reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
MMM witaj!!

jestem juz znacznie spokojniejsza!!:) a co do testu to robilam wieczorkiem w 3 tyg i 6 dniu i juz wykazal odrazu piekne II grube krechy!! niemoglam wlasnym ocza uwierzyc!! no i objawy tez mialam juz typowe!!:)
pozdrawiam!!:) i zycze udanych zakupow!!

reklama
miza dzięki za troskę ,jest trochę lepiej
buziaczki1qy.gif
.Ale już nakupowałaś :) ja mam narazie obiecaną kołyskę ale i tak trochę na nią poczekam,tak z miesiąc.

ja robiłam test krwi,bo okres się niby spóźniał o 1 dzień ale to nic nie znaczyło bo wcześniejszym miesiącem był luty który był krótszy,ale i tak gina kazała mi zrobić(bo byłam u niej po tabl antykoncepcyjne,znów chciałam zacząć brać :) ) i test wyszedł że jestem między 5 a 7 tyg,musiałam kupić test w aptece ale były dwie kreski :) nie za wyraźne ale jednak :)

lilith kurcze ja w pierwszym miesiącu zero objawów ciążowych,serio,dopiero po drugim miesiącu i to na maxa :)

No to wsumie juz 2 miesiac jest bo prawie 5 tydzien :) mam nadzieje ze przeleci szybciuko!!!chcialabym by to byl juz 12!!!

Cześć dziewczyny!!!
Karolinna - życze dużo zdrowka mam nadzieje że już bedzie dobrze i wszystko mini bo tylko poczatki sa najgorsze ;)....ale ja nic nie kupowalam bo ja już mam maleństwo..caluję cieplutko hehe
LILITH - przeleci Ci zobaczysz mi sie pod koniec strasznie ciaglo i ciąglo w końcu urodzilam prawie w 42 tygodniu i przez cesarke...
Ale teraz moja mala skończy za dwa dni 9 miesięcy i to dopiero przelecialo - pamiętam nie przespane noce (chociaż dalej śpie z przerwami ;)) Buzki

Ja też dowiedziałam sie o ciąży z testu tez mi wyszly dwie krechy i pojechalam z kumpelom w nocy po drugi nie doczekalam do rana znowu go zrobilam i znowu te krechy...A potem mi potwierdzil ginekolog że to 5 miesiąc...

Pozdrawiam

www.martynka1.smyki.pl

Dopiero 5 miesiac?!jej ja czasem mysle ze wolalabym sie dowiedziec tez w II trymestrze az przeleci ten strach...:) No i gratuluje Coreczki!!!

hej dziewczyny,

co tam porabiacie ciekawego bo u mnie nudy... siedzę przed kompem i nic nie robię(fakt,powinnam sprzątać ale nie moge tak od rana ;) )

juz zaczął się wrzesień,dla mnie szok :) już nie jest ciepło wieczorami a wczoraj byłam tak lekko ubrana,brrr... muszę jechać w sobotę na zakupy z mężulkiem.

miza myślałam że jak planują lekarze cesarkę to jest ona zwykle przed spodziewanym terminem,żeby czasem nie zaczął się naturalny poród a Ty dopiero w 42 tyg? ach :) tamto było do mmm :D sorki laseczki :)

lilith no już dumny drugi miesiąc Ci leci :) gratuluję! a u mnie 7 miesiąc i gratuluję sobie :)

Karolinna to ja gratuluje tobie!! Heh oby przelecialo!! tez bym chciala juz 7 i miec sliczny brzuszek :):)

A co do mnie to sie nudze jak diabli!! Obudzialam sie o 5 i juz spac niemoglam...heh..i tak sobie siedze i nic nierobie:(

reklama
lilith właśnie dodałam sobie Twoje gg na moje :) jak chcesz też moje to jest to taki nr.3503699. Tak w ogóle to ze śląska możemy się powymieniać gg,będzie lepszy kontakt jak serwer padnie ;)

Do góry