hej
kobitki
znów melduję się z rana
aga77 ach te dzieciaki, z tego co czytam to straszny z Twojego syncia uparciuszek
no i tą wagą to mnie też się wydaje że jak się zrobił taki aktywany to troszkę mu waga stanęła i szczerze uważam że lepszy szczupły dzieciaczek niż beczka
i byłaś w urzędzie?? zobaczyłaś ten sklepik ??
mmm nio to wiem jak się czujesz bo moja mała z tydz temu się obróciła już główką i jestem z tego powodu szczęśliwa ;D dawaj zdjęcia ;D
sandros wiesz że córeczki dziedziczą charakterek po mamusiach ;D i taka z niej rozrabiaka jak pewnie z mamuśki
i co kontroler na ten bilet skasowany z 15 razy ?
fakt z tym ogrzewaniem... ale u mojej teściowej już grzeją więc mi ciepło
na szczęście bo jestem STRASZNYM zmarzluchem...
trysia faktycznie odskocznia super od domu
ale odkąd pracuję zaczeły się moje klopoty z kręgosłupem i puchną mi dlonie
co baaaardzo mi się nie podoba.Muszę się powaznie zastanowić nad zdjęciem obrączki i pierścionka bo zaczyna mnie uwierać(a kiedyś był luźny... heh)tylko mąż nie chce się zgodzić ;D
. W niedzielę to miałam pełno stresu w pracy,szkoda mi tylko mojej małej że musi razem ze mną to przechodzić
ale przełożona każe mi się nie przejmować i wszystko robić powolutku w swoim tempie
chyba naprawdę bardzo się boją że tam urodzę,czego oczywiście nie chcę bo zostało mi parę ŁADNYCH tyg jeszcze do rozwiązania.Napisz co u Ciebie?
lilith widziałam na opisie gg że już trochę lepiej (?),mam nadzieję że tak! i jestem ciekawa tych Twoich wyników.Niestety niektóre kobiety bardzo ciężko przechodzą ciążę,ale nie wiem od czego to jest zależne. Ale pewnie jak zdecydujecie się już na rodzeństwo dla maleństwa to tą drugą ciąże będziesz znosić rewelacyjnie!
czego bardzo mocno życzę.
całuski na miły wtorkowy dzionek
. tak w ogóle to długie posty piszecie ;D i bardzo dobrze