reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej Babolki!

Ja przez to wszystko nie moglam wczoraj zasnac, caly czas myslalam ze to przeciez moglam byc ja z Oliwka, codziennei tamtedy przeciez chodzimy :-(Ehhh....:-(A to co czuje tamta matka jest pewnie nie do opisania. Mnie by sie zyc juz nie chcialo, zawsze chodzilabym z mysla ze mogl zabic mnie a nie moje dziecko :-(

EMILKO!
Wszystkiego naj naj naj z okazji kolejnej miesiecznicy :-)

A mojej Oliwci zostaly jeszcze niecale dwa miesiace do roczku :szok: Jak ten czas zlecial, przeciez jeszcze niedawno meldowalam sie tu codziennie nadal 2w1 tak jak teraz oliwka29.

reklama
Puk Puk !! Jest tu ktokolwiek :confused:

Dawno nie bylo tu takiej pustki jak dzis...:-(

Nawet nie mam komu odpisywac :baffled:

Dziewczyny! Przeciez nie bede prowadzila monologu :eek:

witam !!!!

Luczynko ja też jestem jakas zdołowana tą tragedią, zawsze jak giną dzieci to straszne.... Ciągle niestety brakuje nam wyobraźni zarówno kierowcom jak i pieszym !!

Karlam a co Ty tu tak wpadasz i wypadasz :-D:confused:

Czarnulko buziak na mieciąc przed rocznicą urodzin dla Emi !!

Zobacz załącznik 46926

Luczynko a podziel sie tym genialnym przepisem na sernik :cool2:

Justyś a prosze Cie bardzo ;-):-)

Sernik:
1 kg sera sernikowo-kanapkowego
6 jajek (żółtka, z białek ubijamy pianę)
1 duża (0,5l) śmietana 18%
1,5 szklanki cukru
3 budynie śmietankowe lub waniliowe (takie, które rozrabia się w 0,5 l mleka, jeżeli są te wieksze do rozrobienia w 3/4 l mleka to 2 szt.)

Wszystkie składniki mieszamy mikserem, można dodać jeszcze aromat do ciast pomarańczowy kilka kropel (ale ja nie dodaje a wychodzi pychotka:-p), na koniec dodajemy ubita pianę i delikatnie mieszamy.
Wszystko wylewamy do formy wyłożonej biszkoptami. Sernik wychodzi normalnie taki puszysty jak ptasie mleczko i jest banalnie prosty w wykonaniu. Tego sernika poprostu nie da sie zepsuc :no::-D:-D Mowi to "Totalne Beztalencie Kulinarne i Cukiernicze" (czyt. Luczynka:-D) :cool2::-D

Justyna w tej tragedii jest taki bezsens (zreszta kazda smierc dziecka jest bezsensowna:-() ze ta matka przechodzila z coreczke przez pasy, czyli w miejscu gdzie mialy prawo czuc sie bezpiecznie przechodzac przez jezdnie :-(

Karlam i to wszystko co masz nam do napisania po tak dluugiej nieobecnosci :confused::eek::angry:

Czarnulko milego wypadu! :-) A my nawet na spacer nie mozemyw yjsc bo niebo jest zachmurzone i co chwile deszczyk nas straszy :dry:

halo co za pyszności mi sie w piecu z papierówkami piecze ;-)
dziś musze wziąć sie do roboty z moim starym:laugh2::elvis::rofl: bo to na nic moze czekam na jego wolne :szok:
luszczynka u nas nawet nie postraszy ło moze na wieczór sie skołuje deszczyk :szok:

Oliwka to bierz chlopa i do roboty!! ;-):-D Niech sie do czegos jeszcze raz przyda przy tej ciazy. Z pierwszego razu powstala Sara, a teraz niech pomoze jej przyjsc na ten swiat :-p:cool2::-D:-D:-D

reklama
Do góry