reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Wkleje jeszcze jedno ;) LILITH dzieki za wsparcie

hpim3325pop2gt.jpg

reklama
dzieki mmm wszystkie sa kochane i sliczne , wlasnie chcialam pokazacOliverka 3 dni po porodzie a tam obok moje ukubione zdjecie

885jw.jpg

Cześć Dziewczyny! Ale śliczne macie te dzieciaczki! Gratuluję Wam Waszych Pociech!!! Moje jeszcze w brzuszku. Ciekawe jak wygląda? :) Byłam wczoraj u lekarza i jest wszystko ok, poza tym, że Mały pcha się już na ten świat. Termin na 11 października, a lekarz twierdzi, że już BĘDZIE końcem września. To już niedługo!!! Zaczęłam kupować ubranka. MYślicie, że dużo tego potrzebuję na początek??? Szczerze mówiąc bardzo one wszystkie kosztowne i poza kilkoma które mam, na razie nic nie kupię, bo mnie nie stać. Doradźcie kobitki :). Buźki!

jej!!! jaka sliczna dzidziunia!!! :):) tak sie ciesze ze to wkleilas i teraz moge sie nacieszyc widokiem:):) oj naprawde slicznosci!!!

beata78 ja też na razie nic nie mam kupionego i tak się zastanawiam czy mnie to też nie zaskoczy.Ale się masz fajnie już tak niedługo będziesz rodzić !! :)

reklama
acha beatko 78 na stronie 4 w tym wątku nasza koleżanka mmm napisała co jest potrzebne do szpitala,takie podstawy właśnie,mam nadzieję że to Ci się przyda

Do góry