reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
trysia czytałam jeszcze wątek październikówek, ale praktycnie zasypiałam no i się własnie zwlekłam z łóżka. Właściwie to przyniosłam jeszcze dodatkowe kilogramy w siatkach do domu no i nawet nie wiem jak to opisać bo uczucie jakby mi nie znane do tej pory, szkoda że  nie mierzyłam się w biodrach :) ale chyba jest wszystko w porządku trochę za dużo spacerku ??? W piątek mam dzwonić do gina i umówić się na ktg także się dowiem co i jak... a na uczelnie idę dopiero we wtorek także będę się oszczędzać. Skurczy brak także jestem dobrej myśli :)

reklama
Witajcie...ja jestem dzis padnieta bo bylam w Katowicach...a wiecie jak sie czuje...i do tego jechalam na badania...no i jestem tez wsciekla...nieznam az tak katowic...noi pobladzilismy bo mi sie tak zle zrobilo i musialam cos zjesc...ale nic mi nie pasowalo i zachcialo mi sie zapiekanki:( ;D no i tak pobladzilismy ze nawet niewiem jak sie okazalo ze wjechalismy na rynek czy cos...heh szkoda gadac...za jakims autem i nagle patrzymy zakaz wjazdu...ale jak tu zawrocic??? co zrobic??? no i napatoczylismy sie prosto na milicjanta...
a zla jestem zmeczona i ogolnie zle mi psychicznie bo to moja wina ...:(

na drugi raz musze si ewas poradzic gdzie jakby co mozna zjesc...aha a ceny to sa tragiczne...czasem o polowe wieksze niz u nas:(:(:(

czesc sloneczka :-*

A co tu tak cicho i pusto? Az dziwne :D Ja dzis krotko , mam gosci , kolezanka przychodzi , robimy wspolny obiad i pewno posiedzimy troche ;D wiec nie mam zbytnio duzo czasu dzis na kompa .
Olverek dzis konczy 8 m-cy :laugh:, kawal meczyzny z niego juz .
Ide baloniki i mamusie trzymajcie sie tam cieplutko, buziaczki dla was i piszcie co slychac u was ;) pa

witajcie,

ja już po pobraniu krwi :) nie bolało bardzo mocno ;) i na szczęście nie było wielkich kolejek :)

aga77 ja też chciałabym chodzić z małą na basen,ja też słyszałam o tym co pisała sandros ,na przeciw beldonu, a i całuski od cioci karolinki dla małego z okzaji skończonego 8 miesiąca ;D
misioprezet2ob.gif
cmok2pw.gif

trysiu super zdjątka!szczególnie to gdzie jest kot i to nad kotem,rewelka.Tylko Ty też mogłabyś się czasem na nich pojawić
nono6xa.gif
, Jak już urodzę to też chcę się zapisać do "babyboomowego klubu śląskich gimnastyczek" ;D Jak tak patrzę że masz kłopoty z kręgosłupem to może powinnaś spytać lekarza czy wszystko wolno Ci ćwiczyć! bo chyba są jakieś przeciwwskazania.

mmm jej,Ty już dosłownie na dniach będziesz rodzić !!!!

lilith ale nie dostaliście mandatu ? jak się nie zna katowic to faktycznie można się pogubić... a to wczoraj byłaś sprawdzić ten szpital,tak ? i byłaś w tym sklepie z odzieżą dla ciężarówek ?

kaśka76 cdzemu tak długo Cię nie było ? pisz co u Ciebie!

Karolka dziekuje w imieniu Oliverka :laugh:
Wczoraj oznajmilam tatusiowi ze che chodzic na basen z malym , on jak zwykle ze po co jak mozemy na zwykly chodzic i ze mamy kupla ratownika . Wiedzialam ze najtrudniejsze z tego wszystkiego to bebzie tata :mad:
Ani nie chce sie denerwowac.
Karolka wczesniej ci napisalam gdzie ten sklep jest ;D, wycieczke mialam wczoraj porzadna , na wieczor myslalam ze padne ale obiecalam wiec dotzrymuje slowa . Tylko mi nie mow potem ze jednak nie poszlas ...udusze wlasnymi rekami ;D

Ok dziewuszki farby braklo , nie liczac tego co jest na mnie ::) malowac sie juz nie musze haha. Uciekam cos sie mi zimno zrobilo .

tak agnieszko przeczytałam ten adres :) i jak jutro po pracy będę w stanie jeszcze to zajrzę tam :) no chyba że jest czynny w sobotę. Życzę miłego popołudnia z kumpelą! tylko uważajcie jak będziecie robić obiad..."gdzie kucharek sześć... " ;) a tak poza tym to za ten sklep to ja Cię wcześniej uduszę ;) ;D hihi

karolinna niestety tata dostal 100 zl i 5 punktow....a szkoda gadac...
niestety do sklepu i szpitala nie dotarlam bo strasznie zle sie czulam...i jak tylkod ostalam papu to z tamtad pojechalismy po tych calych wydarzeniach....:(:(

Ale w sobote wam pokaze brzucha!!! to 11 tydzien a tak mi go wywalilo jakby byl z 16:):) niesamowite:)

lilith
szook9ve.png
,współczuję straty tej stówy i wcale się nie dziwię że miałaś fatalne samopoczucie! następnym razem to pisz do mnie ,będę za przewodnika ;) tylko zdjęcie zrób rano przed śniadaniem ;)

ja za niedługo jadę na mieszkanko,dojrzec co i jak :)

reklama
Cześć!
Jestem tu od dzisiaj, czytam o Waszych dzidziusiach w drodze i strasznie Wam zazdroszczę. Po paru latach już się zapomina, jak to było nieciekawie w ciąży i marzy się o kolejnej. :) Ale nie bardzo mam z kim, jestem wiecznie przemęczona, no i lekarz daje małe szanse.

Do góry