reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandra dzięki za gratki dla Karolci :tak:. A na studia po przeprowadzce będziesz tu przyjeżdżać, czy jak:confused:

Justyna nawet nie wiedziałam że Liwcia idzie do przedszkola :sorry2:a od kiedy ją tam zapisujesz:confused:Super, że tak się jej spodobało, oby tak już pozostało, wtedy nie będziesz z ciężkim sercem jej tam zostawiać.

Monysia no to fajnie zabalowaliście:tak:Gratki dla Milenki - bardzo ładnie przybrała :tak:

Kaśka ja taką farmę widziałam w jakimś supermarkecie, kurczę nie pamiętam gdzie :baffled: ale nie wiem czy była dobrej jakości, zastanawiałam się nad nią dla Karolinki.

Już za niedługo urodzinki naszej małej Królewny, nie mogę się już doczekać, zwłaszcza, że będzie już wtedy wiosna :-)

reklama
Foteczki ze spotkania ze starszym o 2 tyg kolegom
dsc02927ej1.jpg

dsc02920ld7.jpg

dsc02912oa8.jpg

A tu ze spotkanka z rodzinką
dsc02936sc6.jpg

Zień doberek,przywitałam się i zmykam do prasowanka...Kaśka wszystkiego naj naj dla Piotrka,jeju sorki ale umknęło mi,wiem niewybaczalne ale teraz jak najbardziej szczere!! Buziaki i zdróweczka dla Piotrusia!!!!all the best!!!Papapa

Hej, hej
Monysia brawa dla Milenki, śliczne dzieciaczki na zdjęciach a te oczka:-):-)Aż się chce drugiego bąbla..
Mój Lolo zaczyna rzucac sie na podłoge, kopać i gryżc:-(Najciekawsze,że robi tak jak ktoś przyjdzie jak jesteśmy sami to jest grzeczniutki.
Zmykam myc naczynia

Hejka! Wpadłam, żeby się przywitać!!! :-)

Dziś nie poszłam do pracy, na 14.30 idę z małą do przychodni, może da mi L4 do piątku. Marzy mi się taki odpoczynek.

Miłego dzionka!!!

hejka !!!

Izka idzie idzie, bo jak u nas sezon to dziecko poszkodowane a poza tym teściowa nie ma siły tyle żeby cały dzień z nią być no a co z dziećmi to z dziećmi ! a swoją drogą to pójdzie do tego blisko Twojej kuzynki !

Monysia ja to samo siedze czasem do 1 czy 2 a potem chodze jak zombii a rano za noge mąż mnie musi z łóżka wyciągać :baffled:

Dziewczyny może macie coś na aukcje dla Zosi ( wątek możesz pomóc ) ?????????? to może być podobno cokolwiek !!! aukcje od 1 zł !!!!!!

Justys fajniutko ze Liwcior tak się rewelacyjnie zaklimatyzowała :-) Będzie bez problemów chodziła do przedszkola :-) Ja też pewnie w pierszy dzień będe siedziała jak na szpilkach przy telefonie hihi ;-)

Trzymajcie kciukaski za moją Wiki co by się dostała do przedszkola ;-)

reklama
Do góry