reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MMM dziekuje ci bardzo....u mnie jest ten problem ze albo mam nudnosci albo kreci mi sie w glowei i praktycznie wcale niemam apetytu...jak zdazy mi sie cos zjesc to arbuza i pierogi...czasem ewentualnie jedna bluka i koniec...ni na owoce i warzywa niemam ochoty!! a zawsze uwielbialam!!! tak samo jak i z nabialem :( nic mi teraz nie smakuje nawet jak czuje sie swietnie :( toponoc tez normalne ale dziwne czasem jak nic nie zjem a tu mnie przeczysci np po soku...bo ja bardzo duzo pije...ciagle mnie suszy! :)

reklama
całkiem normalne jest to że nie masz apetytu i jedz to co możesz i nie czujesz się po tym gorzej... wkrótce powinno Ci przejść, sporo kobiet wkońcu chudnie w pierwszym okresie ciąży :) Trzymaj się dzielnie!!

DZIEKUJE WAM BARDZO!!!!

znacznei sie uspokoilam!! :):):)
choc uspokoje sie tak 100 % dopiero 27 jak pojde na usg i zobacze juz bijace serduszko!!! no chyba ze nie wytrzymam i pojde jeszcze prywatnie na usg gzie inadziej :p

Czesc dziewczyny!!!

Nauczylam sie wstawiac fotki to moja mala jak zrobila taka smieszna minke bo miala juz dosc zdjec...

www.martynka1.smyki.pl

[[url]http://smyki.pl/domeny/smyki.pl/martynka1/upload/p7310068.jpg[/url]
/img]

Ups jeszcze raz - nie krzyczcie...
p7310068.jpg

Miza śliczne i rozkoszne to Twoje dzieciątko :)
a krzyczeć nie bedziemy, zwłaszcza ja bo jeszcze nigdy nie wstawiałam zdjęcia na forum hihi i na jednej albo dwóch próbach mogłoby się nie skończyć :D

czesc mamuski i jak tam samopoczucie? , ja chyba musze test zrobic ... cos jest nie tak. Ale na razie nie mysle o tym zobaczymy ;) . Zdjecia nadal nie umiem wkleic , mam prawidlowy format a tu mi pisza ze plik zalacznikow jest przepelniony :( .A tak chcialam wam pokazac mojego maluszka . Ok maly sie obudzil , ide papa , pozdrowienia i caluski

reklama
Do góry