reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Aguś dzięki za dobre slowa. Miłej zabawy z Twoim prześlicznym Maleństwem. Trzymaj proszę kciuki, bo naprawdę się boję. Całuski!

reklama
Beata ja tez zycze wszystkiego dobrego!!!oby wszystko bylo jak najlepiej!
Sandros gin mowil ze moze byc roznica w kilku dniach :)
a wsumie wszedzie pokazuja inaczej:) jak bede szukala ciagle jakis norm to oszaleje :)a teraz mam ochote na ciasta!snia mi sie nawet po nocach hihi i jutro babcia przywiezie!:)

Tobie również bardzo dziękuję Lilith. Wam wszystkim kochane mamusie życzę wszystkiego, wszystkiego dobrego!!! Bezpiecznego, szybkiego i bezbolesnego rozwiązania oraz cudowych chwil z Maluszkami. Całuski.

hej:)

Śliczne dzieciaczki macie dziewczynki :) A ja padam ze zmęczenia, ale dobrze, czas szybciej leci. po pracy padam na pół dnia, wieczorem kąpiel, spać i tak w kółka. Moi uczniowie jak się dowiedzieli, że będzie chłopczyk już zbierają się na autka i grzechotki :)

Beata 78, szybkiego i bezbolesnego rozwiązania życzę :)

pozdrawiam mamusie!!!

czesc dziewczyny - ja juz w ogole nie wiem o co chodzi tak dawno tu nie bylam...
ale przyszlam Was pozdrowic hehehe :)
moje malenstwo chore katar kaszel i mnostwo lekarstw ale moze pozbedziemy sie wkrotce tego wirusa.....

karolinna - jak Ty sobie radzisz 8 miesiac i ciagle praca ja to od momentu jak sie dowiedzialam że jestem w ciazy zaraz L-4..ale Ty wiesz ze ja Cie podziwiam heheh
Koniecznie sie musimy spotkac na gg teraz Cie nie mogę ostatnio trafic - pozdrawiam i wszystkiego NAJ...

www.martynka1.smyki.pl - polecam

witam znów z ranka :)

aga77 no jeszcze w sklepie nie byłam,teraz całą mnie zaprząta ta praca(czyt.niemam na nic siły ::) ) a na porodówkę to zapraszam,ale rodziny nie chcę wpuszczać dopiero w domu chcę odwidzin bliskich (mąż oczywiście ma być codziennie ;D ) oby tylko było wszytsko ok. Twje małe jak zwykle śliczne ! 8) a to drugie to chłopczyk czy dziewczynka ??? bo nie umiem skojarzyc imienia ::) ( kinio? )

miza dzięki za podziwko ;D ;) sama to robię po 6 miesięcznym L-4 do pracy,o zgrozo :) zdrówka dla malutkiej ( śliczne zdjątka na stronce 8) ) teraz ciążko za gg ze względu tych 4 godz max na kompie ::)

kasia178 rozumiem już jak to jest być takim zmęczonym :) przynajmniej szybko zasypiam! i uczniowie widzę że się przejęli :)

lilith podobno wcinanie glukozy pod każdą postacią przyspiesza wzrost dzidziołka (patrząc ile się nawcinałam marsów i że moja mała jest o tydz większa to coś w tym jest ;D )

beatko78 trzymam kciuki !!!!

sandros ja też nie chodzę w szpilkach ale to ze względu raczej wzrostu mojego ;) ach Ci mężczyźni... ;) hehe jak się czegoś samemu nie zrobi to klapa ;)

wczoraj z okazji 8 miesiąca mąż kupił ptasie mleczko ;D a ja się dziwę skąd te rozstępy... ::) ;D hehe. I za chwilę wychodzę do pracy :) a jutro w końcu dzień wolny !!! odpocznę :)

Qrcze skasowala mi sie odpowiedz , a tyle sie naprodukowalam :mad:
Zaczynam od poczatku :mad:

Haj ;D

Ale sie tu milusio zrobilo . Beatko nie boj sie , w szpitalu nie bedziesz sama , jestes pod dobrymi rekami , od ciebie zalezy jak sprawnie porod sie odbedzie , im bedziesz bardziej spokojna szybciej i latwiej urodzisz a dzieciatko tez mniejszy stres przejdzie , to wielki szok dla niego ;) Pisalam o tym wczesniej , wspolpracuj z polozna i lekarzem ,w koncu to nie pierwszy ich porod ;) Bedzie ok :-*

Lilith sloneczko , kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie , twoja fasolka jeszcze jest malusia , ma duzo czasu zeby urosnac ;) A gdyby cos bylo nie tak napewno pierwsza bys o tym wiedziala od lekarza ;)
Nie mysl tak bo sie tylko niepotrzebnie denerwujesz :-*

Karolcia to jest dziewczynka i ma na imie Kinga . Jest 8 m-cy starsza od Oliverka ale poki co jeszcze sie nie bija ;D ;D . 5.10 ide do Urzedu Pracy , sprawdze od razu gdzie dokladnie ten sklep i napisze ci pelny adres ;D Na poloznictwo przyjde na 100% , ale mysle ze jeszcze mamy czas sie dogadac ;)

Miza ucaluj swoja chorobke i zycze zeby maluszek szybko powrocil do zdrowka :-*

Sandros czas leci szybko , za niedlugo ja tez bede biegac za Oliverkiem a zabawki juz sie zaczynaja po podlodze poniewierac , siostrs szczesliw ze wreszcie sie pozbedzie po swoim synu ok 500 zolnierzykow :o juz sie ciesze :mad: ;D

Kasiu ty tez odpoczywaj duzo troche sily jeszcze ci sie przyda ;D a i uczniowie tez przy okazji odpoczna ;D

Ok mamusie ide sie szykowac na spacerek . Milego dnia zycze i papatki dla was

;D Po spacerku , zakupy zrobieone , ugotowane , zwieksza posprzatane , dzieco spi ...uff ledwo zyje.Chcialam sie wyluzowac w milym towarzystwie a tu echo ::)
Ide sie w takim razie pozywic ;) zaraz mezulo wroci i bajka od poczatku ;D
No to milego dzionka pomimo deszczu ;) :-* kisaczki dla was pa

LILITH >:> musialam isc az na inny watek eby twoja fasolke zobaczyc :mad: osz Ty !
No ale slicznosci musze przyznac ;) klejaj my tez chcemy tu twoja dziszie ;D

reklama
Hej, hej!!

...ale dzisiaj deszczowo... ciekawa jestem czy Waszym dzieciaczkom udziela się taka pogoda ???

aga byłam w trakcie pisania postu żebyś nie była tu taka samotna ;) ale koleżanka mnie odwiedziła no i musiałam zrezygnować :)

sandros historia to zawsze byla moją piętą achillesową, także jestem dla Ciebie pełna podziwu :) będziesz miała co Sonii opowiadać a przy okazji jakie to będzie edukujące :)

karolinna, kasia178 wracam od poniedziałku na uczelnię, zobaczymy na jak długo :) ale jednak skończy się błogi spokój no a potem dzidziuś :D

Do góry