reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczynki!!!

Lilith, oczywiście, że Cię pamiętam :) GRATULUJĘ, przyszła mamusiu!!!! :) :) :)
karolinna, rzadziej tu bywan, bo za Wami nie nadążam ;) wrocilam do pracy, i po lekcjach jestem tak padnieta, że rzadko siadam przed kompem na długo a u was tyle wiadomości, że nie nadążam z ich czytaniem i nie wiem co pisać, w temacie nie jestem ::)
dziewczynki, śliczne macie te Wasze maluszki :) :) Ja już się mojego doczekać nie mogę....
pozdrawiam!!!

reklama
Witajcie!!!
Ja w sumie z Zagłebia jestem, ale blisko granicy ze Śląskiem, więc się melduję.
Co do tej hurtowni na Brzęczkach to nic nie wiem, ale kilku znajomych mieszka w tamtych okolicach, więc ich zmolestuję.

Kasia to dobrze bo juz myslalam ze zapomnialas o mnie :) :-[ a skad ty jestes dokladnie?? co tam u ciebie?? caluski!! i dla malenstwa oczywiscie tez!
MMM widzialam w faktach o nastepnym maltretowanym dzieciatku...:(:( biedactwo...jak je pokazali siniak na siniaku...a ojciec teraz rozpacza i udaje skruche!!!! niema przebaczenia dl atakich!!!

Witajcie ponownie!

Czy macie może jakieś informacje na temat jakości wykonywania usg w przychodnie Fundacji Godula Hope w Rudzię śl. oraz w gabinecie u pana dra Kudły w Katowicach???
Będę wdzięczna za informacje.

Witajcie!!!
aga77 - i napewno masz racje ale w moim przypadku tormentiol lepiej mi dziala na pryszcze niz mojemu maluszkowi.. to fakt kazdy maluszek jest inny ale niektore kosmetyki jak Jonson sa beznadziejne i po co wydawac tyle kasy jak w wiekszo0sci przypadkach nie da sie ich stosować...

Wiecie co apropo mojej fryzury to nie ma blondu tlko spod jest ciemny gora jasna ale wszystkim sie podoba i ja sie lepiej czuje hehehe

A jak bylam w ciazy to nie farbowałam w ogóle zero nic...

kaśka76 - ja osobiscie nie miałam tam robionego chodzi mi o Rude usg ale slyszalam ze warto dają fajne zdjecia i mozna zdecydowanie wiecej rzeczy sie dowiedziec niz z normalnego. Moja koleżanka miala robione w Katowicach płacila 120 złoty byla w 20 tygodniu ciąży i wyniki nie byly 100 % i w 22 tygodniu była 2 raz i wszystko OK Acha i nagrali jej na kasetę - fajna pamiątka...

Pozdrawiam...

www.martynka1.smyki.pl

dzięki za informację. rozumiem że w k-cach miała nagraną kasetkę?
z tego co wiem w rudzie kosztuje teraz jakieś 160-180 zł.

dzięki jeszcze raz
pozdrawiam

Lilith nie mogę takich rzeczy oglądać, bo strasznie płaczę a takich drani to powinni poddać sterylizacji i niejedną matkę też :(

Ja nie widzialam ale tez bardzo sie wzruszam jak widze te biedne dzieciątka... i strasznie sie boje o moje malenstwo zeby jej ktos krzywdy nie zrobil...
kaśka76 - tak ma kasete z Katowic - bedzie miala chlopczyka i na kasecie jest jak sie strasznie kreci u mamusi w brzuszku...
Kosztowalo ja to 120 złoty..

www.martynka1.smyki.pl

dzięki miza, a nie wiesz w którym tygodniu najlepiej się jest wybrać do Katowic, coby kasetka - pamiątka była fajna???

reklama
jej,dziewczyny ile napisałyście przez te popołudnie :)

kasia76 pytałaś o usg u Kudły? ja tam idę w sobotę (czekałam 3 tyg na termin) i dokładnie zdam relację :) mam nadzieję na to dvd właśnie z maluszkiem :) acha usg w rudzie śl jest 3D ale ponoć trwa aż godz co jest bardzo męczące dla dzidzi i gina mi to stanowczo odradzała. A i na takie usg(czy 3D czy 2 D) trzeba iść między 22 a 24 tyg bo najlepiej widać,tak mówiła mi ta co tam mnie zapisywała,mam nadzieję że mimo wszystko będzie u mnie fajnie widać (chodzi mi o płeć i ogólnie :) )

miza jak urodzę to właśnie takie planuje włosy jak masz teraz ;D góra blond pod spodem ciemne :) uprzedziłaś mnie troszkę :)

kasia178 cieszę się że znalazłaś choć chwilę żeby tu zaglądnąć :) a tu tyle nowych postów bo lilith non stop pisze ;D i bardzo dobrze koleżanko lilith
cmok4ru.gif

no i właśnie lilith jak tam brzuszek i niespodzianka w środku? już lepiej się czujesz ?mniej stresów?

mmm widzę że jak każda babka w ciąży robisz się bardzo wrażliwa,ja nawet ryczę na reklamach :) a i np.dziś oglądałam jakiś filmik i się śmiałam do rozpuku a jak skończyłam to normalnie łzy leciały mi po policzkach !! tak to przechodzę ze stanu euforii do depresji ;)

całuski dla was dziewczynki,trzymajcie się cieplutko
kissoflove31ol.gif

Do góry