reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no i piszę taki mały post żeby tysięczny był mój ;D więc post mr 1000 został napisany :) hihi ;)

prosiaktecza1ep.gif

reklama
Hejka :D

Qrcze posta mi zjadlo :mad: a tyle sie naprodukowalam .Ok zaczynam od poczatku:

Basienko witamy w BB :-* , super ze dolaczylas . Jak dlugo sie starasz o fasolke? Mysle ze sobie pogadamy na ten temat , ja tez czekalam sporo czasu . Nie bede pisac znow od poczatku , wiec jesli Cie to inetresuje podaje linka na watek gdzie opisala cala moja historie ;Dhttps://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,1257.45.html

Karolka gratuluje 1000 postu ;D, nagroda jakas bedzie ?;)
Jest sroda wiec czas najwyzszy umowic sie konkretnie co do miejsca . Chyba jednak " Zielone Oczko" co? Sandroska nie bedzie szukala ;)

Kasiu , Lilitku jak sie czujecie? mam nadzieje ze duzo odpoczywacie .

MMM jak dzidziolek? Cos mi sie wydaje ze bedzie kawal chlopa ;) Oliverek tez urodzil sie duzy i wygladal na starszego ,a cycka nie odstepowal w ogole ;)

A gdzie reszta mamusiek? Kobitki znaiedbujecie BB :p ;)

Zmykam ,do zobaczenia pa
Co sie w ogole dzieje z reszta ? Kobitki zaniedbujecie BB ;D

Hej!!
MMM cudny dzidziorek !! i faktycznie kawał chłopa z niego ;) całuski od Liwci dla Grzesia
Wczoraj bylismy na dłuuugim spacerku a dzis tylko na godzine małą wystawiłam na balkon teraz siedzi obok i butuje sie ze sie nią nie zajmje wiec spadam

aga to ja liczę że dostamę nagrodę ;D więc czekam na jakiś piękny gif ... :) a tak w ogóle to Ty ostatnio zaniedbujesz bb :p heh ;) w tym tyg duuużo czasu zajmuje mi przeprowadzka :) więc napiszę jeszcze czy będę mogła się wyrwać,bo do koNca tyg muszę się porzeprowadzić :) co wpędza mnie w stan euforii ;)

justynka jedyne czego będzie mi brak na nowym mieszkanku to balkonu :( ale oprócz tego jestem zadowolona :)

ale dziś pogoda,nie wiadomo czy się rozpada czy nie... ale na szczęście (jak na lisopad) to jest ciepło ;D

jutro muszę się zwlec i iść na badanie krwi ... aż już mi się nie chce,a potem chcę skoczyć na mieszkanko i sprzątać ,sprzątać,sprzątać i jeszcze raz sprzątać :) MOże coś się ruszy z ciążą ;)

buziaki dla wszytskich naszych dzieciaczków,już na zewnątrz i tych w środku ;D

dziecidra380e7vw.gif

Karolinka ja gdybym mogla miec własne mieszkanie to mam w ......... ten balkon !! Zazdroszcze Ci ja musze kiscić sie z teściami którzy czasem są toksyczni ;)

justynko coś o tym wiem ;D ale znowu nie mogę powiedzieć żeby cały czas truli mi życie,ale i tak się cieszę :) choć wiem że będą nas nachodzić ,bo będziemy mieszkać ze 20 min autobusem od nich. I moich rodziców też często mogę się spodziewać :) jakoś przez to przejdziemy ;) zawsze można udawać że nikogo nie ma w domu :D

haj

Karolka ja zaniedbuje ? :o przeciez codziennie zagladam :p.W sobote i niedziele moj maz dyzuruje przy kompie ;D ;) A tak sie staram :( ;D Jezeli chodzi o nagrode to myslalam o Tobie ;D ;D Nawet wkleje foty co dzis robilismy :p :p ;D To dzis na spacerku :
hpim1424pop4cv.jpg

I znow moja duma ;)
hpim1429pop1id.jpg

Taa to skrotowo co dzis robilismy teraz uciekam bo mlody buszuje na podlodze papa

cześć agusiu77 a wiec zaczynam o dzidzie staram sie od 10 miesiecy moze to mało ale dla mnie sa to całe wieki odkad pamietam mam problem z @ jest co 2-3 miesiece(jak tu wyliczyc dni płodne)co jakis czas mam zapalenie przydatkow tak twierdzi mój gin juz sama nie wiem czy to prawda w nastepnym tygodniu ide do nowego sprawdzonego gin zobaczymy co on mi na to powie prawdopodobie jest swietnym specjalista licze na niego jak na zbawienie ostatnio wyczytałam na necie ze czeste zapalenie przydatkow powoduje zrosty na jajowodach ktore sa główna przyczyną niepłodnosci-jestem przerazona oczywiscie jest to do wyleczenia ale brzmi strasznie a tak czekam i czekam biore nawet folik boje sie ze psychicznie tez za bardzo chce to malenstwo i dlatego nic mi z tego wychodza na forum czytałam ze dziewczyny brały wiesiołka moze warto spróbowac a moze ty masz jakas ciekawa propozycje dla mnie czekam na kaza wzmianke pozdrowionka

Sliczne MMM zdjecia i dzidzia jak juz pisalam i gratulowalam naprawde wspaniala!!!!!!! Mam nadzieje ze bedziesz czesto zamieszczac fotki:):)
Aga ty napewnow iesz...nietrzeba mowic ze sliczne:) zawsze zdjecia poprawiaja mi humorek:)
A tak wogole to padam!chodzilam dzis po sklepach od 15!!!! mam zlamane plecy nogi w ... i ogolnie zasypiam na siedzaca:(
ale chwale sie ze kroliczki otwieraja juz oczka i ladnie slysza!!zaczynaja brykac:)powoli zbieramy sie do zakupu klatki bo ich chyba nie oddam:):):):) oj napewno ich nie oddam!!! a sa takie sliczne!!!pipkaja! i sa wlochacze nieziemskie!! z dnia na dzien inne!!!
Jutro zamieszcze foteczki :)
pozdrawiam was mocno!!!

reklama
Witam,

Basienka powodzenia, wieze, ze bedziesz za niedlugo przezywac ciaze razem z nami

Karolina nie wylamuj sie, na pare chwil mozesz sie oderwac od przeprowadzki, dotlenic siebie i dzidzie, poopowiadasz o nowym mieszkanku, a ja pomarze, ze w koncu tez bede na swoim, a nie z rodzicami zrzedami... przyjechal moj tata jak juz wczesniej pisalam i z dni na dzien wiecej klotni wynikajacych z roznic przyzwyczajeniowych...

aga77 stoi juz calkiem pewnie, moze w piatek pogonia sie z Sonia ;)

Lilith a jak Ty sie czujesz, pisalas niedawno, ze schodlas i znow dopadly CIe mdlosci. Juz dobrze?

Teraz o Soni i o mnie.
Nogi to mi dzis do dupy wchodza - przepraszam z wyrazenia. Caly dzien lazilam z przerwa na zrobienie i zjedzenie szybkiego obiadku. Z rana zalatwialam sprawe tacie, ktrej nie da sie zalatwic - chcial napelnic butle gazem, a takich butli juz nikt nie napelnia, tylko duze. Oczywiscie tata zly na mnie, ze nie zalatwilam... A po obiadku na dzialke, zrobic porzadki przed zima - pochowac wszystko by nie kusilo tych "biedniejszych".
Pochwale sie - Sonia zasypia mi wieczorem sama. Daje jej butle z mlekiem, robie porzadek po kapieli - recznik, brudne ubranka itp, potem wychodze z pokuju, a ona wypija, pogada, pospiwea i zasypia ;D

Ale sie rozpisalam. Koncze juz.

Pozdrawiam,

Do góry