reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinna: mam wyznaczone na godzinę 21, bo się akurat miejsce zwolniło. też się doczekać nie mogę. jak dzwoniłam to akurat on odebrał i sobie miło pogawędziliśmy. bardzo sympatyczny człowiek przez telefon.

reklama
łojej, kaśka76 ja mam jutro na 17 to się miniemy :( ale swoją drogą to ciekawe że takie poźne pory! cieszę się że udało Ci się załapać
jupi29fb.gif

ja też jestem w szoku, że tak późno, ale ważne, że idę jutro. miałam wybór jeszcze 20, ale mężuś nie da rady sięurwać z pracy, a na 21 to jeszcze jakoś przejdzie.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. :)

Hej!!

Karolinna z tym płakaniem to jest rzecz straszna bo ja potrafię na jakiejś beznadziejnej scenie na filmie się popłakać, raz zdarzyło mi się nawet w autobusie kiedy widziałam taką nieporadną staruszkę i nikt jej miejsca nie chciał ustąpić- KOSZMAR!!

Dzisiaj byłam na wizycie: wszystko dobrze tylko Bejbik jeszcze się nie przekręcił, ale jest bardzo aktywny więc gin powiedziała, że jeszcze się możę przekręcić i nie mam się tym martwić. 2 października idę na usg to się wszystko okaże.

Jak siedziałam w poczekalni to moje maleństwo spektakularnie rozpychało się, ciekawe czy inne panie zauważyły?? a miałam obcislą sukienkę :D

Wiecie może z jaką wadą wzroku nie można rodzić naturalnie??

Lilith też nie wiedziałam że nie można głaskać brzuszka w takim przypadku :( słyszałam jedynie że jak są skurcze to jest ZAKAZ

Dobry wieczór! Mmm dziękuję bardzo za wyczerpujący opis diety. Na pewno bardzo mi się przyda. Dopiero dziś go sobie przeczytała, bo korzystam z netu tylko w pracy męża.
Byłam dziś w hurtownii odzieży dziecięcej na Brzęczkowicach. POlecam ceny naprawdę konkurencjne w stosunku do tych, które znamy ze sklepów.
Mam jeszcze problem. Czy znacie może jakieś miejsc, gdzie można zaopatrzyć się niedrogo w dobry wielofunkcyjny wózek?? Dajcie znać jak macie jakieś namiary.
Całuję Was mocno!

kaśka76 trzymam kciuki za siebie i za siebie jutro :) powymieniamy się wrażeniami ;D

mmm właśnie się zastanawiałam jaki jest ostateczny termin przesunięcia się dzidzi główką w dół,w którym tyg?? a ja czasem jak jade autobusem i widzę jak brzuszek mi się rusza to śmieję się do siebie,mimo iż jadę sama,a co tam niech mają mnie za wariatkę
crazy9vn.gif
hehe.

beata78 podaję Ci stronkę z wózkami http://www.tutek.pl/ ,ja chcę mieć model Piotruś,wg mnie jest tani i ma dużo bajerów(wystarczająco) ,tak wygląda wózek który chciałabym mieć
piotrus01b3zn.jpg

w książkach piszą że w 32 tyg powienien być przekręcony, a maksymalny termin to 35 tydz. W tej poczekalni to myślałam że ze śmiechu nie wytrzymam :) ale wzięłam sobie ulotkę i próbowałam swoje myśli odgonić :) żeby nie wybuchnąć na cały głos :)

Witajcie!!!

Ja po całym dniu mam dosyc mała mi dala niezle w kosc. Teraz juz spi a ja czekam na mezusia hehe
Karolinna - ale cie ubiegłam hehehe

Dziewczyny to prawda nie należy zbyt dlugo glaskać brzucha moze to doprowadzic do stawiania sie macicy a co sie z tym wiaze szybszego porodu.
Ja czasem w ciazy porozumiewałam sie z moim malenstwem jak mnie kopala to ja ja smyralam ale krótko i żadko...

Ciekawa jestem jak te Wasze wizyty mam nadzieje że ten kUdla to ten sam co byla u niego moja koleżanka tylko tamten w Katowicach przyjmowal do 18 no nie wiem.. Ale te nazwisko tez mi sie cos kojarzy...

No wozek taki sobie hehehe - a czemu nie odrazu ze spacerowka??????
Ja mam MIKADO kosztował okolo 800 i bardzo sobie chwale..Mała ma 8 miesiecy i super w nim siedzi jest bezpieczny i w ogole..
Ten by byl spoko jak by mial np torbe i spacerowke no i byl troszku niski..
Podobno teraz sa fajne z TAKO niedrogie a zarąbiste...

Acha od poniedziałku mnie przez tydzien nie bedzie bo jedziemy na dzialke a szkoda bo mi sie tak fajnie z Wami pisze a do tego czasu o mnie zapomnicie hehehe ;) ;) ;)

www.martynka1.smyki.p[/color]www.martynka1.smyki.p[/color]- zapraszam..

reklama
Lilith, u nas wszystko dobrze, na tyle dobrze, że pracuję od 1 września, czyli uczę całą moją bandę ;D dzidzia na razie jest dziewczynką, ale zobaczymy czy nie będzie siusiaczka teraz jak pójdę na USG 3D ;) A jestem z Gliwic :)

Co do USG robionego w Rudzie Śląskiej w fundacji Godula Hope to ja miałam tam robione w 14 tyg, ale jestem średnio zadowolona, kosztowało 160zł, miałam robione USG 2D chociaż umawiałam się na USG 3D, dostałam 3 zdjęcia (jedno mam koło nicka więc można zobaczyć) ale takie średnio wyraźne, a tam nie ma możliwości nagrania na kasete, choć przez telefon zapewniano nas, że nagrywają. Całe badanie nie było dłuższe niż to, które przy każdej wizycie robi mój gin, fakt, że lekarz nie zauważył nieprawidłowości w rozwoju maluszka i to mnie uspokoiło, badanie robił mi dr Czuba. Tam jest dwóch gin , którzy robią to badanie- drugi nazywa się dr Cnota. Ponoć czuba lepszy, nie wiem. Teraz w 20 tyg jadę na USG 3D do Zabrza na Pl. Traugutta, badanie jest tańsze, a w cenę wliczona jest kaseta z nagraniem- tam jest na pewno, bo znajoma tam była.
                  Pozdrawiam serdecznie!!!

Do góry