reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Qrcze siedze i pilnuje forum ;D
MMM mozesz zareagowac po dwoch zastrzykach wiec coraz blizej . Zdawaj dalej relacje bo nogami przebieram ;) .
Ciekawe jak tam Kasia ...
Ok nie mecze juz MMM tzrymaj sie cieplutko :*
Mamusie buziaczki dla was i dla bejbikow ;D

reklama
he naumialam sie ;D
baby16.gif

aga77 gratuluję nowej umiejętności ;D ;) co do szczepionek to ponoć mają dowieźć :) też się zastanawiam gdzie reszta mamusiek!

mmm to już na dniach będziesz rodzić ! aż jestem ciekawa jak maluszek będzie wyglądał! zaraz dawaj zdjęcia ;D

ja znów do pracy,ale piątek i sobotę mam wolne :) wczoraj mieli mi przywieźć komodę ale facetowi dzień wcześniej urodziło się dziecko i nie ma kto jeździć(tak jakby to on rodził ;) )

wczoraj oglądałam "wielki świat małych..." i było o ustępowaniu (czy raczej nie ustępowaniu) miejsca kobietom ciężarnym w autobusie... baaaardzo ciekawe i prawdziwe niestety.

milutkiego dnia laseczki,buziaki.

Dzien Doberek mile kolezanki ;D

Jak tam samopoczucie? Karolka nie przemeczaj sie za bardzo ::)
Gdzie reszta?
LILITH, MIZA, SANDROS,JUSTYNA,MAGDA gdzie jestescie?
Karolka z aniedlugo same tu zostaniemy :-[ a ja zaprosilam nowa mamusie tzn przyszla mamusie do naszego pokoiku ;0
Ok lece maly cosik sie wydziera pa

hej!!!!!!!!!

melduję się posłusznie, że jestem :) Od zeszlego piątku mam L4 bo się przeziębiłam i szczerze przyznam, że się strasznie rozleniwilam. Ale my z BVartoszkiem czujemy się nieźle, maluszek bryka jak szalony, a teraz właśnie zbieramy się na wizytę do naszego gina. Cieszę się, że u Was wszystko w porządku :) MMM, trzymam kciuki za szybki poród :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki,
rownież te w brzuszkach :)

cześć Mamuśki

na szczęście dzisiejszą noc przespałam spokojnie, bo wczorajsza była przeokropna. usnęłam między drugą a trzecią, a wcześniej wyłam do księżyca. Fasoli też się chyba nie podobało, bo wczoraj się prawie nie wierciała. dziś trochę poszalała, ale poszła spać.

Kasia178: chodizsz do Cholewy? ja idę do niego w poniedziałek i zostanę już u niego. napisz co po wizycie.

Miłego dnia

Hello
Przyszlam kotrolnie spojrzec czy wszystko ok :D
Karolka wiesz ze dopiero teraz przeczytalam Twoj post na Zlotej Liscie ? ;D ;D rychlo w czas , no ale tak mnie wcignely Mamuski ze Slaska ze zapomnialam o tym watku.
Mam nadzieje ze mi wybaczysz laskawie brak odpowiedzi ;)
Ok zmiatam bo jeszcze dzis nic nie jadlam ,trzeba wykorzystac drzemke malucha ;D
No to do zobaczenia

Cześć Dziewczyny!!

Nadal nic... Jestem po drugim zastrzyku... brzuch twardnieje, ale bóli brak...
opowiem Wam o wczorejszym wieczorze: podczas ktg maluchowi strasznie spadało tętno, pielęgniarka wezwała dyżurnego lekarza, stwierdził że jak się to powtórzy to prowokujemy poród, a jak się nie uda sprowokować to cesarka no i zalecił kolejne usg na 18.00... 18.00-ktg: wszystko ok; kolejne ktg 21.00 wyszło -ok i całe zagrożenie minęło... A dzisiaj podczas wizyty porannej pani ordynator stwierdziła, że wszystko jest w porządku i gdyby była linia prosta to trzeba by się martwić a tak to nie ma powodu... Bądź tu człowieku mądry!!! Całą noc nie spałam a dzisiaj chodzę jak cień... a raczej powinnam chodzić a leżę i próbowałam odespać, bo się bałam że jak mnie chwycą skurcze to nie będę miała siły wysiedzieć...
miałam jeszcze test manninga dzisiaj robiony: wyszedł na 4 pkt na 8 możliwych, bo malec spał i ssał kciuka :) , lekarz zrobił przepływy krwi przez naczynia i wyszły prawidłowo więc też niby nie mam czym się martwić...

Trzymajcie się cieplutko...

aga Ty to zdolniacha jesteś :)

reklama
Witajcie,

Sonia juz smacznie spi. Dopadl ja jakis niedobry katarek, ale spokojnie, wszystko pod kontrola. Winny jes moj len - rano budzi sie o 5, a ja padnieta karmie ja i w lakkiej pizamce daje na podloge bez skarpetak i lata sobie Sonia po domu, bawi sie i marznie, a ja dosypiam - ale ze mnie wredna matka...

MMM zbieraj sily i nie przejmuj sie tak, bedzie dobrze, maluszek urodzi sie zdrowy i jak bedzie gotow, a mysle, ze juz niedlugo. On chyba wie co go na tym swiecie czeka i mu sie nie spieszy ;)

MIlego wieczoru

Do góry