reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Mam pytanie a`propos rozliczania. Odliczacie te Ulge z tytulu wychowywania dzieci? Fajna sprawa, o ile dobrze wszystko obliczylam, to dostane caly zwrot podatku. Dowiedzialam sie o tym przypadkiem, dlatego pisze, bo moze nie wszyscy o tym wiedza.

Pozdrawiam,

reklama
Witam,

Kasia, mi chodzi nie tylko o takie rzeczy do odliczen, a o te ulge, przy ktorej mozesz nawet odliczyc 1145,08 przy jednym dziecku.

Pozdrawiam,

hej hej !!!!

i nie wiem co pisac :-)

ja tam nic nie rozliczam, wszystko księgowy nasz robi bo ja nie kumata i nawet nie chce mi sie zakumać, moge ewentualnie zakumkać :cool2:

Basiu i jak tam humor lepszy ???

a gdzie Luczynek nasz ???

Trysia gdzie jesteś ????

Sandros oglądałam ten link co sie ubiegasz tam o prace, super sprawa, fajny ktoś miał pomysł !!!

mezuś dzis jak przyjechaliśmy ze zdjęć to zabrał młodą do wypożyczalni po bajke Ratatuj a potem pojechali sobie na lody i na babskie zakupy i mój babolek mały przyjechał z komplecikiem wiosennym a mamie przywieźli wode mineralną :baffled:

no z ta woda to zostałam bez słowa :baffled:
a z drugiej strony jak bąk obserwuje i koduje wszystko, ja litrami wode pije i mam ją na pólce z Liwii sokami i akurat mi sie skonczyła i podobno z przejeciem przebierała w wodach i wybierała a Paweł jej mówi a po co Ci to " dla mamy, ja musie to kupić " mój słodziak mały !!!

Hej! Weszłam na chwilkę żeby napisać życzenia, na 9 idę do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(

Justyna muszę to napisać - Liwia jest słodziutka, tak się troszczy o mamusię, naprawdę wzruszające :happy2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA OSKARKA Z OKAZJI 2 URODZINEK!!!!!
DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA, SAMYCH RADOSNYCH DNI PRZEPEŁNIONYCH ZABAWĄ
I MNÓSTWA ŚLICZNYCH PREZENÓW!!!!!!
100 LAT DLA OSKARKA!!!!!

Hej dziewczyny, ja tylko na chwilkę, bo przygotowania pełną parą, dzisiaj się zjeżdża cała rodzina i nie wiem jak ich pomieścimy :baffled: Zamówiliśmy też tort ze zdjęciem i jestem starsznie ciekawa jak wyjdzie... Wczoraj była moja przyjaciólka z córeczką i jak przyjechały o 13 to zostały do 21:30. Oskar nie zmordowany, doopiero jak wyszły to padł bez kąpieli... Ale jestem z niego bardzo dumna, bo fajnie isę bawił z Igą. Zawsze się bili a wczoraj no super. I znów nie posikał się przez cały dzień (dzięki naszej czujności, bo nadal nie woła siku...).
Justyna Liwia mnie rozczuliła... Dba o Ciebie, słodziutka jest.
Sandros ja też mam zamiar odliczyćtę ulgę, ale chyba nier dostanę całej, bo pracuję od czerwca a npoczątku dostawałam marne grosze a nie wypłatę. Dopiero pod koniec roku zaczęłam normalnie zarabiać. No i nie wiem gdzie to sprawdzić, bo na Picie mam tylko Przychód i koszty uzyskania. Nie pisze ile podatku...
Monysia no widzisz. Może Milenka już wchodzi w taki okres, że wie z kim może sobie na co pozwolić, albo raczej sprawdza czy będzies ztak jak babcia ją cały czas nosić itd. Musisz być twarda :-)
Iza bardzo dizękujemy za pamięć, myslałam, ze nikt nie pamięta :-)

reklama
Hej!!!

I ja się witam z samego rana :-);-):-D

KASIU - muszę cię bardzo przeprosić za to, że w terminie nie złożyłam życzonek Piotrusiowi wiem że nie mogę się tłumaczyc teraz żadnymi wymówkami ale naprawdę ostatnio miałam bardzo trudny okres a raczej mały kryzysik. Ale zawsze lepiej póżno niż wcale więc

PIOTRUSIU WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...NAJ Z OKAZJI 2 URODZINEK DUŻO ZDRÓWKA SZCZESCIA MIŁOSCI DUZO UŚMIECHU NA TWARZY I DUŻZZZZO PREZENTÓW
ŻYCZY CIOCIA BASIA WUJEK ADAM I KAMILEK

DLA OSKARKA :
Z OKAZJI URODZIN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDROWIA SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI SAMYCH SŁONECZNYCH DNI I DUŻO PREZENTÓW
ŻYCZY CIOCIA BASIA Z KAMILKIEM

Co do mojego humoru to Justyś już o wiele lepiej a to dzieki temu, że tutaj mogłam wam się wyżalić. Już lepiej zrobiło mi się jak napisała posta pierwsza Bodzinka a co do zazdrości mojej MamaBoo to zrozumiałe, że jestem zazdrosna z powodu chrzestnej i jak mam nie być skoro widzę jak ktoś próbuje mi zniszczyć małżeństwo... ale postanowiłam iść tak jak radziła mi Kubusiowa na ten chrzest z podniesioną głową i będę wszystko robiła, żeby pokazać że bardzo dobrze się bawię i ze jestem zadowolona że chrzestnym jest mój mąż. Z meżem też wyjaśniliśmy sobie wszystko... Wczoraj byliśmy na zakupkach i sprawiłam sobie nowe spodnie :-):-Dbo wszystkie mam lużne :-DMuszę Kamilkowi coś kupić na tą imprezę zeby ładnie wyglądał

Muszę uciekać mały mi przeszkadza jednego posta mi już skasował siedząc mi na kolanach.

Do góry