reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czesc dziewczyny!!!
Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo mnie juz tu nie byl.o chyba z dwa tygodnie...
wrocilam do pracy mala jest chora i poprostu brak czasu na wszystko ale dzis musiałam tu zagladnąc aby ino sie dowiedziec jak wasze brzuszki i jak sie czujecie..karolinna napisz mi na gg co tam u Ciebie???
bo ja nie mam zbytnio duzo czasu tu zagladac - zreszta na nic nie mam czasu..
Moje malenstwo ma wreszcie dwa duze zeby u gory i wiecie co teraz jest chora ma antybiotyk i ogromne śpiczki że az ciezko jej ssac cycusia ale moze wkrotce bedzie dobrze...

Dziewczyny pozdrawiam Was i zycze wszystkiego najlepszego!!!!BUZIE

www.martynka1.smyki.pl

reklama
czesc

Miza 100 lat ;D wreszcie sie odezwalas .Wielkie buziaczki malusiej zeby szybciutko wyzdrowiala ;), a tobie tez duzo sily i cierpliwosci . Ja od dwoch dni sprzatam i sie dosprzatac nie moge ;D Mam nadzieje ze goscie wybacza i przymkana na to oko ;)
Dzis wykorzystam pogode i pojde z malym do parku lapac ostatnie promienie sloneczka. Nie zanudzam was , ide pocwiczyc ;D
Milego dnia zycze !

Karolka to sie chyba na mnie obarazila :-[

Hej :)

Kaśka76, do Cholwey chodzę tylko na usg2D bo mój nie ma takiego sprzętu a to są koledzy więc mnie do niego wysyła.

U mnie niestety gorzej. Wczoraj na wizycie mój gin stwierdził, że "stawia mi się macica", szyjka się ciut skróciła no i bezwarunkowy zakaz pracy, mam nic nie robić, leżeć jak najwięcej i wypoczywać. I oczywiście dostałam fenoterol i jakieś świństwa jeszcze, za tydzień do kontroli i jak nic się nie zmieni, to do szpitala na koplówki. Dostanę też jakieś sterydy na rozwój płuc u maluszka. ogólnie mi "psycha siadła" :( Mam nadzieję, że u Was w porządku :)

Mmmm, może już byś urodziła? ;) byłoby komu gratulować dzidziusia. Leżysz w Gliwicach, tak? To jak się nie pospieszysz to do Ciebie dołączę bo w czwartek idę na badania do tego szpitala :) Obym tam nie została, brrr....

Papa

Kasiu trzymaj sie , na pewno sie uspokoi :-*
Odpoczywaj duzo i nie daj sie zlym myslom . Wszystko bedzie dobrze i dotrwasz do konca ciazy . Wpadnij czasami opowiedziec jak sie czujesz , caluski dla ciebie i dla malenstwa.
links.gif

MMM ;D ;D jestem zakrecona jak wior z tokarki , chyba to rodzinne bo siostra jest jeszcze lepsza ;)
Przynajmniej nie jest nudno ze mna ;D

hejo kobitki, nie było mnie u Was chyba 4 dni... a TUTAJ tyle sie dzieje!! niesamowite!!
U mnie ostatnio było ciężko i dlatego tak Was zaniedbałam, śfinka jestem, wiem ale mialam troche problemow, prowadzimy z mężulem firme i mialam rozliczenie do skarbowego do zrobienia, tak to uwielbiam że hej!! ::) ::) ::) no cóż a le ktos musi sie zajmowac tą czarną robotą :), niestety z reguły przypada na kobietę...
a do tego wszystkiego jeszcze Maćko mi sie rozchorował...na szczescie juz jest lepiej, chociaż musimy iść dzisiaj do lekarza iść się obsłuchac, bo coś kaszelek nas dopadł :-[ okropny ten czas, najpierw moj mąż byl chory a wlasciwie cały czas herle ja hektor, dostał antybiotyk i dupa nic nie pomogł poza tym ze minela mu chrypka... :mad: :mad: :mad: zastanawia mnie na jakiej podstawie lekarze przepisuja antybiotyk nie robiąc wczesniej wymazu...
kasiu grunt to spokoj bo im bardziej sie bedziesz nerwowac ...no wiesz...co ja Ci bede gadac...
aga co to masz za fajny zestaw cwiczen? moze mi podpowiesz, bo ja sama juz nie wiem co robic, czy jakis pilates, a moze cwieczenia na brzuch P.Salety..
sandrosA Twoj tato to jakis capo di tutti cappi?? ;) masz moze jakies fotki z Sycylii?? jak tak to podeslij mi na maila, chetnie poogladam ;D ;D , ukryte pragnienia...aby tam kiedys sie wybrac...mniammma sicilia....
MMM no ciekawe co tam u Ciebie, moze juz....?? w kazdym razie mocno trzymamy kciuki i czekamy na wiadomosci co tam u Ciebie i Twojego maleństwa!!
karolinnka cos się opuszcza w częstotliwosci odwiedzin naszego wątku, pozdrowionka!! :laugh:

pozdrowionka dla Was wszystkich i Waszych dzidzioszkow i Waszych brzucholkowych dzidzioszków również!!
a to fotka z ostatniej naszej sesji jak byłem chorutki...
chorutki1mv.jpg

chorutki22mo.jpg

hej :)

dziś trochę później bo w końcu miała szansę się wyspać :)

aga jak bym mogła się na Ciebie obrazić ??? słoneczko na Ciebie nigdy
cmok4am.gif
;) hihi. I zaraz skoczę zobaczyć co tam napisałaś na złotej liście,wiedziałam że w końcu tam zajrzysz :D super idzie Ci wklejanie tych gifów
brawo029jk.gif

liniaciuchcia6bf.gif

mmm pogadaj z tym swoim małym mężczyzną i każ mu w końcu wychodzić ;D kto tu w końcu rzadzi ;) cieszę się że na badaniach wszystko jest oki,to jest najważniejsze! musisz znaleźć wysokie schody i chodzić,chodzić i jeszcze raz chodzić :)

liniehipcie3is.gif

miza napisałam :) i jeszcze raz zyczę zdrówka maleńkiej Martynce
cmok2es.gif

linie4pd.gif

sandros nie jesteś złą matką tylko zmęczoną,może niech ktoś się poopiekuje Sonią a Ty się zdrzemnij

linie058uc.gif

kasia178 to kładź się szybciutko i leż !!! nie daj się chorobie ani szyjce!!

linie042cz.gif

kaśka76 wspólczuję problemów ze snem, ja strasznie lubię spać i wszelkie przeciwności mnie denerwują ;) dziś pewnie szybko usniesz bo niewyspanej nocce :)

linie056mp.gif

dawno nie zaglądała tutaj lilith ! lilith hallo???

serducha1uf.gif

trysia zdjęcia suuuper!

mi347koszyczeksweet5gw.jpg

hello :D
Doslownie na chwilunie wpadlam .
Karolka tak szczerze mowiac nic nie napisalam ;D, moze kiedys napisze jeszcze .
Trysia Cindy Crawford 10 min cwiczen na wszystko : brzuch , uda, posladki , piersi.
Dzis juz chodze ale pierwsze dni byly okropne ;D , cierp cialo jak ci sie chcialo :p
Wprawdzie jeszcze nie widze efektow , no ale mysle ze juz niebawem ..
Kochane laseczki uciekam bo mi mamuska z siostra nalocik robia , maly sie buntuje i w ogole jest wesolo .
Karolka ucze sie od najlepszych ;D
dzi__16_.gif

Dla Kasiulek jeszcze raz wszystkiego naj z caluskami w czolko pa

hej !! mój Skarb daje ostatnio popalic i nie umiem nadążyc za wiadomosciami boomowymi, teraz śpi na szczescie od 14 i moge cos napisac i popracowac troche !!
MMM trzymam kciuki - dobrze ze masz okno na swiat czyli kompa bo wiem jak do dupy jest tak lezec w szpitalu i czekac.....ale jeszcze troszku i maluszka bedziesz miała....
Karolinna widze ze szalejesz z gifami :) przynajmniej kolorowo
Trysia śliczny maluszek

Trzymajcie sie mam nadzieje ze nie bede tu tak wagarowac ;D

reklama
aga77 pisze:
.
Karolka ucze sie od najlepszych ;D

aga77 ale Ty mi się podlizujesz :p ;) ale podoba mi się to ;D hihi . Miłego popołudnia z mamą i siostrą :) buziaki dla malucha.

justynka ano poszalałam bo czasem tak mnie weźmie ;D aż się zastanawiam czy moja mała też będzie tak mi zawracać w głowie jak Twój dzidziołek Tobie! jak Ty dajesz radę ? śpi dalej ? :)

ja już kończę drugą turę prania i powoli nawet sprzątnie jest na finiszu :) dobrze że jest w miarę ciepło i można mieć okno otwarte bo nie wytrzymałabym bez choć odrobiny świeżego powiewu :)

ducks7ss.gif

Do góry