reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hihi oki zaraz wkleje...dzis mnie napadlo cos na sprzatanie i jestem padnieta....oczywiscie bylo mi niedobrze...teraz jestem nieziemsko glodna i chc emis ie ciasta!czekam az tata przywiezie i chyba si enie doczekam:(:( i lodow mi sie zachcialo:) mniam!!!

zaraz powklejam!!
aha jak pisalam jest ten pasek na srodku ktory trzeba usunac:):) i to sa zdjecia zpierwszych 30 sekund filmu wiec bedzie wiecej:):) calujemy!

reklama
usg2a0ur.jpg

usg8a3uf.jpg

usg9a2ow.jpg

Lilith, gratuluję słodkiej Kruszynki :)

Aga77, padam i tak sobie myślę, że jutro jeszcze idę do pracy ale od pon chyba sobie wezmę małe L4 na kilka dni, żeby się trochę zregenerować, tak więc uczniowie sobie ode mnie odpoczną ;)

Karolinna, ptasie mleczko, dobry pomysł :) Co tam rozstępy, warto, podsunęłaś mi pomysł na małe co nieco ;) Chciałabym być już w 8 miesiącu... zaczęłam szósty dopiero, albo już ;)

Mmm, dużo sił życzę, przydadzą się jak znów zaczną się zajęcia.

Ściskam Was mocno w ten deszczowy dzień :)

Witam,

Ciagle pada. Naszczescie kupilam Soni kurteczke przeciw deszczowa i nie denerwuje sie juz, bo nie jest pod folia, a ja wybralam sie na zakupy i tez kupilam sobie kurteczke, wiec parasolka w kat.

lilith fajne zdjecia, fajny pomysl, ja tu nie mam zadnej pamiatki, bo drukarka padla, a na zrobienie zdjec nie wpadlam - podziw

mmm przyznam, ze z ta historia to troche przypadek, mama zlozyla mi tam dokumenty, jak sie dowiedziala, ze nie dostalam sie do Cieszyna, ale historie lubie, a bedzie co opowiadac :D

Wy bierzecie L-4 a ja ostro szukam pracy, ostatnio pomylilam list motywacyjny i nie ten wyslalam, odpisali, ze nie moga mnie przyjac mimo wysokich kwalifikacji... Jakos sie im nie dziwie ;)

Buzka

Cześć Dziewczyny!!

Jak dzisiaj samopoczucie??

Lilith zdjęcia śliczne, zobaczysz jak ten czas szybko zleci do maja :)

.'';;=****##/.; sorki że tak musiałam zacząć ale miałam ten sam problem co aga77 już miałam wysyłać posta i się skasował ,wrrr :mad: ale od początku...

cześć słoneczka ;D

dziś mam w końcu wolny dzień od pracy!!! co prawda w weekend pracuję ale już nie przeszkadza mi w jaki dzień tyg pracuję bo na imprezki to już z 8 miesięcy nie chodzę ;D tylko to że z mężem dłużej nie pobędę,ale on się pewnie cieszy bo nikt mu nie będzie ględził że za długo przy komputerze siedzi,hehe.

mmm samopoczucie u mnie super,choćby z tego wolnego dnia :) a deszczyk niech sobie siąpi :) jak siedzę w domku to może nawet lać! ;D powodzenia na uczelni i stalowych nerwów :)

lilith kruszynka piękna :) i całkiem spora,nie wiem czym się tak przejmujesz!

sandros to teraz we dwie jesteście modne! nowe kurteczki... :) super wypas ;D co do pracy to chyba zajmowałaś się kiedyś tłumaczeniem czy czymś takim w domku,prawda?

kasia178 i jak tam zakup mleczka ? :) ja ostatno widziała reklamę ptasiego mleczka z milki!!! muszę je mieć!! ;D

aga77 widzę że wczoraj rano to prowadziłaś na wątku pamiętnik prawie :D a jak będziesz w urzędzie to będziesz blisko mojej pracy! :) i sprawdź koniecznie ten sklep czy jeszcze stoi ;) no i jeszcze te dwa miesiące żeby się dogadać :) pewnie szybko zleci :) oby!

Witam :)

Jestem z Bielska-Białej, w ciazy od 5 tygodni ;D . Przez rok leczylam sie na hiperprolaktynemie i w koncu jest efekt dzieki Panu doktorowi Kozikowi, ktory jest ginekologiem-endokrynologiem, przyjmuje w Centrum Medycznym na ul. Pszennej- goraco go polecam wszystkim dziewczynom z problemami z PRL.

Mam wielka prosbe, gdzie najlepiej wedlug Was rodzic? Ktory szpital mozecie polecic?
Baardzo prosze o odpowiedzi. Im wiecej tym lepiej.

Pozdrawiam serdecznie

Marzena

marzenko witaj. Raczej nie wiele dziewczyn coś tu Ci poradzi ( oprócz chyba lilith ) bo mieszkamy na ścisłym śląsku,czyli katowice i okolice,hm. Polecam Ci watek "szpitale" niżej strony babyboom forum,tam są najlepsi lekarze i najgorsi i adresy szpitali i pewnie też jest coś z w twoim regionie zamieszkania.No chyba że chcesz rodzić w katowicach to cos mogę poradzić :)

reklama
Bardzo Ci dziekuje Karolinko. Faktycznie przejrze dokładnie cale archiwum. Bo do Katwoic to mailabym ciutke za daleko :)

Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy walczace z mdlosciami :)

Do góry