reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Jesli mnie przyjmiecie to oczywiscie!! narazie czekam na jakies mamusie majowe!!mam nadzieje ze szybko dolacza!!:)

reklama
Witajcie Nowe Mamuski ze slaska!! Witam MMM i LILITH sorki MMM ze wczesniej tego nie zrobilam <wstyd mi> :)
mmm niestety kasa chorych refundowala szpitalowi po 3 dniach pobytu pacjenta w szpitalu..nie wiem jak jest w teraz bo qrcze juz nie nadazam za tymi ciąglymi zmianami w naszych przepisach.. ::) dlatego kobieta po porodzie z reguły musi pobyc 3 doby w szpitalu...ja uniklam tego ale tylko dlatego ze maluszka nie mialam przy sobie i poszli mi na rękę i wypuscili mnie po dwoch dniach abym mogla byc z maluszkiem...
karolinna a co z Tobą, dlaczego en szpital?czy z powodu tych mdłosci?? i jak się taeraz czujesz??mam nadzieje ze sprzyjajaca pogoda na zewnatrz pomaga w polepszeniu sie samopoczucia :) :) :)
Ja nie wiem dlaczego ale mam jakis dziwny dzien, caly czas chce mi sie spac a winno byc wręcz odwrotnie!!
Lilith dlaczego jestes taka samotna,co się dzieje, jezeli pytam zbyt obcesowo i nie chcesz mowic to nie mow, ale zmartwilas mnie, choc Cie nie znam...gdzie mieszkasz tzn mam na mysli rejon bielska, znam bielo troche bo sudiowalam tam a poza tym pochodzę ze skoczowa :)..nie jestem majowa mamuśką ale moze będziesz miala ochotę trochę ze mną pogwarzyć, cio?? ;) ;) ;)
POzdrawiam Was wszystkie Mamuski i spadam bo Maćko mi spi a ja mam jedyną i niepowtarzalna okazję zrobic cos wiecej w domu a siedze przed kompem i klikam do Was, ale bez tego ostatnio nie umiem życ..chyba będę musiala iśc na odwyk :laugh: :laugh: :laugh:

TRYSIA samotna to dlatego ze czekam az jakas mamusia dopiesze sie do majowek :) bo lutowki itd tyle ciekawych postow maja i dyskutuja ! na maj to jest sumie jeszcze dosc wczesnie ale napewno z czasem ktos sie jeszcze dopisze!!! A podyskutowac to oczywiscie!!!!:):) teraz mezus nie pozwala tak siedziec przy komie tylko lezec kaze wiec troszke mniej czasu mam ale jak tyko znajdziesz chwilke to oczywiscie!!!!! jesli chodzi o bielsko to mieszkalam kiedys koo ratuza w okraglaku teraz z mezem mieszkamy na osiedlu slonecznym:)

trysia ten szpital przez te mdłości i wymioty,tam dostawałam przynajmniej aviomarin w kroplówce a teraz to nie wiem,muszę chyba wybrać się do internisty bo może to coś innego.A pogoda jest dla mnie kiepska,byłam teraz u dentysty(i tak mnie nie przyjęła :( dopiero 6 wrzesień) i tak się zgrzałam na dworze że ciężko mi było w domu wrócić do siebie,heh.A tak w ogóle to też się uzależniłam od babyboom ;) w szpitalu wariowałambez neta ;)

LILITH myślę że niektóre majówki jeszcze nie wiedzą że są w ciąży ;) daj im trochę czasu :)

Ja rownież witam Wszystkich!!!

Karolinna ciesze sie ze juz jest wszystko okej a masz jeszcze te mdlosci???
A w ogole uważam ze takie badanie tetna to jest reweacja można posluchać swojego maluszka - przypomnialo mi sie jak moja mała kopała...

Pozdrawiam

www.martynka1.smyki.pl

Karolinna tez mi sie tak wydaje!! tak wiec bede teraz troszke bardziej spokojna hihi :) choc to dosc ciezkie z tymi nerwami :)

hejka ślązary i nie tylko :)

miza mdłości dalej mam,tzn.w dniu kiedy wyszłam ze szpitala i nie wzięłam tabl to niestety jedzenie wróciło tą samą drogą którą weszło ;) od następnego dnia po tym biorę już te czopki i jest nawet ok. A badanie tętna jest w ogóle cudne,maluszek miał około 144,czasem 138 ale ogólnie tak to się plasowało :)

dziś jadę po wypis ze szpitala mam nadzieję że już jest.

lilith pewnie jakaś kobieta właśnie patrzy na test i nie wierzy własnym oczom :D ja tak miałam :D

wczoraj zrobiłam ogórki kiszone!nie dużo ale pierwsze moje własne,ciekawe jak będą za jakiś czas smakować :) na arzie spokojnie stoją na półce :)

Karolinna ja tez niemoglam uwierzyc jak widzialam test!!!:) do dzis niemoge w to uwierzyc!

co do ogoreczkow napewno beda pyszniutkie!!:) u nas na szczescie robi babcia! zapas dla calej rodzinki :)

Cześć Dziewczyny!!
Witaj Lilith Miza
Ostatnio żadko tu bywam bo zakupy było czas zacząć: łóżeczko kupione, pościel też, wózek no cóż jeszcze się nie zdecydowaliśmy, ale już tylko dwa do wyboru, ubranka i pieluchy wyprane, częściowo wyprasowane, a reszta w niedalekiej przyszłości. :)

karolinnko mam nadzieję że lepiej się już czujesz

acha znalazłam fajną hurtownię "Bociek" w Zabrzu niedaleko Teatru Nowego, duży wybór przede wszystkim wózków

Pozdrowienia

reklama
Lilith ja dopiero przypuszczałam na Twoim etapie ciąży że mam bejbika, ale test mi nie wyszedł jak robiłam w 4 tyg., ale objawy miałam typowe i nie dało się ich niezauważyć :) dopiero test powtórzyłam w 7 tyg. i wyszedł :) Także poczekaj aż się panie zorientują że noszą w sobie mały skarb...

Pozdrowienia

Do góry