reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
lilith ładniutki brzusio i całkiem pokaźny już :) to że masz ochotę na coś kwaśnego to nie znaczy że to chłopiec ;) bo te smaki dopiero gdzieś tak w 7 miesiącu mają znaczenie,i to nawet u mnie też się sprawdziło,nagle zaczęłam się objadać słodyczami i owocami i bum-dziewczynka,wcześniej miałam ochotę na wszystko :) ( a co byście chcieli mieć?)

kurcze ja już po obiadku :) pełna...

i wczoraj w nocy miałam pierwsze poważne stwardnienie brzucha! dosłownie jak kamień,i trwało to dosyć często i długo,na szczęście te skurcze są jeszcze bezbolesne ;)

osioek1be.gif

reklama
Chcialabym chlopca ale jak bedzie dziewczynka to bedziemy ja i tak kochac ponad wszystko!!!! to wkoncu nasz ukochany i wymarzony skarbek:):)

A ty uwazaj Karolinna na siebie!!!:):) no i ciesz sie niedlugo skarbek bedzie z toba!!ale radosc!!!
A co z MMM ona chyba urodzila:):):) jak fajowo:)

Lilith fajniutki brzusio!!
Ja tez miałam ochote w ciazy na wszystko pod koniec napadło mnie na słodkości a tu dupa bo cukrzyca cieżarnych i ścisła dieta!! ale za to teraz nadrabiam, całą paczke krówek na jedno posiedzenie  ;D teraz przez tydzien ja ani jednego cukiereczka a mężuś ani jednego piwka i co ja sie juz łamie ale jeszcze do wtorku wytrzymam  :p
Karolina mi tak od 5 m-ca twardy brzuch sie robił ale na szczeście dotrzymałyśmy do konca  :)
Trzymajcie sie brzuchatki !!
A co tu tak cicho wszystkie mamusie chyba spacerują !!!!

Dzięki dziewczynki, leżę grzecznie :) Cieszę się, że imię się podoba :)

Lilith, fajny brzuszek :)

Justyna, śliczne to Twoje maleństwo, słodkie bardzo :)

Karolinna, uważaj na siebie, ale fajnie, termin zbliża się wielkimi krokami, już niedługo będziesz tulić swoją maleńką :)

Pozdrawiam mamusie i brzusie i dzieciaczki, wracam do łóżka, papa

Witam!!! Ale dzis pustki:):):)
Pozdrawiam was wszystkie i uciekam:):) milego dnia zycze!!! dzis ladnie i slonecznie:) no i moj pierwszy spacerek:)

justyna ja na szczęście bez cukrzycy ( lub nieszczęście bo zgrubnę ;) ) i się zjadam słodyczami ;D

kasia178 z jednej strony to już niedługo ale z drugiej strony... im czegoś bliżej tym bardziej się ciągnie ,jak np.gdy chodziłam do szkoły i wakacje były tuż tuż... ;)

lilith miłego spacerkowania :)

ja już byłam dziś na dworku :) i jadę na mieszkanko sprzątać popołudniu :) oczywiście nie będę przesadzać :)

i kupiłam dziś ptasie mleczko,jej ale ta firma na mnie zarabia ;D

piesekbubba2gk.gif

Karolinna smacznego!!

A ze spacerku to chyba nici:(:( tak potwornie bola mnie te lydki ze z ledwoscia moge chodzic:(:( moze maciejakies sposoby? to niesamowite ze od skurczy pozniej az tak bola:(

Hej!

Zazdroszczę wam możliwości spacerków, ja jestem "uziemiona" do 7 listopada mam zakaz wychodzenia z domu i nakaz ciągłego leżenia, który właśnie łamię ;) A 7 listopada na wizytę i zobaczymy co powie pan doktor :) Ale czego się nie robi dla dzieciaczka :) Duże buźki dziewczynki, miłej soboty, papa

reklama
Cześć Dziewczyny!!

Wkońcu przyszłam do domu z moim Małym Grzesiem :)

Urodził się 24.10 o godz. 18.49 niestety przez cesrskie cięcie. Od rana chodziłam z kroplówką, potem drugą, ze względu na brak postępu w porodzie no i to wahania tętna u dziecka, zdecydowali się na cesarkę. Niespodziewałam się takiego rozwiązania. Jest co opowiadać, ale jakoś teraz jakoś mało czasu ;) a chciałabym Wam jeszcze jakieś zdjęcia wkleić :) Także trochę cierpliwości :)

Do góry