reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wszystkiego najlepszego dla Oskaraka!!!!!!! zdjatka super:tak:

ja tylko na chwilke zmotywowała mnie Justyna:tak:ale choróbsko zaatakowało naszą rodzinkę:-(i jestem kaput bleeeeeeee. Ale podczytuje was.
Justyna ja kilka razy napisałam posta ale niestety jakos bez odzewu, stara ekipa sie wykrusza :-(a nowa jakaś zoferowana innymi osobami:-( e tam ale niech bedzie

a tak ogólnie to mam jakiegos doła i tyle :wściekła/y:

reklama
Kubusiowa ... osobiście odzywam się do tych ktorzy są na bieżąco i tak to wygląda u mnie... a tak poza tym to życzę szybkiego powrotu do zdróweczka i czekam na odpowiedź co do spotkanka w Żorach,bo najprawdopodobniej będę tam w okolicy środy ale nie wiem czy do tej pory wyzdrowiejecie ( mam nadzieję,że jak najszybciej )No i laski proszę o odzywanie się bo nie podoba mi się również ta absencja!!!!!!!nooo!!! dobrze że nowe dziewuszki się udzielacie oby tak dalej ino że stara wiara chyba sie znudziła tym klikaniem albo tak jak wszystkim brakuje potwornie czasu :-((PROSZĘ O ODEZWY W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM...

Hejka!!!

Ze wstydem muszę przyznać, że i ja przeoczyłam urodzinki Piotrusia, mam nadzieję że Kaśka i jej słodki dwulatek mi to wybaczą :zawstydzona/y:.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PIOTRUSIU!!!!

MamaBoo - świetne fotki!!! Widać, że urodzinki udane :tak:, a co do teściowej to ja swojej też nie lubie, ale ona się na szczęście w ogóle nie wtrąca i prawie w ogóle do nas nie przyjeźdża. Na szczęście zawsze też mogę na nią liczyć pod względem opieki nad małą, więc nie mam co narzekać. Co do tego wątku to nie wiem czy to dobry pomysł, jak jest tego dużo to trudno to ogarnąć. Tak jak na kwietniówkach dziewczyny porobiły mnóstwo wątków i prawie wcale tam nie zaglądam, musiałabym chyba mieć internet w pracy i duuuużo czasu ;-), ale może inne mamusie poprą Twoj pomysł.

Kubusiowa życzę dużo zdrówka Tobie i Twoim chłopakom!!!! Ja też jestem przeziębiona, mam nieprzyjemny kaszel, zastanawiam się nad L4 :cool2:

Czarnulka też o Tobie pamiętam, musicie znowu kiedyś wpaść do nas na kawkę :tak:

Karolinka właśnie opróżniła wszystkie szafki z pościeli i firan :baffled: :wściekła/y::sorry2:Przynajmniej będzie okazja żeby wszystko ładnie poukładać:cool2:.
A teraz zrobiła sisi do nocniczka :tak:, wczęśniej siadła, ja się pytam: co robisz? Siku? A ona : kupe :-Di faktycznie zrobiła kupę :cool2:. Już niedługo pewnie pożegnamy się z pampersami na dobre, teraz tylko na noc ma założonego i często jest suchutki rano, dopiero jak wstaje to woła siku.

Oj, aż się łezka w oku kręci, jak te dzieci szybko dorastają..... :blink:

Cześć dziewczyny widzę że ja również nie dobra ciocia przeoczyłam urodzinki ale najszczersze życzenia urodzinowe dla was chłopcy duuużo zdrowka radości i grzecznych rodziców zyczy ciocia z Dorotka i Stasiem :-):tak:
Trysia juz spokój teraz znow jakby nigdy nic tylko ja pamiętam jestem osobką ktora pamiętliwa jest:tak:
U mnie byla siostra wiec piatek sobota i niedziela do poludnia mi zlecialy przeokrutnie szybko ale bylo super dawno nie gadalysmy tak z siostra a muszę dodac że miedzy nami 7 lat rożnicy ale nam to nie przeszkadza:tak:

MamaBoo - całuski ogormne dla Oskiego.

no i napisz co to za zwierzątka, bo też szukam dla Tytka. bo dostał jedne od t..., ale poszły do kosza od razu, bo ich jakość mnie wręcz poraziła.

Witam,

Ja wlasnie siedze i zakuwam na poprawke - jak mi sie nie chce. Nie mam juz zupelnie weny do nauki. Ogarnieta faktem, ze wyprowadzam sie do Warszawy, na nic innego jakos nie umiem znalesc glowy.

Iza gratulacje dla Karoliny za postepy w byciu samodzielnej.

Pozdarwiam,

hej ja juz po dniu otwatrym w przedszkolu ! byłysmy na 9 do 11 i w sumie jako jedne z pierwszych przyszłysmy !!! Liwii bardzo sie podobało, nawet jak chcialam coś tam jej powiedzieć i przyszłam do niej to nawet nie słuchała co tylko zaraz "mama idź, sio mama" :baffled: Wyjsć nie chciała, jednynie dała sie przekupić chuśtawką na placu zabaw obok przedszkola i udało sie ją z tamtąd wyciągnąć !!! Zapisana jest na 10 godzin łącznie z drzemką a jak w praktyce wyjdzie to sie okaze. Dyrektorka powiedziała ze raczej mało prawdopodobne żeby nas nie przyjeli ! Ale o 10 juz była kolejkaaaa pod pokojem, dobrze ze sie zebrałyśmy zaraz na otwarcie !
Ale powiem Wam że z koleżanką same z siebie sie śmiałyśmy bo dzieci zero stresu a my obie jakby na mature szły :-D normalnie rano mnie brzuch bolał i sniadania nie umiałam zjeść :sorry2: co to będzie jak ją pierwszy dzień tam będe miała zostawić :cool2: chyba pod drzwiami będe siedzieć !!! :-D

no prosze jak sie dziewczyny pobudziły...... pisac pisać !!!

a wie ktoś co z tą Luczynką :confused:

Sandros dasz rade !!!!

Czarnula :-)

a ja sobie tego dwulatka wycałuję osobiście, jak tylko Kaśka przestanie sie odgrażać i w końcu ruszy to dupsko do mnie :cool2: ( ups i mam wklupane :baffled:)

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla Oskarka !!!Duuużo zdrówka !!!
Nie było mnie tu kilka dni więc nie złożyłam wcześniej

Kochane witam Was !!!

To był szybki weekend :tak:
Ale fajny ...
Przyjechała do nas rodzinka :
mój chrzesny ojciec z żona,
ich córka z mężem i synusiem 14 m-c
Młodzi spali u nas a starsi u rodziców...
Jaki to był cyrk :dry: jak nie Mała to Igor
ryczał, wogóle nie spałam ale było warto :-D
Dawno się nie widzieliśmy ( w sumie to ponad rok)
i gadaliśmy do 2 w nocy :sorry2:

Milenka dziś była przesłodka
pozwoliła nam spać do 10 :szok:
ciesze się bo porządziliśmy z sąsiadami
do 2 w nocy :-p
Cały dzień była grzeczna,
spała 3 razy: 12-14, 16-17 i 18-19
a po kąpieli zasnęła też bez problemu SAMA
W dzień raczej sama nie chce zasypiać ale wieczorem
często się zdarza że sama

Aha i waga 3.02 to 5.700
a po szczepieniu, czyli 28.02 to 6.730,
pisze bo się nie pochwaliłam

A ja waże mniej niż przed ciążą (było55kg)
A wczoraj 52kg :szok: nie spodziewałam się ...
szkoda że tego nie widać :sorry2:

Ale się z Wami stęskniłam :-D

Do góry