer.
Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.

Twoje wyjścia:

Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.
Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.
Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew.

W domu:

Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.
Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.
Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi.

Połknięcie monety:

Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.
Drugie dziecko: Czekasz aż wysra.
Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego.

hej jestem !!!

obiecałam sobie ze dzis pójdę wcześniej spać :baffled:

a wogóle to nic mi sie nie chce i nawet palcem nie ruszyłam ze względu na Święta itd kompletnie nic nie zrobiłam jeszcze i mam to gdzieś, do tego Liwia daje czadu, normalnie dziecka nie poznaje, jest nie do wytrzymania! mała terrorystka i buntowniczka !! gdybym sobie nie obiecała ze jej nie uderze to by juz z dupskiem czerwonym chodziła, Paweł dzis juz nie wytrzymał i dostała w tyłek klapsa to sie odwróciła oddała mu i wrzasła TY BANDYTO !!!! :baffled: brak słow !!!

zdjęcia sliczne dzieciaczków !!!!! Diablica fajnie ze sie pokzazałas !!

hej

Justys hihi to nieźle Liwia daje czadu ;-) Ale to napewno przejściowe ;-) Bastępny etam który musi przejśća wy przeżyć ;-) Moja Wikusia i Emila też ostatnio sobie pozwalają i rączki im lecą :-(

Monysia fajne hihihi

Karolinka ja też wiecznie zmęczona byłam w drugiej ciąży ;-) Radzio pozdrawia Cie ;-) Była w wielkim szoku jak mu powiedziałam że będzie drugie bobo ;-)

Iza ślicznie Karolcia wygląda w podpisie na foto ;-)

Trysiu mnie też baaaardzo tęskno za Radkiem :-( Jest tak prawie od zawsze a ja jeszcze się do tego nie przyzwyczaiłam i chyba niue dam rady nie tęsknić :-( Dzis juz wyjechał i wruci dopiero na sobote-niedziele.

Witam.....
My dziś się szczepimy.Dowiem się ile ton Lolo waży:-D:-D
A ja okropna żona jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Bo bym wysłała mojego M na pare dni na delegacje.....Potem miłość jest od razu większa;-);-)

reklama
Do góry