reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Super!!!Juz tez sobie twoje dodalam!!! a z tym gg to calkiem fajny pomysl!!
A skad konkretnie jestescie? ja jestem z Bielska - Bialej...tak powiem niesmialo...

reklama
a w jakim celu tu często bywasz?zresztą to chyba dosyć daleko no nie? do bielska białej kiedyś jeździłam z paczką i wspinałam się po tych waszych ładnych górach ale już od dłuższego czasu mam lenia .

Prawie posprzątałam co trzeba, jeszcze poodkurzać i mogę zająć się sobą :)

od paru dni mam takie głupie sny że znów muszę jechać do szpitala bo mam zagrożoną ciążę :( nie lubię takich snów,wrr... i zamiast wypocząć budzę się zestresowana .

A mam tam znajomych w tych okolicach i najczesciej umawiamy sie w katowicach!

A co do tych snow to czy to normalne ze snia sie straszne rzeczy? mi sie ostatnio snil Oswiecim i inne takie dziwne rzeczy...i ogolnie zle sypiam w nocy bo budze si esiku co chwilke noi jeszcze te sny...myslalam ze to normalne bo sie stresuje...hmm a tu nie tylko ja takie mam...

A u nas super...gory rzeki poprostu pieknie! i jak kupowalismy mieszkanie to wlasnie szukalismy takiego z widokiem na gory :)

Cześć Kangurki!!!

Byłam wczoraj w Bielsku :) samochód odstawić do serwisu, pewnie jeszcze w środę tam zawitam... No i nie ominęliśmy Sarniego Stoku i butki kupiliśmy dla mnie :) Bardzo cieszę się z tego zakupu.

Ja w tym tygodniu nie wstaję siku, chyba za mało piję :) a poza tym dzisiaj musiałam wytrzymać, bo robiłam badania...

Dzisiaj mi się w głowie kręci przy schylaniu, więc uważam dzisiaj na siebie wyjątkowo.

Moje gg: 2056560

Witajcie dziewczynki!!!
Karolinna ja nie nialam planowanej cesarki rodziłam 13 godzin i wszystko sie skonczyło cesarka bo zemdlałam i wystąpilo zagrożenie mojego życia i malej... I na dodatek cieszylam sie że nie mam na brzuchu rozstepow a tu taka pionowa blizna po cieciu... I w ogole ja widziałam mala 3 dni po porodzie bo wczesniej lezalam pod kroplowkami i w ogole bylam slaba...
Ale ty sie nie przejmuj napewno bedzie wszystko dobrze, bede trzymac kciuki... :) :) :)

A ja jestem z Siemianowic... Moj gg 9248113

Pozdrowienia papapa

www.martynka1.smyki.pl

Witajcie,

Wrocialam z wakacji, czy wypoczeta... chyba nie do konca, moze odprezona.

Nie bardzo mam teraz czas, zajze wieczorkiem.

Pozdrawiam,

mmm nie ma to jak kupić super dopasowane idealne buty :) domyślam się że bardzo poprawiły Ci humor :)

miza to dużo przeszłaś przy porodzie,ja nie dziękuję za trzymanie kciuków,nie będę zapeszać ;)

sandros super że już wróciłaś :) czekamy z niecierpliwością na wieści z wakacji :)

mnie jakoś leciutko pobolewa po lewej stronie gardła,na razie ratuje się syropem,ale,nie daj Boże,żeby w coś więcej się to przekształciło :( ta pogoda fatalna...raz ciepło potem zimno.

dziś szykuje mi się nudny wieczór ;) zapowiadają mecze od 16 do 24 i mój mąż się już napalił ,heh...chyba spędzę ten czas na baby boom :D

reklama
Karolinna jak ja sie ciesze ze moj nie oglada meczy uff... jedyna jego mania to samochody....:):) ale tego az tak duzo ogladac niemoze!!hihi!!

Do góry