reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witaj Marzena!! jak Karolinna pisala jestem z BB :)
ja moge ci polecic szpital na wyspianskiego! po nowym roku ma tam byc juz po remoncie i ma byc slicznie! tam jest mila opieka i same pozytywne rzeczy o nim slyszalam! natomiast o Wojewodzkim nic milego wiec tam ci odradzam! mozeniby ladnie i nowoczesnie ale napewnonie obsluga!

ja osobiscie chyba bede jadnak rodzic w Katowicach:)
gratuluje dzidziusia! i ja tez mialam okrutne mdlosci!tzn mam je nadal ale juz nie wymiotuje na kazdym kroku:)
jakby co to pisz do mnie na gg :) 1408920!

dziewczyny! ja chyba wracam juz do formy ze tak powiem hihi :)
Mdlosci nadal straszne ale apetyt wraca i to chyba ze zdwojona sila...nadal mam taki maly jadlowstret ale jak juz sie zmusze to moge zjesc nawet cala porcje!:):)
No i faktycznie na tym ostatnim zdjeciu dzidzie widac slicznie i to juz 10 tydzien zaczelam wiec zlecii i to chyba szybko:) 1/4 za mna:)

reklama
lilith a gdzie chcesz w katowicach rodzić ? chyba z pół miesiąca wcześniej będziesz musiała się przenieść do katowic ;) potem możesz nie zdążyć dojechać ;D i super że apetycik wraca :D

Hihi no wlasnie niewiem jak sie to nazywa...kolezanka mi wlasnie szuka bo sama zapomniala ktory to szpital:) wiesz wszyscy mimowia ze zdaze autem dojechac :)no zobaczymy co mi powiedza bo sie tam za niedlugo wybieram zeby sie dogadac co i jak :) a jak tylkos ie dowiem to ci napisze gdzie:)

Witam,

lilith dobrze, ze apetyt wraca. Mysle, ze zdazysz, ja od momentu pierwszych skorczy do pozbycia sie wod to 3-4 godziny minely, a rodzilam jeszcze pozniej. Tylko nie zaczni rodzic w godzinach szczytu, bo korki... ::) :laugh:

karolina dalej pracuja na kompie w domu, a z tego wielkich zarobkow nie ma, to bylo dobre jakis czas temu, jak nie mialam Soni i bylam na utrzymaniu rodzicow. Teraz chce zyc na wlasny rachunek, a z tego i penji Rafala to starczy tylko na zycie, a gdzie przyjemnosci - kino, wycieczki, a gdzie cos odlozyc na ciezsze czasy lub wymazony samochod, domek...

Czymajcie sie

to koniecznie napisz lilith jaki szpital a ja Ci powiem czy jest dobry ;)

sandros ,dokładnie o to chodzi żeby mieć choć trochę przyjemności z tego życia oprócz pracy :)

a pozostałe dziewczyny
flower8rj.png
co taka cisza ??? akurat mam dzień wolny i mogę się wyżyć na klawiaturze a tu cisza.... Pora się obudzić !
budzik0uk.gif
zapraszam na internetową kawusię ;) oczywiście bezkofeinową ;D
herbatka9rn.gif

i jakie piękne słonko zaświeciło nad katowicami :)
slonce4ii.gif

witam laseczki
flower4ft.png

ja za chwilę mykam do pracy więc wpadłam tu żeby życzyć wszystkim ladies miłego dnia 8) trzymajcie się cieplutko

acha,maleńka dziś w nocy obudziła mnie kopniakiem,ale takim mocnym że zaspana o 24 otworzyłam szeroko oczy ;D hehe,jak dla mnie bomba
jumpbaby1fa.gif

całuski

Karolinna pisalam do ciebie na gg wczoraj:(
ten szpital to na medykow ale niewiem ile chyba 18 :) ale wlasnie nie jestem pewna!

Mnie te wymioty sie pogorszyly...nie daja zadnych znakow ostrzegawczych i sie martwie ze niezdaze do kibelka:(
oh meczymy sie co na obiad czy wogole cos do zjedzenia...bo mezus sam nie je...bo mi wszystko przeszkadza...niewiem co to sie dzieje:(:(
ale jak mowicie czas leci szybko wiec i do konca I nie zostalo duzo!:)

Witam,

Co u Was tak cicho, zawsze tyle napisane, a dzis...

No ja po pierwszym dniu na uczelni, duzo ludzi, duzo szumu i juz duzo nauki, a dodatkowo zostalam wrobiona w jakis glupi referat. Jeszcze tego mi brakowala, by teraz siedziec w bibliotekach i referaty pisac...

Sonia u babci do jutra, wiec mam "wolny" wieczor - zleconko w koncu dostalam i jeszcze jeden egzamin mi wisi, wiec mam co robic :(

Jejku teraz bede zyc studiami? Koniec o nich.

W koncu pomalowali mi klatke, smierdzi, jak cholera, dobrze, ze Soni nie ma bo nawet w mieszkaniu to czuc. Czym oni to maluja - pewno najtanszym badziwiem. No ale terazjakos wyglada. A ja w koncu moze przestane dwa razy dzinnie myc podloge ::)

Pozdrawiam,

Karolinna, mąż nabył ptasie mleczko z Wedla, ale pół miasta przebył, by znaleźć dla mnie te smakołyki z milki, bo też widziałam reklamę :) Nie znalazł niestety :( Myślimy, że w marketach mogą być bo tam zawsze wszystko jest najszybciej :) Polowania na mleczko ptasie firmy Milka ciąg dalszy nastąpi ;) ;D

Sandros, biedactwo, przyjemnego i owocnego pisania referatu :)

Marzena, witaj wśród nas, no i GRATULUJĘ ciąży :) :)

Lilith, cieszę się, że apetyt wraca i lepiej się czujesz :)

Pozdrawiam wszystkie mamusie, te obecne i tez brzuszkami :) :)

reklama
hej laseczki

lilith ja teraz bardzo mało siedze przy kompie :( w pracy jest ten przepis max 4 godz dziennie i bałabym się w dniu pracy siedzieć jeszcze z godz dłużej :( jak będę to zaraz napiszę słoneczko
cmok6ik.gif
. O medyków słyszałam różne opinie i takie i takie. Dobrze że nie w kolejowym bo i dla mnie i dla dużo innych kobiet to same negatywy.

sandros dobrze że masz maleńką gdzie zostawiać :) i znów mamusia zapracowana :) studia i praca,powodzenia.

kasia178 też myślałam o markecie :)

ja dziś znów do pracy,za niedługo wychodzę... miłej niedzielki i bawcie się dobrze.

całuski
cmok6ik.gif

Do góry