reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Nienawidze przestawiania czasu.
zegar3d8bw.gif

Rafal musial o godzine dluzej pracowac, a ja teoretycznie o godzine krocej spac. Soni nie przestawil sie zegar biologiczny - wstala jak zwykle o 5, tj o 4 czasu zimowego i juz po spaniu  :mad:

reklama
oli witam bardzo serdecznie :)
mylove21ur.gif
napisz coś więcej o sobie ! i zaglądaj często :)

aga przyznaję rację,maleństwo śliczne :) a co do spotkania to ja raczej nie jestem ograniczona (no chyba że mała w brzuniu będzie szaleć ;) ) a spotkałybysmy się w parku? czy gdzieś indziej,mnie najbardziej pasowałby kościuszki,bo do chorzowskiego jest mi z tym ogromnym brzuchem za daleko :) ani się waż wyjeżdżać do anglii :p najpierw się zaprzyjaźniasz a potem fruuu chcesz uciekać ;)

sandros ale tym razem spaliśmy dłużej :) ten czas lubię przestawiać :) (ale rozumiem Ciebie! ) no i mała Cię zaskoczyła! rozwinęło się chyba u niej poczucie właśności ;)

Hej !

Witamy nowa mamusie
bubble.gif
Napisz nam wsjo ;)

Karolka tak tak w parku Kosciuszki , Sandroska chyba o nim myslala .
Ja i tak codziennie wychodze z malym na spacerki i czesto bywam w parku , co widac ;D na zdjeciach. Bedzie baaardzo sympatycznie , wreszcie pogadamy sobie ;)
A kiedys sie umowimy wszystkie ;), bez wyjatkow .
Karolka ja jeszcze nie wyjezdzam , najpierw moj maz , mnie dopiero sciagnie gdy znajdzie tam prace na stale . Tutaj jest nam bardzo ciezko , juz nam powoli brakuje pieniedzy zeby wyzyc caly m-c . Ehh szkoda gadac . Nie bede tutaj horrorow opowiadac ;D

Wczoraj wzielam aparat , chcialam porobic fotki u babci , bo jest tam pieknie , dookola same lasy , a teraz wszytko takie ladne , kolorowe . Ale byl taki ziab ze nawet nosa z domu nie wychililam ;D, nie mowiac juz o Oliverku . A tak Wam chcialam pokazac rodzinne strony ::) Ale za to mam fotki " przylapany na goracym uczynku " haha , maly uwielbia sie bawic kasetami , plytkami , udaje odtwarzacz ;) i wciaga kasety . Ubaw mam z niego po pachy. Teraz spi a mamy wychodzic na spacer , on to ma wyczucie czasu . Zmykam mamcie ,moze sie jeszcze pojawie . MMM dawaj foty ! ;D Chyba sie zakochalam ;)
hand.gif

aga bo Twój mały ,kochany Olivierek będzie zazdrosny :p i jako dobra ciocia będę w obowiązku mu powiedzieć co ta jego mam wyprawia ;D ;)

dziś muszę kupiś kliszę do aparatu (Dzięki aga za przypomnienie :) )! bo ostatnie zdjęcie w ciązy robiłam gdzieś w 5 miesiącu,szkoda by było taki wielki brzucholek nie uwiecznić :)

hummmi6jd.jpg

Witam,

Mnie tam park obojetny, ja i tak dojezdam z Tychow, wiec czy to chorzowski, czy kosciuszki - mam taki sam dojazd.
Zapodajcie wiec konkretnie dzien (przepraszam odpada czwartek, Rafal ma wolne i zajmie sie Sonia jak ja bede zakuwac...), godzina jest i gdzie dokladnie sie spotkamy, ja tego parku nie znam, wiec jakies bardzo takie znane miejsce, gdzie trafie.

Troche wyrozumialosci dla MMM, w koncu ma teraz rece pelne roboty. Pamietam jak przyszlam do domu, bylam zmeczona, a Soni nie chcialam odstepywac na krok. Uwielbialam jak spala mi na moim brzuchu, dziobek jak szukala piersi, ten krzyk co godzine, dwie ....... No, wracajac do MMM to napewno o nas pamieta i jak uzbiera fotki i znajdzie moment to sie pochwali, w koncu kazdy lubi sie chwalic i pokazywas swoje sliczne malenstwo.

Pozdrawiam,

Czesc :)

Sandroska wlasnie wczoraj wspominalam ,cofnelam sie w czasie , tyle czasu juz minelo ::). W maju tamtego roku dowiedzialam sie o ciazy , w lutym juz przywitalismy nasze malenstwo ;D . Strasznie to leci ... MMM moze wresczie nacieszyc sie dzidzia , teraz moga sonie popatrzec prosto w oczy ;) ( MMM troszke wiecej ;D)
Jeden taki malutki cud i przwraca nam swiat do gory nogami ;D
Mnie wszyscy chcieli pomagac , a ja sie uparlam , wszystko sama . Jedynie pierwsza kapiel zaserwowala moja siostra , balam sie malenstwa.A teraz smiga mi te male po mieszkaniu i robi porzadki w szafakch ;D
To fotka jak juz ladnie stoi , wyglada jak baletnica
hpim1410pop4gj.jpg

Karolka , Sandros no to moze w piatek ? na 12-ta , a miejsce najlepiej pod wiaza spadochronowa. Sandros nie bedzie miala klopotow znalesc ja ;)
Oczywiscie jak nam pogoda dopisze ::)

Lilithku masz super brzusio ;) zapomnialam Ci komplementa szczelic ;D Jak sie czujesz?
A w ogole baloniki opwiadajcie co tam slychowac u Waszych malenstw.
Ok pa ide sprzatac ;)

Aga przesliczne zdjecie:):) i jaki usmiech:):)
U mnie fatalnie...krecis ie w glowie boli glowa slaba jestem bardzo bola plecy...a nie bede tak narzekac:) najwazniejsze ze dzidzia jest i za niedlugo napewno mis ie polepszy:):) teraz jeszcze jakies 2-3 tygodnie i bede juz czekac na pierwsze ruchy malenstwa:)Aha no i znow schudlam:( masakra:( naszczescie tylko 0.5 kg:)

hej Mamusie!!
przede wszystkim
WIELKIE GRATULACJE DLA MMM, I WIELKI BUZIAK DLA GRZESIA !!!!!
Aga śliczny ten Twój bąbelek  :)
Ja tez jak Liwcia sie urodziła to chciałam sama wszystko robic i tak było, zresztą do teraz nie lubie strasznie sie z nią nawet na chwile rozstawać !!
Ale Wam zazdroszcze tego wspólnego spotkania, że tez te Katowice muszą być TAK daleko!!
Lilitku Trzymaj sie dzielnie !!

reklama
cześć :)

aga77 albo wieża albo ta restauracja,zielone oko ;) ale mały z siebie dumny na tym zdjęciu ;D

lilith ja tak pierwsze ruchy czułam właśnie w 4 miesiącu,bardzo delikatne ale jednak to było to :) a pierwszy kopniak,taki naprawdę mocny i z prawdziwego zdarzenia ,kiedy to mój mąż nawet poczuł to był 8 lipiec ;D

justyna ciekawe czy ja nie będę mogła się oderwać od małej,wydaje mi się że będę raczej chciała odpocząc ;) zobaczymy :)

moja mała kopie sobie mocno,o każdej porze dnia i nocy,budzi mnie w nocy zmuszając do skorzystania z toalety :) i czasem tak naciska mocno na łono że się krzywię ,heh. Aż przeraża mnie myśl o porodzie, i chciałabym mieć to za sobą i to właśnie jest jednym z powodów :)

wiecie może gdzie o tej porze roku mogę kupić sobie koło ratunkowe? takie jak się uzywa na basenach ?

dzidziabubba7gc.gif

Do góry