reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Justyś no to piknie z tą Twoją pannicą...Ty bandyto.....nie buchnęłaś śmiechem....?:-):-D:-D Wiem,że w danym momencie to nie jest może śmieszne ale z perspektywy czasu to można się nieźle uhahać... Kurde a propos porządeczków przedświątecznych: ja też nic jeszcze nie zrobiłam ale dziś się biorę,obiecałam sobie że machnę dziś okna no i może troche w szafie w sypialni mały przegląd....:eek::sorry:
Czarnulka no domyślam się że Ci ciężko,ja tylko tak mówiłam o sobie,że nie wyobrażam sobie takich ciągłych rozstań...
Bodzinka, ja nie mówię że nie mam czasami ochoty wysłać mojego chopka na delegacje,bo niejednokrotnie mam ale i tak mi przechodzi szybko..nie wiem czemy ale ja nie potrafię się wkurzać na mojego Tomka...jak sie zaczynam wkurzać, to po chwili zaczynam się śmiać z tego..:-D:-D
Ollka i Ciebie dopadło???? nie wolno się dać temu przesileniu i w ogóle kiepskie nastroje precz od siebie!!!! Mamuśki nie dać się!!!
Zbieram sie bo musze skoczyć do tego laryngologa może mi coś pomoże na tą moją głuchote..Karolcia nie wiem czy to jest dobre...bo jak mi ktoś powie masz, a ja też nie usłyszę...nie wiem,nie wiem ;-)
MOnysia niezłe ta przypowieść o potrójnej mamuśce!!! super!!! :-D:-D:-D i jak tam OB małej??
Pozdrówka i zmykam paaapaaaaa

Witam,

Widze, ze to nie tylko ja mam takiego lenia... Zawsze mozna zwalic na pogode, skoro tyle nas ma lenia ;-)
Wczoraj wysprzatalam jeden pokoj. Dzis zabieram sie za kuchnie i przedpokuj, mam nadzieje, ze mi sie uda wyrobic, bo dzis tez mam lenia, najchetniej przespalabym caly dzien.

A w ogole to miesiaczka mi sie troche spoznia, mam nadzieje, ze to tylko od ostatnich stresow, a nic ponad to, bo teraz to zupelnie nie moment na takie objawy.

Justyna to musicie miec teraz wesolo w domu. Sonia regularnie co rok przechodzi jakis okres buntu, zawsze jakos tak na wiosne. Naszczescie obecny byl bardzo lagodny i nawet nie musialam specjalnie na nia krzyknac, wystarczyla mala kara i uspokajala sie... Moze dorosla i rozumie co to kara... Wytrwalosci. Swoja droga, to hasla ma niezle

Czarnulka ja to jakas zacofana, gdzie Twoj maz pracuje, ze tak wyjezdza na tydzien? Fajnie, ze u Was przez te wyjazdy milosc sie poglebia. Ja to chyba okropna jestem, bo im wiecej go nie ma tym gorzej nam sie dogadac :zawstydzona/y:

Monysia ile przespala Ci malutka po tej kaszce?

Zmykam sprzatac, bo sie z niczym nie wyrobie.

Pozdrawiam,

Hej dziewczyny, ja tylko na chwilkę, bo jestem w pracy.
Porządki świąteczne miałam w niedzielę, to nic, ze palmowa była :-D a ja okna szorowałam :-D. Wazne, ze czyste :-) Wczoraj miałam stażystkę do przyuczenia, dzisiaj będzie druga a potem kierowniczka zdecyduje, którą wybrać na moją nieobecność. Już odliczam dni.... A mnie boli szczęka... Czytałam na internecie takie same objawy innych osób i w 99 % mam to ze zgrzytania zębami (do czego mam skłonnośc w nocy). Do lekarza na razie nie idę, bo mam do nich aseksulany stosunek :-) Jak biorę ibuprofen to mi przechodzi, no zobaczymy.
Oskarek wczoraj podczas jazdy autobusem spojrzał na dach i mówi "Robak". Ja mówię, ze tam nie ma robaka a on "Jest" i zaczyna się drapać po całym ciele. Pitem chodził i mówił cały czas "Mama Robak". W sensie, ze mnie wyzwał :-D Ubaw miałam po pachy.
Zmykam, papa

Karolek ma stulejke i skierowanie do chirurga....Ale za to nawet nie zamiałknął podczas kł€cia

sandros my mamy własną działalność i Radzio zakłada anteny i podłancza szafy nawigacyjne dla sieci komórkowych :-) I takim to sposobem jeździ po całej Polsce ;-)

Trysiulka sopko hihi ja tez tylko tak o sobie napisałam ;-)

Kasia i jak tam po wizyciw w żłobku?

Bodzinka twardziela synusia masz :-) Bidulek kochany.

:-)Cześć

Ja tylko na chwilkę, daję znać, że ledwo żyje:laugh2: Młoda wstaje o 5, 6 a w dzień sobie nadrabia a ja o 21 już ledwo żyję.

miłego:-D

.elo laski.

.Mój brat nie dawno wyszedł,przywiózł mi bombonierkę i tak się objedliśmy ze brzuch mnie boli:baffled:,ale nie widzieliśmy się z pół roku:baffled:.

.czarnulka pozdrów Radka:tak:.

.sandros to pewnie przez stres ci się spóźnia ale ja bym się tam cieszyła z twojego towarzystwa :-p.

.anian fajnie że się odezwałaś bo bałam się ze następnym razem napiszesz coś na 3 urodziny Patusi:-p:laugh2:;-).

.bodzinka dzielny Karolek a na kiedy macie termin do chirurga?.będę trzymała kciuki.

.justyna ha ha skądś te hasełka Liwcia bierze:-p. Mnie też czasem swędzi ręka żeby Lenę przyprowadzić do porządku ale się powstrzymuję ,może pozwolę Piotrkowi co by czasem dał jej klapsa:baffled: bo jeszcze wychowamy buntownicę;-).

.monysia dla mnie najzabawniejsze "połknięcie monety":rofl2::laugh2:.

.Narazka laski,idę pojęczeć na żołądek;-).

reklama
Do chirurga w następną środe a we wtorek ja do poradni ortopedycznej:baffled:Wczoraj podczas wygłupów z M się przewróciłam, noga mi sę podwineła, wygieła po dziwnym kontem iiii.....
Byłam a nocy na pogotowiu, M został z Lolem, wróciłam taksi...Takie marnotrastwo kasy:-p:-p
Kości całe, teoretycznie, bo skrecone kolano i pęknięta łękotka, albo mocno obita,Mam siedziec albo lezeć, nie chodzić, nie dzwigac dziecka:eek::eek::baffled::baffled:Ciekawe jak to zrobie.....

Do góry