reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
dzieki dziewczyny za uznanie dla gustu mojego mężusia!!
LILITH to masz taki trening z tym wstawaniem ;D ja kiedys bardzo chciałam królika barana
(z tymi uszkami klaciatymi) ale jakos tak wyszlo ze teraz mamy naszego króliczka czyli córcie ale moze kiedys, wklej zdj koniecznie!!!!
Moja w momencie zasypia jak sie ją nosi i rączki jej sie złozy i przyciśnie blisko ciałaka...męzulo na etacie usypiacza to obczaił...

reklama
Czesc

No i weekend za nami , ;D mialam troszke zamieszania bo swietowalam swoje urodzinki :p W sobote bylismy na imprezce .. pierwsza od momentu kiedy zaszlam w ciaze . Ale sie wyszalam ;D tego mi bylo trzeba.
muzyka__20_.gif
Dziadzius zostal z wnusiem , obydwaj byli bardzo grzeczni.

Justynka sliczna ta Twoja corunia :-* do kogo podobna? ;D pewno do mamci;)

Dwom pociagajacym ;D paniom czyli Sandrosce i Soni zycze duuuzo zdrowia ;)

Lilith wreszcie sie pojawilas , wklej fotki kroliczkow i opowiadaj jak sie czujesz.
Torsje jeszcze Cie mecza? Zaferowana kroliczkami ;D i zapomniala o sobie ;D

Karolka to to juz z gorki ;D Jezeli dobrze licze to teraz na Ciebie kolej ;)
dziecko__40_.gif

Ok kochane biore sie za cwiczenia , maly sobie juz odpuszcze ranne drzemki wiec teraz trzeba korzystac poki sie sam bawi ;) milego dnie i papatki

hej lasencje

aga nic się wcześniej nie pochwaliłaś że masz urodzinki,jesteś be
jezor9of.gif
;) ale bardzo się cieszę że się zabawiłaś porządnie! wszystkiego naj naj naj duzo buziaków
miskokarda8rj.gif

kasia178 z własnej woli to bym w ogóle nie wstała tak wcześnie ;) tylko do pracy szłam :)

lilith o sobie ani słowa,to chyba nie czujesz się tak najgorzej co bardzo cieszy. A jaki drastyczny opis tej króliczycy,nie wiedziałam że one są takie brutalne,dla mnie zawsze krliczki były kochane a tu bęc ::)

sandros to może kup dla małej sól fizjologiczną,jest rewelacyjna na katar i całkowicie bezpieczna. Ja strasznie nie lubię płukać gardła solą bo zawsze poleci za daleko... ;)

justyna moi teściowi mają takie właśnie króliki z kłapciatymi uszami,są słodziutkie a jeden z nich to straszny lizus,sam podstawia głowę do głaskania :) a z takim usypianiem dzieci to nawet oglądałam w tv że fajnie jest złożyc dziecku rączki do siebie.

dziś idę do gina i ciekawe co powie,szczerze to ta praca zaczyna mnie już strasznie męczyć,dobrze że dziś mam wolne bo coraz ciężej mi się chodzi,eh,i strzela mi w kolanach,dosłownie się czuję jakbym była staruszką ;D a moja maleńka wczoraj tak mi się przesuwała w brzusiu że aż się wzruszyłam jak poczułam małą wystającą część jej ciała pod moim żebrem i to już twarde wybrzuszenie :)
jumpbaby0ca.gif

dzieciyoyo3uq.gif

haj :)

Wiecie co przyszlam wam cos pokazac. Kolega sie bawi zdjeciami poslalam mu to zdjecie , ktore mam w profilu . Przerobil je tak ze mi szczna opadla :o.
Same popatrzcie ;D
tyiono1pop3jo.jpg

i tu druga wersja
tyionopop7nt.jpg

Zajefajne prawda? ;D

aga śliczne ale czemu tylko jedno zdjęcie ??? :)

wróciłam od lekarza,wysłał mnie na l-4 (a raczej wysłała bo to kobitka ),tętno dzidzi 140/min więc wzorcowo,a ja przytyłam tylko 1,5 kg przez dwa tyg :) co uczciłam kupując 3 pączki ;D ale jeszcze wszystkich nie zjadłam ;D ale ze mnie obżarciuch ;)

jutro tylko latanina za świadczeniem rehabilitacyjnym,nie uśmiecha mi się to... :p

w końcu przestanę was zaniedbywać i będę pisać często ;D zadowolone? ;)

niby słoneczko ale zimno strasznie...br...

buziaczki
cmok7nj.gif

No o sobie nie pisalam bo faktycznie jestem strasznie przejeta maluchami!

Karolinna co do krolicy to kroliki sa naprawde wspaniale !a lilka zachowuje sie tak pozniewaz jest za mloda i niewie co sie dzieje!ma juz cale pokrwawione cycuchy i nie wie dlaczego dzieje sie jej taka krzywda!ale tak to jest wspaniala krolica!!!

Zdjecia dzis zrobie!!!:) i jutro mezus powinnie dac na komputer:)

ja czuje sie juz ciut lepiej!zauwazylam ze mam ochoty zawsze wieczorem...i to zazwyczaj na cos dziwnego:)nie to co zazwyczaj sie je!co do wymiotow czasem sie zdazy ale rzadko!tylko dosc czesto kreci mi sie w glowie i robi slabo...czasem boli glowa i dostaje znow zgagi:)i macica zaczyna pobolewac:)

no to uciekam do wyrka:)

Aga ja mam podobny program!jest super!!!:):)

lilith super,nie mogę doczekać się jutro zdjęć :) i bajerancko że już tak dobrze się czujesz ;D dopiero wtedy się docenia stan kiedy dobrze się czujesz kiedy męcza Cię np.własnie te nudności :) ja miałam zgagę w 4-5 miesiącu ciązy teraz (odpukać) cisza :) i też prawie mdlałam :) ale nie martw się za dwa - trzy miesiące Ci przejdzie :)

kwiatekrozowy0ig.jpg

Witam
Dopiero teraz znalazłam dział, gdzie "działają" mamuśki ze Śląska.Mam do Was dziewczyny jedno pytanie.Chcę zrobić sobie USG 3d i słyszałam, że w Zabrzu w szpitalu na Traugutta można takie zrobić. Ale czy któraś z Was ma numer telefonu żebym mogła zadzwonić i umówić się na taką wizytę w tym spitalu?

Witam,

Anian - ja niestety nie moge Ci pomoc.

Na Niemowlakach jest post - poczytajcie https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,4315.0.html

Karolina kupilam sol w sobote wieczorkiem i dzis juz jest super. Wczoraj nawet ladnie spala. Kupilam juz zapas - 20 sztuk ;)

Lilith, czekamy na zdjecia, pokarze Soni, nie widziala prawdziwego kroliczka, tylko rysunkowego.

Aga fajna przerobka. Jestem pod wrazeniem.
Wszystkiego najlepszego, duzo radosci i wyspania ;)

Pozdrawiam,

reklama
anian no niestety ja też nie mogę Ci pomóc ale jeśli wpiszesz w wyszukiwarce google usg3D zabrze to na pewno znajdziesz numer :)

sandros cieszę się że mała czuje się dobrze :) (gdybym nie wiedziała że te sole są malutkie to zrobiłabym wilekie oczy że aż 20 sztuk ;) )

ja chyba poszukam na allegro jakichś fajnych kołderek bo jakoś tak nic nie mam do roboty... ;)

Do góry