reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie kochaniutkie
icon_smile.gif

Moje gwiazdy dzisiaj wstały przed 7
shock.gif
Oczywiście wyganianie je nic nie dało wiec musiałam wstac i Ja
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif
Teraz jedzą płatki z mleczkiem a Ja klikam do was
icon_razz.gif
icon_wink.gif

anian dużo siły przesyła bo wiem jak się czujesz hihi

Kasiu a czemu was nie przyjmą jak jest miejsce?

Karolinko to fajnie że z bratem po takim czasie sie spotkaliście i tak objedliście czekoladkami hihi ;-) Radzia oczywiście pozdrowie ;-)

Bodzinko Łoł to żeście zaszaleli ;-) Życzę szybkiego powrotu do normy by nóżka szybciutko siE zagoiła ;-) Powodzenia z małym u chirurga :-)

mmm napisz coś do nas i się nie ukrywaj Babo!

Justyś a tobie co ten Paweł robi że wieczorkami do nas nie klikasz heeee??? hihihi ;-)

MamaBoo to żeś zaszalała hahaha teraz sąsiedzi będą mieli temat miesiąca jak to szalejesz w Niedziele Palmową hahaha

reklama
Witam się z rana. wstałam dziś już przed 6 i nie poszłam do pracy bo Kamilek w nocy miał gorączkę 39 stopni nie kaszle nie ma kataru i niewiem skąd taka goraczka. Idę dziś z nim do lekarza wolę wcześniej niż pózniej. M ma grypę i mam nadzieję, że Kamilka ona nie łapie :-:)-:)-(

Baśka zdrówka dl aKmilka.Nie idą mu ząbki???Może to nic poważnego...Pokuśtykałam troche po domu, bo przy dziecku sie nie da siedzieć i boli noga znowu....

Witam,

Mnie czeka dzis pracowity dzien. Musze isc na targ, jechac do Katowic do biblioteki, wysprzatac ostatni pokoj (wczoraj udalo mi sie z kuchnia i przedpokojem oraz wszystki okna umyc), odwiedzic babcie, a pod wieczor maja sie znajwic monterzy i maja wymieniac wodomierz...

Basia duzo zdrowka dl Kamila i dla M.

Bodzinka przynajmniej odpoczniesz, a maz wyreczy Cie w przygotowanach swiatecznych ;-) Mam nadzieje, ze szybko sie ulezy

Karolina im wiecej o tym mysle, tym bardziej chyba bede rozczarowana, jak jednak dostane okres... Jakby jednak nie patrzec, to nie jest najlepszy moment. A owszem milo byloby Ci potowarzyszyc ;-)

Kasia dlaczego jednak nie ten zlobek?

Milego dnia,

Bodzinka - ząbki mu nie idą Ma narazie wszystkie oprócz piątek.

Byliśmy u lekarza i jestem zła bo Kamilek ciągle ma innego lekarza gdyż tak się oni ciągle zmieniaja w przychodni i niewiadomo czemu. Powiedział że ma zaczerwienione gardło i przepisał tylko Bactrin i mam mu podawać 2 razy dziennie. Znacie może ten syrop???? Jakos nie mam zaufania do lekarzy. Kamilek zasnął wogóle dziś jest tak osłabiony że wogóle nie chodzi :-:)-:)-(

.Witanko dziewczyny :-).

.Ja dziś nawet zadowolona bo zaczęłam załatwiać różne sprawy zaległe;-) z Lenką na bilans jutro idę,dzwoniłam do pracy w sprawie pita i byłam dziś z Lenką u fryzjera,fotkę wkleję wieczorem jak naładuję baterie:-D.

.sandros bo tak naprawdę to ciężko znaleźć odpowiedni czas na ciążę,więc czasem lepiej jak natura za nas decyduje:-p. Miłego zalatanego dnia życzę.

.trysia haha :-D faktycznie,lepiej żeby z uchem było lepiej bo nie wiadomo co tam ktoś kiedyś powie "masz":rofl2:.I po lekarzu już?.

.baska nam kiedyś lekarka przepisała bactrim ale to w przypadku gdy Lena i kaszla i smarkała i ogólnie była przeziębiona,tak poza tym to przepisuje nam lżejsze leki.

.bodzinka no to poszalałaś wczoraj;-).

.No to mamy już 15 tydzień z maleństwem:-).

.Lecę sprzątać trochę.

.pa.

Karolinna - dzwonilismy jeszcze do jednego lekarza a raczej lekarki odnośnie tego leku co o tym sądzi i powiedziała ze jezeli dziecko nie ma kaszlu to ten Bactrim pomoże a gorzej byłoby gdyby kaszlał. I Nurofen nam poleciła kupić na goraczkę.

reklama
Karolinna - niewiem czy zaufana powiem ci ze musze szukać jakiejś przychodni gdzie lekarze ciagle sie nie zmieniają.

Kaśka - własnie czytalam ze to nie antybiotyk. Kamilek teraz zjadł czekoladkę i cistezko aż uszy mu się trzesły :-) A dlaczego nie dla was ten żłobek Kasiu????

Do góry