reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witaj Marzena!! jak Karolinna pisala jestem z BB :)
ja moge ci polecic szpital na wyspianskiego! po nowym roku ma tam byc juz po remoncie i ma byc slicznie! tam jest mila opieka i same pozytywne rzeczy o nim slyszalam! natomiast o Wojewodzkim nic milego wiec tam ci odradzam! mozeniby ladnie i nowoczesnie ale napewnonie obsluga!

ja osobiscie chyba bede jadnak rodzic w Katowicach:)
gratuluje dzidziusia! i ja tez mialam okrutne mdlosci!tzn mam je nadal ale juz nie wymiotuje na kazdym kroku:)
jakby co to pisz do mnie na gg :) 1408920!

dziewczyny! ja chyba wracam juz do formy ze tak powiem hihi :)
Mdlosci nadal straszne ale apetyt wraca i to chyba ze zdwojona sila...nadal mam taki maly jadlowstret ale jak juz sie zmusze to moge zjesc nawet cala porcje!:):)
No i faktycznie na tym ostatnim zdjeciu dzidzie widac slicznie i to juz 10 tydzien zaczelam wiec zlecii i to chyba szybko:) 1/4 za mna:)

reklama
lilith a gdzie chcesz w katowicach rodzić ? chyba z pół miesiąca wcześniej będziesz musiała się przenieść do katowic ;) potem możesz nie zdążyć dojechać ;D i super że apetycik wraca :D

Hihi no wlasnie niewiem jak sie to nazywa...kolezanka mi wlasnie szuka bo sama zapomniala ktory to szpital:) wiesz wszyscy mimowia ze zdaze autem dojechac :)no zobaczymy co mi powiedza bo sie tam za niedlugo wybieram zeby sie dogadac co i jak :) a jak tylkos ie dowiem to ci napisze gdzie:)

Witam,

lilith dobrze, ze apetyt wraca. Mysle, ze zdazysz, ja od momentu pierwszych skorczy do pozbycia sie wod to 3-4 godziny minely, a rodzilam jeszcze pozniej. Tylko nie zaczni rodzic w godzinach szczytu, bo korki... ::) :laugh:

karolina dalej pracuja na kompie w domu, a z tego wielkich zarobkow nie ma, to bylo dobre jakis czas temu, jak nie mialam Soni i bylam na utrzymaniu rodzicow. Teraz chce zyc na wlasny rachunek, a z tego i penji Rafala to starczy tylko na zycie, a gdzie przyjemnosci - kino, wycieczki, a gdzie cos odlozyc na ciezsze czasy lub wymazony samochod, domek...

Czymajcie sie

to koniecznie napisz lilith jaki szpital a ja Ci powiem czy jest dobry ;)

sandros ,dokładnie o to chodzi żeby mieć choć trochę przyjemności z tego życia oprócz pracy :)

a pozostałe dziewczyny
flower8rj.png
co taka cisza ??? akurat mam dzień wolny i mogę się wyżyć na klawiaturze a tu cisza.... Pora się obudzić !
budzik0uk.gif
zapraszam na internetową kawusię ;) oczywiście bezkofeinową ;D
herbatka9rn.gif

i jakie piękne słonko zaświeciło nad katowicami :)
slonce4ii.gif

witam laseczki
flower4ft.png

ja za chwilę mykam do pracy więc wpadłam tu żeby życzyć wszystkim ladies miłego dnia 8) trzymajcie się cieplutko

acha,maleńka dziś w nocy obudziła mnie kopniakiem,ale takim mocnym że zaspana o 24 otworzyłam szeroko oczy ;D hehe,jak dla mnie bomba
jumpbaby1fa.gif

całuski

Karolinna pisalam do ciebie na gg wczoraj:(
ten szpital to na medykow ale niewiem ile chyba 18 :) ale wlasnie nie jestem pewna!

Mnie te wymioty sie pogorszyly...nie daja zadnych znakow ostrzegawczych i sie martwie ze niezdaze do kibelka:(
oh meczymy sie co na obiad czy wogole cos do zjedzenia...bo mezus sam nie je...bo mi wszystko przeszkadza...niewiem co to sie dzieje:(:(
ale jak mowicie czas leci szybko wiec i do konca I nie zostalo duzo!:)

Witam,

Co u Was tak cicho, zawsze tyle napisane, a dzis...

No ja po pierwszym dniu na uczelni, duzo ludzi, duzo szumu i juz duzo nauki, a dodatkowo zostalam wrobiona w jakis glupi referat. Jeszcze tego mi brakowala, by teraz siedziec w bibliotekach i referaty pisac...

Sonia u babci do jutra, wiec mam "wolny" wieczor - zleconko w koncu dostalam i jeszcze jeden egzamin mi wisi, wiec mam co robic :(

Jejku teraz bede zyc studiami? Koniec o nich.

W koncu pomalowali mi klatke, smierdzi, jak cholera, dobrze, ze Soni nie ma bo nawet w mieszkaniu to czuc. Czym oni to maluja - pewno najtanszym badziwiem. No ale terazjakos wyglada. A ja w koncu moze przestane dwa razy dzinnie myc podloge ::)

Pozdrawiam,

Karolinna, mąż nabył ptasie mleczko z Wedla, ale pół miasta przebył, by znaleźć dla mnie te smakołyki z milki, bo też widziałam reklamę :) Nie znalazł niestety :( Myślimy, że w marketach mogą być bo tam zawsze wszystko jest najszybciej :) Polowania na mleczko ptasie firmy Milka ciąg dalszy nastąpi ;) ;D

Sandros, biedactwo, przyjemnego i owocnego pisania referatu :)

Marzena, witaj wśród nas, no i GRATULUJĘ ciąży :) :)

Lilith, cieszę się, że apetyt wraca i lepiej się czujesz :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie, te obecne i tez brzuszkami :) :)

reklama
hej laseczki

lilith ja teraz bardzo mało siedze przy kompie :( w pracy jest ten przepis max 4 godz dziennie i bałabym się w dniu pracy siedzieć jeszcze z godz dłużej :( jak będę to zaraz napiszę słoneczko
cmok6ik.gif
. O medyków słyszałam różne opinie i takie i takie. Dobrze że nie w kolejowym bo i dla mnie i dla dużo innych kobiet to same negatywy.

sandros dobrze że masz maleńką gdzie zostawiać :) i znów mamusia zapracowana :) studia i praca,powodzenia.

kasia178 też myślałam o markecie :)

ja dziś znów do pracy,za niedługo wychodzę... miłej niedzielki i bawcie się dobrze.

całuski
cmok6ik.gif

Do góry