reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czesc dziewczyny...

Ja w ciazy przytyłam ponad 32 kg z super laski zrobiłam sie babiocha musze jeszcze schudnac okolo 18 ale ja nie umiem karmie mala i boje sie nie jesc azeby nie stracic pokarmu...

Jeszcze nikomu nie pokazywałam nrzuszka Wam poraz pierwszy wyglądalam jak sloń no i mala tez byla duza 4kg acha mi wiekszosc poszlo w d..
karolinna a co z twoim brzuszkiem?? - ja chce fotke
No pakowanie zakonczone wreszcie jutro wyjazd...

www.martynka1.smyki.pl

0007[1].jpg

reklama
miza jak patrzę na te Twoje zdjęcie w ciąży to naprawdę jest z Ciebie super laska! jeśli mówisz że w ciąży zbrzydłaś to chciałabym zobaczyć to sprzed ciąży!! serio. A jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie mojego brzuszka (niestety tylko brzuszka) to jest na stronie 6 w tym wątku właśnie.Jest taki okrągły że no naprawdę to musitam dziewczynka siedzieć,nawet dużo osób to mówiło i się sprawdziło jak widać z opsiu :)

macie takie uczucie czasem że życie to koło,raz na górze potem zatacza krąg i jest się na dole.? Dziś mam chandrę ale naprawdę od roku jest cały czas na dole :( Boshe ale mam dziś dół,sorry że wam smucę .

W ogole nie widac ze tyle przytylyscie. Ja przytylam 13 kg, a wygladalam podobnie. Powiem szczerze, ze zladnaialam szczegolnie po twarzy - zdjecia niestety nie mam, w ogole wszystkie objawy mialam na syna - a tu Sonia :D

Hallo - to znowu ja heheh

Karolinna - dzieki za komplementy hehehe
Twoj brzuszek jest sliczny a ta kreska pionowa identycznie jak ja mialam,
mi pod koniec ciązy jeszcze pepek wyszedl...zawsze to wszystkich bawilo i mi dokuczali ze bedzie miala zadarty nosek...

karolinna ja mam to samo czesto czuje sie przygnębiona ale usmiech mojej kochanej księżniczki wszystko mi wynagradza i wiem ze mam dla kogo ZYC...
A Ty też w takich chwilach pomyśl o swojej coreczce a moze ci kopnie i kolo znowu bedzie u gory hehe
A w ogole to sie pozbądz chandry i pomysl o imieniu dla malej i prosze napisz dzis jakies pomysly bo jutro juz mnie nie bedzie..

Pozdrawiam goraco ppapapa

www.martynka1.smyki.pl - pamietajcie o naszej stronce jestesmy na 7 miejscu wystarczy że raz dziennie kliknieci - dziekujemy...

sandros wiesz jak to jest z wyjątkami...potwierdziłaś tylko regułę ;)

miza dzięki za słowa pociechy
cmok1yg.gif
.To wszystko przez męża ma ochotę mu
kijwoko1mi.gif
hehe. A imię to w sumie już wybraliśmy...no chyba że któremuś z nas jeszcze coś strzeli do głowy ;) Imię to Lena .

Cześć Dziewczyny!!
Witaj mmegi! Też mieszkam w Gliwicach i mam zamiar tu rodzić :)
ja mam chyba podobny brzuszek do agi ale nie mam niestety zdjęć :( muszę sobie zrobić sesję póki jeszcze jest....
...ale dzisiaj był cięzki dzień, jeszcze tak źle się nie czułam... dobrze że trochę popadało :)
... jak na razie przybrałam 8 kg...
...aga śliczny ten Twój Skarb, będzie miał powodzenie :) :D
Nawet nie mogę się skupic i coś sensownego napisać.

Dobrej nocki

miza widzę że mamy podobny gust,bo gdyby to był chłopiec to miałby na imię Mateusz :)

mmm rób zdjęcia póki masz czas !! bo będziesz żałować ;) i tylko 8 kg :) ja już z 11-12 na pewno a gdzie tam koniec ;) nawet nawet sensownie piszesz ;) to dobrej nocki życzę :)

reklama
Hej!!!

Karolinna, gratuluję dziewczynki, cieszę się, że ujawnila płeć:) imię śliczne :) :)

Mmegi, witaj, ja też jestem z Gliwic, mamą zostanę w styczniu i rodzić będę w Gliwicach :)

dziewczynki, kiedy wyskoczył Wam brzuszek? ja jestem w połowie piątego miesiąca i mam raczej mały ten brzuchalek, mi się wydaje, że wcale go nie widać :(

Kaśka76, napisz co po wizycie :)

pozdrawiam Ślązaczki!!!

Do góry