reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wkleje jeszcze jedno ;) LILITH dzieki za wsparcie

hpim3325pop2gt.jpg

reklama
dzieki mmm wszystkie sa kochane i sliczne , wlasnie chcialam pokazacOliverka 3 dni po porodzie a tam obok moje ukubione zdjecie

885jw.jpg

Cześć Dziewczyny! Ale śliczne macie te dzieciaczki! Gratuluję Wam Waszych Pociech!!! Moje jeszcze w brzuszku. Ciekawe jak wygląda? :) Byłam wczoraj u lekarza i jest wszystko ok, poza tym, że Mały pcha się już na ten świat. Termin na 11 października, a lekarz twierdzi, że już BĘDZIE końcem września. To już niedługo!!! Zaczęłam kupować ubranka. MYślicie, że dużo tego potrzebuję na początek??? Szczerze mówiąc bardzo one wszystkie kosztowne i poza kilkoma które mam, na razie nic nie kupię, bo mnie nie stać. Doradźcie kobitki :). Buźki!

jej!!! jaka sliczna dzidziunia!!! :):) tak sie ciesze ze to wkleilas i teraz moge sie nacieszyc widokiem:):) oj naprawde slicznosci!!!

beata78 ja też na razie nic nie mam kupionego i tak się zastanawiam czy mnie to też nie zaskoczy.Ale się masz fajnie już tak niedługo będziesz rodzić !! :)

reklama
acha beatko 78 na stronie 4 w tym wątku nasza koleżanka mmm napisała co jest potrzebne do szpitala,takie podstawy właśnie,mam nadzieję że to Ci się przyda

Do góry