reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Mam pytanie a`propos rozliczania. Odliczacie te Ulge z tytulu wychowywania dzieci? Fajna sprawa, o ile dobrze wszystko obliczylam, to dostane caly zwrot podatku. Dowiedzialam sie o tym przypadkiem, dlatego pisze, bo moze nie wszyscy o tym wiedza.

Pozdrawiam,

reklama
Witam,

Kasia, mi chodzi nie tylko o takie rzeczy do odliczen, a o te ulge, przy ktorej mozesz nawet odliczyc 1145,08 przy jednym dziecku.

Pozdrawiam,

hej hej !!!!

i nie wiem co pisac :-)

ja tam nic nie rozliczam, wszystko księgowy nasz robi bo ja nie kumata i nawet nie chce mi sie zakumać, moge ewentualnie zakumkać :cool2:

Basiu i jak tam humor lepszy ???

a gdzie Luczynek nasz ???

Trysia gdzie jesteś ????

Sandros oglądałam ten link co sie ubiegasz tam o prace, super sprawa, fajny ktoś miał pomysł !!!

mezuś dzis jak przyjechaliśmy ze zdjęć to zabrał młodą do wypożyczalni po bajke Ratatuj a potem pojechali sobie na lody i na babskie zakupy i mój babolek mały przyjechał z komplecikiem wiosennym a mamie przywieźli wode mineralną :baffled:

no z ta woda to zostałam bez słowa :baffled:
a z drugiej strony jak bąk obserwuje i koduje wszystko, ja litrami wode pije i mam ją na pólce z Liwii sokami i akurat mi sie skonczyła i podobno z przejeciem przebierała w wodach i wybierała a Paweł jej mówi a po co Ci to " dla mamy, ja musie to kupić " mój słodziak mały !!!

Hej! Weszłam na chwilkę żeby napisać życzenia, na 9 idę do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(

Justyna muszę to napisać - Liwia jest słodziutka, tak się troszczy o mamusię, naprawdę wzruszające :happy2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA OSKARKA Z OKAZJI 2 URODZINEK!!!!!
DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA, SAMYCH RADOSNYCH DNI PRZEPEŁNIONYCH ZABAWĄ
I MNÓSTWA ŚLICZNYCH PREZENÓW!!!!!!
100 LAT DLA OSKARKA!!!!!

Hej dziewczyny, ja tylko na chwilkę, bo przygotowania pełną parą, dzisiaj się zjeżdża cała rodzina i nie wiem jak ich pomieścimy :baffled: Zamówiliśmy też tort ze zdjęciem i jestem starsznie ciekawa jak wyjdzie... Wczoraj była moja przyjaciólka z córeczką i jak przyjechały o 13 to zostały do 21:30. Oskar nie zmordowany, doopiero jak wyszły to padł bez kąpieli... Ale jestem z niego bardzo dumna, bo fajnie isę bawił z Igą. Zawsze się bili a wczoraj no super. I znów nie posikał się przez cały dzień (dzięki naszej czujności, bo nadal nie woła siku...).
Justyna Liwia mnie rozczuliła... Dba o Ciebie, słodziutka jest.
Sandros ja też mam zamiar odliczyćtę ulgę, ale chyba nier dostanę całej, bo pracuję od czerwca a npoczątku dostawałam marne grosze a nie wypłatę. Dopiero pod koniec roku zaczęłam normalnie zarabiać. No i nie wiem gdzie to sprawdzić, bo na Picie mam tylko Przychód i koszty uzyskania. Nie pisze ile podatku...
Monysia no widzisz. Może Milenka już wchodzi w taki okres, że wie z kim może sobie na co pozwolić, albo raczej sprawdza czy będzies ztak jak babcia ją cały czas nosić itd. Musisz być twarda :-)
Iza bardzo dizękujemy za pamięć, myslałam, ze nikt nie pamięta :-)

reklama
Hej!!!

I ja się witam z samego rana :-);-):-D

KASIU - muszę cię bardzo przeprosić za to, że w terminie nie złożyłam życzonek Piotrusiowi wiem że nie mogę się tłumaczyc teraz żadnymi wymówkami ale naprawdę ostatnio miałam bardzo trudny okres a raczej mały kryzysik. Ale zawsze lepiej póżno niż wcale więc

PIOTRUSIU WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ Z OKAZJI 2 URODZINEK DUŻO ZDRÓWKA SZCZESCIA MIŁOSCI DUZO UŚMIECHU NA TWARZY I DUŻZZZZO PREZENTÓW
ŻYCZY CIOCIA BASIA WUJEK ADAM I KAMILEK

DLA OSKARKA :
Z OKAZJI URODZIN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDROWIA SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI SAMYCH SŁONECZNYCH DNI I DUŻO PREZENTÓW
ŻYCZY CIOCIA BASIA Z KAMILKIEM

Co do mojego humoru to Justyś już o wiele lepiej a to dzieki temu, że tutaj mogłam wam się wyżalić. Już lepiej zrobiło mi się jak napisała posta pierwsza Bodzinka a co do zazdrości mojej MamaBoo to zrozumiałe, że jestem zazdrosna z powodu chrzestnej i jak mam nie być skoro widzę jak ktoś próbuje mi zniszczyć małżeństwo... ale postanowiłam iść tak jak radziła mi Kubusiowa na ten chrzest z podniesioną głową i będę wszystko robiła, żeby pokazać że bardzo dobrze się bawię i ze jestem zadowolona że chrzestnym jest mój mąż. Z meżem też wyjaśniliśmy sobie wszystko... Wczoraj byliśmy na zakupkach i sprawiłam sobie nowe spodnie :-):-Dbo wszystkie mam lużne :-DMuszę Kamilkowi coś kupić na tą imprezę zeby ładnie wyglądał

Muszę uciekać mały mi przeszkadza jednego posta mi już skasował siedząc mi na kolanach.

Do góry