Beata78
Fanka BB :)
Dobry wieczór Mamuśki! Ja jak zwykle mam opóźnienia i jak tu wpadam to najpierw muszę trochę nadrobić zaległości i poczytać co u Was nowego. Cieszę się, że wszystko jakoś leci, a i ze studiami będzie ok. Czuję się tu trochę staro, bo ja już dawno mam po studiach, ale miło sobie powspominać. Byłam wczoraj na ktg w szpiatalu i wszystko z moim Małym ok. Bałam się o tę owiniętą wokół szyi pępowinkę, ale ponoć wynik wyszedł "książkowy". Za tydzień powtórka i może już zostanę. Czuję się coraz ciężej, więc lada chwila moje Maleństwo może wyjść na świat. Lekarka też tak twierdzi. Może następnym razem prześlę Wam już foto mojego Mateuszka, co?? Tak strasznie się bałam porodu (nadal trochę się boję), ale czuję już taką nisamowitą potrzebę i chęć zobaczenia mojego Maleństwa, że chyba zniosę wszystko. A! No i wczoraj rozmawiałam z ansetezjologiem w szpitalu (Rabiborska) w sprawie znieczulenia i jestem w szoku. Wiecie, że był bardzo powściągliwy w opisaniu mi wszystkich za i przeciw i odesłał mnie do internetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda gadać. Byłam rozczarowana.
A! W sprawie dodatkowych godzin na kompie: ZAKAZANE w KP. TZN. ograniczone.
Całuję Was mocniutko! Trzymajcie się ciepło.
Mam jeszcze pytnako: nie znacie jakichś skutecznych, domowych (no i bezpiecznych dla Małego) sposobów na kaszel??
Bużki!!!!!
A! W sprawie dodatkowych godzin na kompie: ZAKAZANE w KP. TZN. ograniczone.
Całuję Was mocniutko! Trzymajcie się ciepło.
Mam jeszcze pytnako: nie znacie jakichś skutecznych, domowych (no i bezpiecznych dla Małego) sposobów na kaszel??
Bużki!!!!!