reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczynki!!!

Lilith, oczywiście, że Cię pamiętam :) GRATULUJĘ, przyszła mamusiu!!!! :) :) :)
karolinna, rzadziej tu bywan, bo za Wami nie nadążam ;) wrocilam do pracy, i po lekcjach jestem tak padnieta, że rzadko siadam przed kompem na długo a u was tyle wiadomości, że nie nadążam z ich czytaniem i nie wiem co pisać, w temacie nie jestem ::)
dziewczynki, śliczne macie te Wasze maluszki :) :) Ja już się mojego doczekać nie mogę....
pozdrawiam!!!

reklama
Witajcie!!!
Ja w sumie z Zagłebia jestem, ale blisko granicy ze Śląskiem, więc się melduję.
Co do tej hurtowni na Brzęczkach to nic nie wiem, ale kilku znajomych mieszka w tamtych okolicach, więc ich zmolestuję.

Kasia to dobrze bo juz myslalam ze zapomnialas o mnie :) :-[ a skad ty jestes dokladnie?? co tam u ciebie?? caluski!! i dla malenstwa oczywiscie tez!
MMM widzialam w faktach o nastepnym maltretowanym dzieciatku...:(:( biedactwo...jak je pokazali siniak na siniaku...a ojciec teraz rozpacza i udaje skruche!!!! niema przebaczenia dl atakich!!!

Witajcie ponownie!

Czy macie może jakieś informacje na temat jakości wykonywania usg w przychodnie Fundacji Godula Hope w Rudzię śl. oraz w gabinecie u pana dra Kudły w Katowicach???
Będę wdzięczna za informacje.

Witajcie!!!
aga77 - i napewno masz racje ale w moim przypadku tormentiol lepiej mi dziala na pryszcze niz mojemu maluszkowi.. to fakt kazdy maluszek jest inny ale niektore kosmetyki jak Jonson sa beznadziejne i po co wydawac tyle kasy jak w wiekszo0sci przypadkach nie da sie ich stosować...

Wiecie co apropo mojej fryzury to nie ma blondu tlko spod jest ciemny gora jasna ale wszystkim sie podoba i ja sie lepiej czuje hehehe

A jak bylam w ciazy to nie farbowałam w ogóle zero nic...

kaśka76 - ja osobiscie nie miałam tam robionego chodzi mi o Rude usg ale slyszalam ze warto dają fajne zdjecia i mozna zdecydowanie wiecej rzeczy sie dowiedziec niz z normalnego. Moja koleżanka miala robione w Katowicach płacila 120 złoty byla w 20 tygodniu ciąży i wyniki nie byly 100 % i w 22 tygodniu była 2 raz i wszystko OK Acha i nagrali jej na kasetę - fajna pamiątka...

Pozdrawiam...

www.martynka1.smyki.pl

dzięki za informację. rozumiem że w k-cach miała nagraną kasetkę?
z tego co wiem w rudzie kosztuje teraz jakieś 160-180 zł.

dzięki jeszcze raz
pozdrawiam

Lilith nie mogę takich rzeczy oglądać, bo strasznie płaczę a takich drani to powinni poddać sterylizacji i niejedną matkę też :(

Ja nie widzialam ale tez bardzo sie wzruszam jak widze te biedne dzieciątka... i strasznie sie boje o moje malenstwo zeby jej ktos krzywdy nie zrobil...
kaśka76 - tak ma kasete z Katowic - bedzie miala chlopczyka i na kasecie jest jak sie strasznie kreci u mamusi w brzuszku...
Kosztowalo ja to 120 złoty..

www.martynka1.smyki.pl

dzięki miza, a nie wiesz w którym tygodniu najlepiej się jest wybrać do Katowic, coby kasetka - pamiątka była fajna???

reklama
jej,dziewczyny ile napisałyście przez te popołudnie :)

kasia76 pytałaś o usg u Kudły? ja tam idę w sobotę (czekałam 3 tyg na termin) i dokładnie zdam relację :) mam nadzieję na to dvd właśnie z maluszkiem :) acha usg w rudzie śl jest 3D ale ponoć trwa aż godz co jest bardzo męczące dla dzidzi i gina mi to stanowczo odradzała. A i na takie usg(czy 3D czy 2 D) trzeba iść między 22 a 24 tyg bo najlepiej widać,tak mówiła mi ta co tam mnie zapisywała,mam nadzieję że mimo wszystko będzie u mnie fajnie widać (chodzi mi o płeć i ogólnie :) )

miza jak urodzę to właśnie takie planuje włosy jak masz teraz ;D góra blond pod spodem ciemne :) uprzedziłaś mnie troszkę :)

kasia178 cieszę się że znalazłaś choć chwilę żeby tu zaglądnąć :) a tu tyle nowych postów bo lilith non stop pisze ;D i bardzo dobrze koleżanko lilith
cmok4ru.gif

no i właśnie lilith jak tam brzuszek i niespodzianka w środku? już lepiej się czujesz ?mniej stresów?

mmm widzę że jak każda babka w ciąży robisz się bardzo wrażliwa,ja nawet ryczę na reklamach :) a i np.dziś oglądałam jakiś filmik i się śmiałam do rozpuku a jak skończyłam to normalnie łzy leciały mi po policzkach !! tak to przechodzę ze stanu euforii do depresji ;)

całuski dla was dziewczynki,trzymajcie się cieplutko
kissoflove31ol.gif

Do góry